Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
niezłe historyjki z tymi meżami, włąsnie opowiedziałam to mężowi bo siedzi obok. A on na to i ładnie sobie tak łacha z mężów drzec? Mowi ze zawsze cos tam spakują a gdyby nie oni to nic bysmy nie miały spaowane
w takich sytuavjach. hahahah ale się usmiałam z niego
gosiunia lubi tę wiadomość
-
Dzisiaj się widziałam z koleżanką, która ma synka, urodziła pod koniec kwietnia. Taki śliczny chłopczyk, pięknie się sam bawił. I tak sobie pomyślałam, ze za rok my będziemy miały taki maluszki.
Jeszcze jak widziałam jak moja koleżanka dba o tego synka, jak go ładnie ubiera, pokazuje mu różne rzeczy, a on z takim zaciekawieniem patrzy to aż miło się na sercu robi.maribel, gosia86, Truskaweczka250, gosiunia, PIGULSKA lubią tę wiadomość
Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
nick nieaktualny
-
paulinqa wrote:Karolcia gratulacje córci
i ile trwało badanie??
Ale wszystko ładnie pokazywał a Malutka od razu rozkraczyła nóżki na start -
Mi sie udało wejść 15 minut przed czasem pan doktor bardzo dużo opowiadał i od razu wszystko mówił że ok ale trwało okolo 20 minut i łożysko sprawdzał przez pochwę wg niego jest już w normie
Katalinka wierze że jutro kardiolog powie same dobre nowiny i z Izunia wszystko będzie dobrze
Jak pokazywał serduszko to sie wzruszylam bo myslalam o Tobie:* jestem jutro z Tobą duchowokatalina, gosiunia, Monika1357 lubią tę wiadomość
-
u nas zdjęcie trochę mało wyraźne, ale na każdym ujęciu pępowina się pojawiała...
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e29c29700e06.jpg
a tutaj profilowe
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6846ce8afdb0.jpgkatalina, gosia86, gosiunia, Magic, PIGULSKA, czarna panda, dorota1987, alma lubią tę wiadomość
-
Gosia dzięki za wsparcie, aż się mi już cały wieczór łzy cisną do oczu i ciekną po policzkach, a Izunia cały czas podskakuje jak żabka.. baardzo się boję, mam nadzieję się choć dziś wyspać na jutro, żeby być w dobrej kondycji dla niej..
Karolcia słodki nosekGosiu Twoja córcia też urocza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 21:20
gosia86 lubi tę wiadomość