Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKarolcia88 wrote:Dziewczyny
jak się wysikałam i się podtarłam to był brudny śluz. Dużo brązowych nitek
sorry, że tak szczegółowo, ale teraz to się już zaczynam bać
Brązowy podobno świadczy o niedomodze lutealnej, skontaktuj się z lekarzem, może trzeba podnieść progesteron. Który to tc? -
Karolcia88 wrote:Dziewczyny
jak się wysikałam i się podtarłam to był brudny śluz. Dużo brązowych nitek
sorry, że tak szczegółowo, ale teraz to się już zaczynam bać
Mi lekarka powiedziała, że nie ma takim sluzem co się martwić. Bo przecież tam w środku to bardzo dużo nowych naczyń krwionośnych jest i czasem pęknie malutka żyłka i stąd ten śluz. Głowa do góry! Mi np. pękają naczynka na nadżerce i też czasem tak mam. :*
-
Sky wrote:Brązowy podobno świadczy o niedomodze lutealnej, skontaktuj się z lekarzem, może trzeba podnieść progesteron. Który to tc?
dzisiaj idę do lekarza, na wszelki wypadek wzięłam podwójną dawkę dupka. -
KotMisia wrote:Mi lekarka powiedziała, że nie ma takim sluzem co się martwić. Bo przecież tam w środku to bardzo dużo nowych naczyń krwionośnych jest i czasem pęknie malutka żyłka i stąd ten śluz. Głowa do góry! Mi np. pękają naczynka na nadżerce i też czasem tak mam. :*
pierwszy raz mi się zdarzyło więc troszkę się obawiam, na szczęście mam dzisiaj wizytę, to zobaczymy co mi lekarz powie... -
PIGULSKA wrote:Karolcia a może ten dzień przypadałby na termin Twojej miesiączki i stąd taki śluz??? Mi też lekarka mówiła, że dopóki nie ma krwawych plamień to spokojnie
-
nick nieaktualny
-
A dziewczyny wiem, że to wydaje się wcześnie ale czy myślałyście już o wózku? Nie chcę jeszcze kupować ale póki chodzę a nie się toczę to chciałabym wybrać a kupić spokojnie na wiosnę.
Wiadomo, że jest taki wybór, że głowa boli. Może macie jakieś doświadczenia albo dostaniecie od kogoś i możecie coś polecić ?
-
Ofelaine wrote:Kotmisia ja jestem zielona w tym temacie i sama ogladalam juz w internecie kilka tak z nudow. Ale jaki wybrac to nie wiem. Dobrym rozwiazaniem jest opcja 3w1. I nie na kolach plastkowych, tak mi mowily doswiadczone kolezanki.
Ja też myślę o 3w1 na pompowanych kołach. Może być ciężki, bo ja w domu parterowym mieszkam więc nie trzeba nosić. Ważne dla mnie żeby rączka była jak najwyższa bo Tatuś ma 2 metry i chciałabym żeby też sobie spacerował
-
nick nieaktualnyHej!
u nas własnie przeszła burza ale takiej to nawet w tym roku latem nie było
Życze Wam spokojnego dnia
bo czytam,ze dzisiaj nie tylko ja mam jakis niepokój.
Ta pogoda jest wykanczająca raz upał a zaraz chłód i burze.gosiunia lubi tę wiadomość
-
MiM wrote:Dziewczyny czy któraś z Was cierpi na bezsenność? Od kilku dni bardzo źle sypiam, potrafię obudzić sie o 3 w nocy i patrzeć w sufit. A potem Ciężko mi wstać do przedszkola
Czy można w ciąży pić melisę??
Ja to przerabiam co nocwczoraj siedziałam do 2 ;/ i o 6 na nogach
-
Karolcia ja dzisiaj w 100% rozumiem twój niepokój. Ja pojechałam do szpitala. Lekarz powiedział że może mnie przyjąć na oddział i podawać leki m in p/bólowe. Powiedziałam że nie chcę bo w domu mogę to samo i że ból łapie nagle. Ten ból jest przez moją endometriozę a dokładnie przez jelito przyklejone do macicy. Mogę mieć takie bóle,ale jakby coś było nie tak to mam jechać do szpitala. Poza tym mam brać 2xdz nospę forte i dupka nawet 3x2tabl no i leżeć. Widziałam swoje dzieciątko
jest cudne. Oczywiście znowu się nie ruszał a jak zapytałam czemu od razu dla mamusi zrobił piruecik. Ulżyło mi bardzo.
KotMisia, madziorek, czarna panda, Ofelaine, nojaniewiem lubią tę wiadomość
-
beti97 wrote:Karolcia ja dzisiaj w 100% rozumiem twój niepokój. Ja pojechałam do szpitala. Lekarz powiedział że może mnie przyjąć na oddział i podawać leki m in p/bólowe. Powiedziałam że nie chcę bo w domu mogę to samo i że ból łapie nagle. Ten ból jest przez moją endometriozę a dokładnie przez jelito przyklejone do macicy. Mogę mieć takie bóle,ale jakby coś było nie tak to mam jechać do szpitala. Poza tym mam brać 2xdz nospę forte i dupka nawet 3x2tabl no i leżeć. Widziałam swoje dzieciątko
jest cudne. Oczywiście znowu się nie ruszał a jak zapytałam czemu od razu dla mamusi zrobił piruecik. Ulżyło mi bardzo.
To dobrze!!! Oby na forum pojawiały się same pozytywne wiadomości:)03.02.2014 -
MiM wrote:Dziewczyny czy któraś z Was cierpi na bezsenność? Od kilku dni bardzo źle sypiam, potrafię obudzić sie o 3 w nocy i patrzeć w sufit. A potem Ciężko mi wstać do przedszkola
Czy można w ciąży pić melisę?? -
Czy można w ciąży pić melisę??
Dzisiaj 4 nocne spacery do wc
Karolcia to plamienie to nie powinno być nic groźnego
Ja tak plamilam prawie 4 tygodnie teraz jest juz ok
Trzymam mocno kciuki za wizytę
Mi ph moczu skoczylo z 5 na 7 w ciagu miesiąca
Czy powinno mnie to niepokoić?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 12:50
-
niepokoić nie, ale powinnaś teraz bardzo uważać żeby nie złapać infekcji. Dużo pij kwaśnego (np woda z cytryną) sok z żurawiny albo jak lubisz wcianaj suszoną żurawinę.
Mi też skoczyło z 5 na 6.5 w ciągu 2 tygodni