Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
beti97 wrote:Gosieńko co ja czytam
trzymam za Was kciuki, dobrze że z Maluszkiem wszystko ok. Leż i wypoczywaj do bólu póki lekarz nie da zezwolenia na chodzenie. A co do snów to wolałabym żeby te moje dzisiejsze się nie sprawdzały bo były okropne.
koszmary
-
Hej wszystkim. Obidzilam sie dzisiaj z drapaniem w gardle, bolem plecow lub nerek, lekkim katarem wiec chyba sie cos rozkreca. Pije herbate z cytryna poki co, jak bedzie gorzej to pojde po zwolnienie.
Gosiu sciskam cie. Mysl pozytywnie i bedzie dobrzegosia86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rika też tak słyszałam o tych porodach rodzinnych na Brochowie że są tylko dwie takie sale. Podobno szpital w Oławie jest ok mają dobry sprzęt kupiony przez orkiestrę świątecznej pomocy ale nie potrafią obsługiwać tego sprzętu
Dlatego lepszy jest Brochów
Magic cudowne miejsceMagic lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny a tak z innej beczki czy używacie peelingów do twarzy i jakich? Ja zakupiłam zanim się dowiedziałam o ciąży z Ziaji Ulga enzymatyczny, ale boję się używać i zastanawiam się czy nie kupić czegoś innego. Macie coś godnego polecenia?
-
madziorek wrote:Dziewczyny a tak z innej beczki czy używacie peelingów do twarzy i jakich? Ja zakupiłam zanim się dowiedziałam o ciąży z Ziaji Ulga enzymatyczny, ale boję się używać i zastanawiam się czy nie kupić czegoś innego. Macie coś godnego polecenia?
Ja tez go uzywam. Na wizycie pytalam co stosowac na wypryski i dowiedzialam sie, ze peelingi, toniki, zele, itp. sa dozwolone, ale zapewne ile lekarzy tyle opinii.
-
Gosiu, bardzo nas wystraszyłas, ale trzymam kciuki, najgorsze za Tobą!
Magic i Ewelcia udanego wyjazdu! wypoczywajcie za nas tu wszystkie
Dziewczyny super wiesci odnosnie Waszych wizyt, jestem w szoku ze udało sie zobaczyc płec.
Jesli chodzi o prace i L4 ja tez juz mysle o tym kiedy isc, nie mam zamiaru zostawac przez cała ciąze w pracy, bo tutaj i tak nikt nie docenia mojej pracy. Mój pracodawca uwaza ze to moj obowiazek siedziec po godzinach i odbierac telefon słuzbowy wieczorami, czy nawet bedac na urlopie, on uwaza że dzisiaj jest tak trudno o dobrą pracę, że powinniśmy cieszyc sie ze ją w ogóle mamy, a ja mam dość! od kilku lat naprawde ciezko pracuje, moze raz byłam przez ten czas na zwolnieniu, ale i tak nikt sie nie liczy ze mną bo "nie mam tu pleców" Wiem ze w razie czego nie mieliby zadnych skrupułów aby mi dac wypowiedzenie. Mam świadomość tego, że mogę nie miec do czego wracac, ale tak naprawde nigdy tego nie będziemy wiedziały, równie dobrze za półtora roku moze w firmie zmienic sie tak sytuacja ze i tak zaistniałaby potrzeba zatrudnienia "jakiego znajomka" w moje miejsce. Wiec nie mam zamiaru o tym rozmyslać, wiem ze nikt nie doceniłby tego gdybym przez cała ciaze zasuwała w pracy, dlatego postanowiłam zadbac teraz o siebie.
Co do peelingu ja używam Soraya Morelowy peeling antybakteryjny od kilku lat juz i uważam ze jest rewelacyjny, z resztą poczytajcie:
http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=42989
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
gosia86 wrote:Jestem po badaniu
Krwawienie od nisko umiejscowionego łożyska
Dostalam zrypę że niby za wcześnie zaszłam w ciążę i później takie skutki
Ale na razie mam się nie martwić
ja miałam zabieg jeszcze później niż Ty (bo 30maja)i lekarz nic nie mówił, że za wcześnie.. -
Hejo
a ja ide na l4 od 28 pazdziernika bo juz mnie tu wszystko wpienia:)
Nana ja czy poszlabym na l4 czy nie nie mam do czego wracac po macierzynskim wiec nie bede sie scierac dla kogos kto udaje ze jest wszystko ok a tak naprawde mysli jak tu najlepiej wykorzystac i dla siebie jak najlepiej... nie wiem co gorsze czy jawna niesprawiedliwosc i wykorzystywanie czy ukryta, miedzy usmieszkami itd. -
nick nieaktualny
-
Gosiu najważniejsze ze jak to określił nie masz się czym martwić
odpoczywajcie
Rika powodzenia na wizycie-zaciskamy mocno kciuki
Magic,ale Ci zazdroszczę tego spai widzę kochana ze nas zostawić nie możesz
jeszcze raz udanego wypoczynku
Rika, Magic lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72656.png
https://www.maluchy.pl/li-72658.png
https://www.maluchy.pl/ci-72954.png
ANIOŁEK 21.06.13 [*]