Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
gosia86 wrote:Jestem po badaniu
Krwawienie od nisko umiejscowionego łożyska
Dostalam zrypę że niby za wcześnie zaszłam w ciążę i później takie skutki
Ale na razie mam się nie martwić
Super że wszystko w porządku. Jak długo będziesz w szpitalu?03.02.2014 -
Mi dzisiaj humor opadł. Czytam, słucham muzyki ale i tak chyba humor poprawił by mi się tylko jakby mi ktoś usg zrobił
albo zastrzyk gotówki to też by mi poprawiło humor. Współczuję wam dziewczyny z pracą, ludzie to jednak są podli dla kobiet w ciąży. I jak tu rodzić. ???
-
Gosiunia ciezko jest Was zostawic
dzis mam dzien lenia
leze juz w lozku i oglam tv i chyba zaraz sie zdrzemne
a co do lekarza na NFZ z Warszawy to ja nie pomoge
choc znam jedna ale to z Warszawa Ursus dr Agnieszka Pawlina. Wpisz w znanylekarz.pl i zobacz sobie gdzie i jak przyjmuje
gosiunia lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Dzień dobry kobietki
juuupi powoli kończę I trymestr i odczuwam znaczną poprawę samopoczucia, mdłości prawie całkiem odpuściły, bóle głowy już nie są dokuczliwe jedynie wahania nastroju zostały, ale i z tym nie ma najgorzej
Gosiu trzymaj się cieplutko, cieszę się że z dzidzią wszystko dobrze
Magic i Ewelcia udanego wypadu wypoczywajcie!gosiunia, Magic, czarna panda lubią tę wiadomość
-
beti97 wrote:Mi dzisiaj humor opadł. Czytam, słucham muzyki ale i tak chyba humor poprawił by mi się tylko jakby mi ktoś usg zrobił
albo zastrzyk gotówki to też by mi poprawiło humor. Współczuję wam dziewczyny z pracą, ludzie to jednak są podli dla kobiet w ciąży. I jak tu rodzić. ???
hehe usg to by teraz każdej z nas chyba poprawiło humormi by się przydało tak co dwa,trzy dni
https://www.maluchy.pl/li-72656.png
https://www.maluchy.pl/li-72658.png
https://www.maluchy.pl/ci-72954.png
ANIOŁEK 21.06.13 [*] -
Hej dziewczyny
Czytam was codziennie ale jakoś nic nie piszę..
Gratuluję wszystkim dobrych wyników z USGja już nie mogę doczekać się swojego - mam w poniedziałek 27.10, po cichu też liczę, że może uda się już zobaczyć płeć, choć jestem i tak pewna, że będzie synek ;p Moja teściowa już zwariowała i kupiła dziś w second handzie cała siatkę ubranek dla małego - była dostawa i szkoda jej było zostawić, bo takie ładne i tanie ;p
GOSIU trzymaj się, dobrze, że wszystko jest okco lekarz to opinia, mój tez dał zielone światło a zabieg miałam 27 czerwca... i jeszcze żaden lekarz nic nie komentował, że za szybko czy coś...
Mi zostało 10 dni do końca I trymestru a objawy zamiast ustępować... Czuję się co raz gorzejCiągłe mdłości, zgaga non stop już nie wiem jak sobie z nią radzić... i czasem boli mnie brzuch... ale chyba tak ma być? Za to libido wraca ;p już nawet w nocy mam erotyczne sny ;p
a jak u was z samopoczuciem?gosiunia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rika szybko zleci, ale koniecznie daj znac po wizycie:)
Ja sie umowilam dzisiaj z kolezankami i mam straszna ochote na czekolade na goraco z bita smietana
A w sumie to jak juz sie przyznalismy rodzicom,ze jestem w ciazy to sie oficjalnie moglam domagac salatki sledziowejRika lubi tę wiadomość
-
a ja się tak dziś wkur*** że inaczej nie umiem napisać.. ciśnienie mi skoczyzło i się poplakałam. mąż miała przyjechąc po ponad 2 miesiącach nieobecności w tą sobotę i co ? okazało sie że nie przyjedzie i może za tydzień na wszystkich świętych! ehhh sorki że wam głowę zawracam moimi problemami ale nie mam sie komu wygadać;(
-
no własnie z jednej strony i jego i nie jego... wyrobił go kolega poprostu.. a on nie umie się przeciwstawić i taka dobra dusza. a ja specjalnie wizytę umówiła tak zeby on był i co i znowu go nie bedzie. a na najblizszej wizycie pewno będzie przed porodem...
-
oj...to faktycznie. Powiedz mu, że Cię to boli, że jego nie ma w najwazniejszym momencie, co jak będziesz rodzic to też pozwoli kolege zamiast jego jechać? no nieeee... przytulam Cie kochana :*
Mój wczoraj dosłownie zdązył na samo usgteż gnał przez cała Warszawę w porze szczytu
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Paulinqa takie życie
mojego chłopa tez wiecznie nie ma, musiałam się przyzwyczaić bo nic innego nie pozostało
ale jest ciężko zwłaszcza teraz.... bo jak tu cieszyć się ciążą sama ;(
Pamiętaj, że masz nas i możesz pisać co Ci ślinka na język przyniesieWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 14:23
-
Mi zostały jeszcze 2 godziny do usg i też mnie nosi
Tak strasznie jestem ciekawa, czy powie mi wstępnie płeć... I tego jak wygląda teraz mój Bąbel
Paulinqa ja bym chyba z bezsilnej złości wszystkie talerze w domu potłukłaAle też przede wszystkim nie wyobrażam sobie małżeństwa na odległość, więc nawet nie wiem jak musi Ci być trudno :*
Magic zazdraszczam SPARika lubi tę wiadomość