Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzwoniłam do gina bo nasze poranne serduszkowanie plus wczorajsze 2 skurcze zmartwiły mnie. Mam wziąć jednorazowo 4 tabl duphastonu i nospę. Wzięłam 2 tabl bo więcej nie mam i leżę. Jakby się coś działo to za 2 godz mam jechać do szpitala. Martwię się dziewczyny jak jasny gwint.
-
beti97 wrote:Dzwoniłam do gina bo nasze poranne serduszkowanie plus wczorajsze 2 skurcze zmartwiły mnie. Mam wziąć jednorazowo 4 tabl duphastonu i nospę. Wzięłam 2 tabl bo więcej nie mam i leżę. Jakby się coś działo to za 2 godz mam jechać do szpitala. Martwię się dziewczyny jak jasny gwint.
kochana trzymamy wszystkie kciukibędzie dobrze
u mnie tez dziś taki jakiś niespokojny dzień
martwię się sama nie wiem czym
miłego dnia dziewczyny
powodzenia na wizytach
https://www.maluchy.pl/li-72656.png
https://www.maluchy.pl/li-72658.png
https://www.maluchy.pl/ci-72954.png
ANIOŁEK 21.06.13 [*] -
Cześć dziewczynki
Nie nadrobię Wasgratuluję kolejnych cudnych wieści i czekamy na więcej
nojaniewiem i co i co? A nie mówiłam? po co te nerwy?
ja nie moge się doczekać naszej wizyty w poniedziałek!! aaaaa boje się równocześnie
dziś byłam zrobić badanie refundowane na konflikt płytkowy
popytajcie swoich gin, bo to badanie jest za darmo do 20tc. Dzięki niemu można wykryć małopłytkowość u dziecka
i działać wcześniej
beti.... szalona, ja mimo iż wraca mi ochota na seks wstrzymuje się do końca 1 trymestru, maż dzielnie to znosi, ale radzimy sobie inaczejPIGULSKA, KotMisia, nojaniewiem lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualny
-
Bluberry kochanie ja czasami nie mam nawet czasu
przepraszam, ale u nas jest w porządku
nic się nie dzieje, cycuszki dalej mnie bolą właszcza przy ich ponoszeniu, pachwiny rwą i czasami mam ból okresowy
i dalej walczę o dobre wyniki moczu
jutro idę robić badania zlecone przez gin
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualny
-
Ja na kiepski mocz dostałam antybiotyk Monural od ginekologa. Po jednej dawce wyniki moczu mam super
a profilaktycznie kupiłam sobie w aptece sok 100% z żurawiny i rozcieńczam go z wodą. Od tego czasu problemy z moczem odeszły w zapomnienie
03.02.2014 -
no o tym soku to też słyszałam
musze go zakupić
w sklepie widziała, że był
no zobaczymy jutro jaki będzie wynik
a tak z ciekawości zobaczyłam, że w poprzedniej ciązy też miałam ph 7
mimi3 lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Do tej pory było wszystko ok , wczoraj mnie zaniepokoiły te skurcze bo były mocne i nie pozwoliły mi się wyprostować. Z seksem też było ok. Na wszelki wypadek pojadę do mojego gina do szpitala bo jakby mi się znowu coś takiego zadziało to nawet duphastonu już nie mam. Dopiero maluch dzisiaj stwierdził że to jego miejscówka a nie tatusia. Lepiej jak uspokoję skołatane nerwy.
-
jasne, beti jedz i sie uspokój. Wiem, że jak już coś sobie wmówimy to nie ma mocnych by coś od tak nas uspokoiło
Karolcia no to uważaj bo bakterie dobrze rozwijają się w podwyższonych pha jeden maluszek to dobrze
Jak się ogólnie czujecie?Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
beti odpoczywaj;) napewno wszystko jest ok;)
ja mam wizyte za 12 dni;) a mdłosci dalej dają mi w kość..
wczoraj odwiedziła mnie teściowa bo wróciła z pracy z zagranicy;p a za tydzień dowiedzą się ze zostaną dziadkami jak Męż wróci;pMagic lubi tę wiadomość
-
moi teściowie też nie wiedzą i szczerze, gówno mnie to obchodzi, że może sie obrażą, ale powiem im, że poprzednim razem za bardzo sie pośpieszyła dlatego teraz tyle czekaliśmy. Moi wiedzą o pierwszej wizytyLilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Hej dziewczyny
ja zaczynam już 12 tydzień juuupi
i samopoczucie coraz to lepsze, nic mnie nie boli, nie mdli więc nareszcie zaczynam się cieszyć ciążą
taka jestem szczęśliwa, że z Maleństwem wszystko dobrze
Karolcia i Madziorek powodzenia na wizytach trzymam kciukimeldujcie się po
Bluberry, Sky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny