Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny a dużo pijecie? Ja przez mdłości nie daję rady. Mdli mnie nawet po wodzie
kupiłam lekko gazowaną, mimo że nie lubię i smakuje mi, ale mimo wszystko nie jestem w stanie wypić butli
Ja pH moczu miałam 5 (to na chłopca czy dziewczynkę ??)
-
Dziewczyny ja dostanę wózek po bratanku więc spory wydatek z głowy
Jeśli chodzi o te wózki 3w1 to moja siostra też takie brała, ale tak na prawdę wersja spacerowa była tylko na początku jak dzieciaki z gondoli przenosiły się na spacerówkę. Później dokupili jakiś zgrabniejszy wózek bo mimo wszystko one są duże( te w wersji 3w1) i nie wszędzie się nimi dobrze jeździ.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 13:17
-
Ja się staram wypić butelkę wody 1,5 litra i do tego jakas herbata dochodzi w ciagu dnia
Ale sama woda juz mi nie smakuje jak kiedyś
Dlatego dzisiaj mam zamiar zrobić zapas cytryny
Karolcia mi się też dłuży
Wybieram sie zaraz do biblioteki
Boje się jutrzejszej wizyty i się zastanawiam czy zabarc ze sobą mamę niech chociaż ktos czeka na korytarzu -
Cześć dziewczyny;) Ja również dzisiaj z dobrymi wieściami;) Byłam u lekarza ale nie swojego tylko innego bo chciałam recepte na luteine. Lekarz jednak zrobił mi usg a tam już mały człowieczek:) ma rączki, nóżki, oczka i na dodatek się rusza;) Piękny widok musiałam się wzruszyć
Dzidzia ma CRL 35,7 i odpowiada to 10+3 tyg wg lekarza. Miałam również wyniki badań krwi moczu i wyszło wszystko ok , ph dosyc wysokie bo 7 dlatego też muszę kupić sobie sok żurawinowy. 7 to gender nie wiadomo co będzie czy dziewczynka czy chłopak;) Ja się podniecam zwykłym USG a co dopiero mają powiedzieć dziewczyny po tym USG 3D;) W wtorek mam wizytę u swojego lekarza to się mam z nim umówić na to usg.
Mam niskie ciśnienie bo 90/60 lekarz nic nie mówił na to ale nie wiecie jak mogę sobie go trochę podnieść? Czytałam że woda no ale ja pije wode. Sama nie wiem.gosiunia, inessa, AGA 30, nojaniewiem, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
Karolcia ja też plamiłam mniejwięcej w tym tygodniu co Ty byłam i jak przeliczyłam sobie dokładnie to był dzień planowanej miesiączki. Na drugi dzień nic już nie było a też się bardzo przestraszyłam. Brązowych plamień tak się nie bój chociaż bądz ostrożna i mów to lekarzowi. Mam nadzieje że tak jak w moim przypadku będzie wszystko ok mimo plamień
Karolcia88 lubi tę wiadomość
-
moja gin mi powiedziała ze póki plamienie nie jest czerwone to nie powód do niepokoju...ale sama uważam że lepiej dmuchać na zimnehttps://www.maluchy.pl/li-72656.png
https://www.maluchy.pl/li-72658.png
https://www.maluchy.pl/ci-72954.png
ANIOŁEK 21.06.13 [*] -
Cześć Dziewczyny,
ja dziś jestem wściekła, bo 5minut przed wizytą zadzwoniła do mnie pani z rejestracji i powiedziała, że niestety muszę ją przełożyć na inny termin. Fatalnie, nastawiłam się już bardzo na to badanie prenatalne.
Po za tym dziś 15 października- Dzień Dziecka Utraconego, więc też tak sentymentalnie i smutno, że naszych Aniołków nie ma z nami. -
Ja na szczęście mam wózek po córce. A i tak mamy dwa wózki - jeden typowy głęboki, drugi to spacerówka. Jak mogę wam polecić to wózki Baby Design są super i nie są drogie. Ja swoją spacerówkę mam 3 lata (model Sprint) - i był z nami i w górach i nad morzem - codziennie dreptałam z Młodą - obijałam wózkiem o schody - ogólnie nie szanowałam - i wózek jak nowy.03.02.2014
-
Dziewczyny, powiedzcie mi czy w 9t3d -10t3d (tygodniu skonczonym, czyli analogicznie rozpoczetym 10-11) jest szansa na USG przez brzuch? Wczoraj byłam sama,a tatus mial lzy w oczach jak tlumaczylam, gdzie widzialam nasze serduszko na zdjeciu:) Bo nie wiem czy nastepna wizyta juz razem czy jeszcze nie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 14:08
-
Moj wejdzie ale dopiero na "normalne" USG
Szanuje to i ciesze sie, ze chce we wszystkim uczestniczyc.
I wiecie co? On mysli wiecej niz ja o naszym dziecku (a myslalam, ze to niemozliwe)! Juz nawet wie gdzie piaskownice w ogrodzie ustawi! A dzis pytal o szkole rodzenia