Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem juz po wizycie. Moje serduszka ma sie doskonale
Jest co prawda mlodsze o tydzien, ale mam sie nie martwic, bo to wynika z rozjechanych cykli i moze pozniej dogoni:) Teraz ma cale o,58cm
Serduszko widzialam bijace, ale nie slyszalam, bo moja lekarka nie praktykuje tego w tak wczesnej ciazy. W kazdym razie jestem spokojna i wreszcie moge myslec o czyms innym!
jagoodka, Karolcia88, nojaniewiem, inessa, gosia86, PIGULSKA, madziorek, Bluberry, AGA 30, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
malduje się po wizycie
Maleństwo jest całe i zdrowe ma już 5 cm
Kruszynka rośnie i rozwija się prawidłowo serduszko mocno bije 167 uderzeń
jestem przeszczesliwa i poczułam ulgę bo miałam niezłego pietra przed wizytą na szczęście wszystko jest w najlepszym porządku
Karolcia trzymam mocno kciuki za was jutro
Nojaniewiem super wieści gratulujęinessa, gosia86, Karolcia88, beti97, nojaniewiem, madziorek, Ewelcia, AGA 30, Eklerka, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Gratuluję wszystkim świetnych wieści z wizyt i co raz większych dzieciaczków
Stęskniłyście się trochę za mną???
Potrzebowałam trochę odpocząć od forum bo za duży niepokój mialam w sercu
Trochę się wyciszyłam i czekam na czwartek na wizytę
Karolcia trzymam za Ciebie jutro kciuki :*Karolcia88, Ofelaine, inessa, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
Natka wspaniałe wieści oby tak dalej
Madziorek za Ciebie tez trzymamy jutro kciuki
Gosiu długo Cie nie było powodzenia w czwartekWiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 18:29
gosia86, Natka88 lubią tę wiadomość
-
Mój mały szkrab jest najwyraźniej nieśmiały bo kiedy pani dr chciała zrobić zdjęcie to odwróciło się pleckami
moje maleństwo
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3a555a4844ef.jpgOfelaine, gosia86, inessa, madziorek, Bluberry, Ewelcia, AGA 30, gosiunia, Magic lubią tę wiadomość
-
Pigulska tyle czasu się nie meldowałaś, że aż miałam zacząć paznokcie obgryzać
bardzo się przydadzą kciuki, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrzebędę się meldować zaraz po wizycie
PIGULSKA, gosia86 lubią tę wiadomość
-
gosia86 wrote:Hej dziewczyny
Gratuluję wszystkim świetnych wieści z wizyt i co raz większych dzieciaczków
Stęskniłyście się trochę za mną???
Potrzebowałam trochę odpocząć od forum bo za duży niepokój mialam w sercu
Trochę się wyciszyłam i czekam na czwartek na wizytę
Karolcia trzymam za Ciebie jutro kciuki :*
gosia86 lubi tę wiadomość
-
PIGULSKA wrote:Mój mały szkrab jest najwyraźniej nieśmiały bo kiedy pani dr chciała zrobić zdjęcie to odwróciło się pleckami
moje maleństwo
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3a555a4844ef.jpgide do domowego spa szykować sie na jutrzejsza wizytę
PIGULSKA lubi tę wiadomość