Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt
Przybywa nam dziewczynek chyba niedługo wyrównamy z chłopcami. Ja zrobiłam przemeblowanie w naszym pokoju, schowałam choinkę bo nam przeszkadzała. Jutro jadę do Ikei po wanienkę i może kupię jeszcze jakieś pudełko na kółkach na zabawki Wiki.
gosia86, gosiunia, Bluberry lubią tę wiadomość
-
madziorek wrote:Katalina bedzie dobrze
jutro trzymam kciuki. O której idziesz?
Jutro mam się stawić na 10.. może być poślizg z tego co czytałam w necie, ale jeśli to najlepszy specjalista od tego w Polsce to i do wieczora mogę czekać, byle dowiedzieć się, że Malutkiej serduszko się ładnie rozwinęło.
Razem z Izabelką dziękujemy Wam wszystkim Kochane.. ogromne to dla mnie wsparcie..gosiunia, gosia86, Magic, Wonderwall, PIGULSKA, madziorek, Monika1357 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Katalina trzymajcie się jutro dzielnie i powodzenia! Wierzę że wszystko będzie w najlepszym porządku
trzymam mocno kciuki
Gosiu gratuluję córeczkiPola śliczne imię
Mim Twój mąż ma niezłe poczucie humoru
Ewelinkie ośmioraczki??? Rety ja się martwię jak z jednym dam sobie radęgosia86 lubi tę wiadomość
-
Witajcie Dziewczyny,
znowu strasznie długo się nie odzywałam, staram się w miarę regularnie Was podczytywać.
Gratuluję nowych chłopców i dziewczyneki pozytywnych wieści z wizyt.
ja dziś tez wizytowałam, bez usg, na razie wszystko bez zastrzeżeń. Stasiu się odzywa co jakiś czas i to dla mnie najważniejsze.
Bluebery mogłabyś mi chłopca na liście dopisać?
Katalinka trzymam kciuki! będzie dobrze, a do kogo idziesz na badanie, jeśli mogę spytać?
sama się zastanawiam trochę co zrobić, bo u naszego synka na połówkowym stwierdzono hiperechogeniczną zmianę w sercu i zastanawiam się czy nie zrobić mu jeszcze echa serca, tyle, że pewnie musiałabym jechać do Łodzi, bo tam się głównie zajmują. Lekarz, który wykonywał badanie połówkowe mówił, żeby się tym nie przejmować, mój prowadzący mówił, że na tym etapie i tak nic nie można zrobić, nawet jak jest wada sercatrochę mam mętlik w głowie.
-
nick nieaktualny
-
jak byłam we wrześniu na neonatologii to w moim szpitalu stosowano właśnie linomag, może dlatego bo jest tańszy od sudocremu?
choć opinia dotyczącą sudocremu i linomagu była bardzo podobna, chyba trzeba samemu wypróbować i zobaczyć, który bardziej dziecku leży.
Dziewczyny była kiedyś taka duża lista majówek zrobiona, ma ktoś do niej link?