Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Dziewczyny,
jak tam po weekendzie?
Marlencia super, że już w domu
Natka ja też na Twoim miejscu umówiłabym się na jeszcze jedną wizytę do gin prywatnie, po co masz się stresować
Magic trzymam kciuki za wizytę
Nojaniewiem super, że już 2 trymestr, ja wg OM zaczynam w środę, chociaż Kropek jest o tydzień młodszy, więc trochę nie wiem jak teraz liczyć
a co do kawy, to ja czasami się napiję, myślę, że wszystko z umiarem jest ok i jedna kawa dziennie nie zaszkodzi.Magic, nojaniewiem, czarna panda lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karolka hybryda jest beeee
ja jej nie robię swoim klientkom bo to jest najwiekszy badziew jaki ludzkość mogła wymyślić
ja tez mam te krostki na twarzy, tzn czole najbardziej i trochę na brodzie , ale robię sobie peeling i przechodzi
mam dla Was porade dnia!!!
Uwaga!!!
Aby w miarę zminimalizować rozstępy w ciąży należy wieczorami przy kąpieli/prysznicu przy pomocy szorstkiej rękawicy lub gąbki mocno do czerwoności ścierać skórę. Potem nawilżyć tłustym kremem kilka razy w ciągu dnia i raz przed spaniem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 15:21
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Dziewczyny, a czy wiecie jakie zabiegi na twarz u kosemetyczki sa dozwolone dla nas? To ze kwasów nie mozna to oczywiste, ale takie zabiegi jak dermabrazja, peelingi? ja mam ogromny problem teraz z trądzikiem, wysypało mnie jak nigdy, mam jedna wielka rane na brodzie
-
Witam się i ja. My badanie mamy jutro
Paznokcie też mi się posypały, włosy leciały jak szalone, ale im przeszło
Dzastina ja nie wiem czy lubisz swoją szwagierkę czy nie, ale ja na przykład bardzo żałuję że dookoła nikt nie "wpada" albo nie zachodzi tak hop siup, bo to moje dziecię jakieś takie samotne będzie, najmłodsze w rodzinie, bez rówieśnikówTo samo ze znajomymi, najbliżej będzie bąbel starszy o prawie rok, a dość rzadko się widujemy. Jak nie mogłam zajść, to pogryzłabym każdego, kto tak sobie bezproblemowo zaskoczył, a teraz jak już mam moje szczęście pod sercem, chciałabym żeby każdy miał
-
Nana86 wrote:Dziewczyny, a czy wiecie jakie zabiegi na twarz u kosemetyczki sa dozwolone dla nas? To ze kwasów nie mozna to oczywiste, ale takie zabiegi jak dermabrazja, peelingi? ja mam ogromny problem teraz z trądzikiem, wysypało mnie jak nigdy, mam jedna wielka rane na brodzie
i ja się dołączam do pytania. -
Ja podobnie jak większość z was mam problem z cerą i wypadającymi włosami
nie biorę nic prócz witamin więc to zasługa hormonów, mam nadzieje że z czasem minie
pazurki za to rosną jak oszalałe, włoski na nogach też brrrrrrrr :[
-
Mam pytanie do tych dziewczyn co chodzą prywatnie a skierowanie na badania dostały od innego lekarza na NFZ..
U Was w laboratorium też piszą na wynikach nazwisko lekarza który daje skierowanie?
Bo trochę głupio mi dać lekarzowi badania na które załatwilam sobie skierowanie od innego lekarza..
-
Też mi włosy lecą i do tego trądzik, którego nie miałam. O tyle dobrze ze juz nie pojawiają się wielkie bolące diody jak na początku. Teraz tylko taka kaszka, którą da się zakryć podkładem, wiec moze idzie ku lepszemu.
-
Mi włosy i paznokcie na razie nie lecą
Nie wiem może to zasługa tego że witaminy dla kobiet w ciąży stosuję od kwietnia?
Ofeline co za wredna su.. ta lekarz rodzinna
Natka88 najlepiej idź prywatnie do lekarza będziesz spokojniejsza
Marlencia na zaparcia śliwki sok ze śliwek