Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
SUPER
Mają być same dobre wiadomości
))
a ja właśnie się dowiedziałam że prenatalne będę miała na NFZ. Przynajmniej 250 zł w kieszeni
))
A dzisiaj mi miną wg kalendarza okres którym ryzyko utraty ciąży jest największe
Więc głowa do góry, cycki do przodu i uśmiech na twarzy - dla każdej z nas
03.02.2014 -
Ewelcia wrote:ok mam inny pomysł bo z tymi mailami może być zamieszanie. w oczekiwaniu na dziecko.pdf
Zobaczcie czy da się ściągnąć
Wkleję też lik na dole naszej listy może któraś się jeszcze skusi
Paulinqa tu jest wiadomość z linkiem do pobraniaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 17:59
https://www.maluchy.pl/li-72656.png
https://www.maluchy.pl/li-72658.png
https://www.maluchy.pl/ci-72954.png
ANIOŁEK 21.06.13 [*] -
Gratuluję wizyt :*
Pytałyście o zabiegi jakie nam wolno u kosmetyczki. Wszystkie ultradźwięki, kwasy odpadają. Mikro można ale pod warunkiem że nie ma żadnych krostek ropowiczych bo się rozniesie. Tak na prawdę to w ciązy ciężko z zabiegami bo może wystąpić uczulenie na cos na co do tej pory nie byłyście uczulone. Jak najbardziej zabiegi nawilżające, łagodzące itp...
Ja jutro zaczynam malutki urlopik do niedzieli więc mnie nie będzie. - nie piszcie za dużo żebym dała radę nadrobićMagic, gosiunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kochana ja robię u swojej gin, w Piastowie pod Warszawą
ale kochana taki jest problem, że u niej zapisy to na 3-4 tyg do przodu są
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 18:55
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
jagoodka, mi mój sam mówił, że jak mam pakiet z luxmedu to żebym korzystała bo po co płacić. (a u niego w gabinecie też można wykonać wszystkie zalecone badania).
Myślę, że nawet na to nie zwracają uwagi tylko patrzą na datę i wyniki;) -
nick nieaktualny
-
Magic gratulacje Gosiunia również:*
Ja niestety jestem w szpitalu bo jechałam tramwajem i dosłownie zalała mnie krewnawet przy okresie nigdy tak nie miałam
Wypadł jeden skrzep
Mąż zawiózł mnie na ip
Na usg wszystko ok Kluska sobie fikała
Trochę się zestresowałam bo lekarz chciał zrobić usg przez brzuch i chyba nic nie widział i zrobił dopochwowe i pokazał Kluchę która wygląda już jak człowiek dał posłuchać serduszka
Ale zostałam w szpitalu na karcie przyjęcia mam napisane poronienie zagrażające
Mam leżeć i odpoczywać dostałam dupka 3*1 i luteinę
Miałam dzisiaj głupi sen że krew mnie zalała chyba był proroczy
Całe szczęście że z Kluską wszystko ok a to krwawienie to od łożyska
Muszę się modlić za kluskęgosiunia, AnnaMaria89 lubią tę wiadomość
-
Gosia biedaczko
najważniejsze, że z maleństwem wszystko ok!
to teraz musisz już w ogóle z łóżka nie wychodzić...
Trzymajcie się mocno i zdrowo!!
koniecznie dawaj znać co i jak. -
Oj kochane aż mi się łezka zakręciła w oku :*
Ja wierzę że musi być wszystko dobrze
O teraz to pewnie będzie mnie tu sporo bo co innego mogę robić w szpitalu jak nie buszować po necie;)
A okazało się że przyjmował mnie lekarz do którego jestem umówiona na usg genetyczne -
Gosiu wracaj do zdrowia, trzymam za Ciebie kciuki, najważniejsze, że z maluszkiem wszystko ok. Ja też miałam plamienie ze skrzepem na początku tego miesiąca, niby też poronienie zagrażające, ale nikt genialni mi nie wytłumaczył co się stało. Z maluszkiem wszystko było wporządku, tylko dostałam więcej Dupka i wtedy Nospe dodatkowo, a teraz wszystko jest dobrze. U Ciebie też tak będzie:)