Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witaj Pomponik
Sliczny brzunio.
Nic się nie martw - ja tez nie zawsze się odzywam.
Ale tutaj zawsze jest sę miło przyjętym czy to codziennie czy po pewnym czasie
Wow - ale olbrzymia ilość ciuszków. Jejciu - ja nawet nie mam 1/5 tego co ty. No gratuluje, kiedy ty to wszystko kupiłas Kochana?
Co do glukozy - kup glukoze i jak bedziesz na badaniu podaj pielegniarce i ona Ci gluzkoze rozrobi w kubeczku i poda do wypicia. Ja cytryny nie dodawałam Bo naprawdę ta gluzkoza nie jest zła. To tak jakbyś piła wodę osłodzoną duża ilością cukru.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2015, 15:50
pompon lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewuszki. Ciuszki z pierwszego zdjęcia to już od jakiegoś czasu po kilka sztuk kupowałam, trochę z ciuchlandu, trochę z allegro, pepco, h&m, c&a,lidl, smyk, więc się uzbierało
, a druga fotka to wszystko używki z allegro u jednej użytkowniczki za 150 zl. Rozmiarowo większośc 62, trochę 56 i 68 już, więc iuszkowo jestem już zadowolona, teraz reszta
. Dziękuję za opisanie jak z tą glukozą!!! Mam na skeirowaniu po godzinie i po dwóch pobranie, więc trochę tam posiedzę, ale mam nadzieję, że będzie dobrze
A termin mam w karcie 07.05, a wg belly 9.05.
-
Cześć dziewczyny, ja też rzadko się odzywam ale czasu jakoś brak:) Ja mam glukozę w poniedziałek i powiem szczerze że odrobinę boję się że a) będę głodna bo to jednak trochę trwa a od rana mam straszne ssanie czasem b) zwymiotuję po tym. No cóż mam nadzieję że tak się nie stanie. Któraś z Was się źle czuła po?
-
Pompon pewnie ze pamiętamy
super brzusio i mega wyprawka
wagą się nie przejmuj no moje oko wszystko idzie w brzuszek
Oj zjadłabym taki jabłecznik mniam
Ja się całkiem nieźle czułam po glukozie, nie mdliło mnie nawet głowa nie bolałagłodu też nie czułam po takiej dawce cukru jedynie łamało mnie spanie
gosiunia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wróciłabym do pracy. Ciągnie mnie do ludzi. Mam dość siedzenia w domu i kursowanie na trasie dom-przedszkole ewentualnie dom-przychodnia. Co z tego że staramy sie gdzieś w weekend zawsze wyjść ale to nie to samo.
Nie umiem siedzieć w domu - coś czuje że nie wezmę rocznego urlopu tylko ten podstawowy i że po 26 tyg wrócę do pracy.03.02.2014 -
nick nieaktualnyGlukoza luzik
Ja dziś zaczęłam 26 tydzień z waga 70 kg czyli 1,5 kg do przodu.
Pomponiku ubranka super
Ja w poniedziałek jadę do kolezanki przejać ubranka, gorzej że musze zabrac ze sobą 12-letnią anorektyczkę i jej pilnowac. To bratanica Męża, która od 2 miesiecy się głodzi - schudła ponad 14 kg, okres jej się zatrzymał i nawet wody nie chce pić bo przytyjeI dają mi ją do opieki bo ferie są a nie puscili jej na zimowisko. Biedne to dziecko...ale mam ochotę przez ryjek walnac jak slucham co ona robi.
-
Anioł wrote:Glukoza luzik
Ja dziś zaczęłam 26 tydzień z waga 70 kg czyli 1,5 kg do przodu.
Pomponiku ubranka super
Ja w poniedziałek jadę do kolezanki przejać ubranka, gorzej że musze zabrac ze sobą 12-letnią anorektyczkę i jej pilnowac. To bratanica Męża, która od 2 miesiecy się głodzi - schudła ponad 14 kg, okres jej się zatrzymał i nawet wody nie chce pić bo przytyjeI dają mi ją do opieki bo ferie są a nie puscili jej na zimowisko. Biedne to dziecko...ale mam ochotę przez ryjek walnac jak slucham co ona robi.
Matko co te dziewczęta robią z własnym ciałem. 12-latka! Masakra!03.02.2014 -
monilia84 wrote:Pompon przesliczny brzusio
Ubranka super widze ze poszalalas z iloscia juz
Kocyk minky w moim wzorze i kolorze. Powiedz mi czy ten róż to na żywo fajnie wyglada ???
No faktycznie poszalałam z ciuszkamiA ten róż jest taki deliaktny, pudrowy, bardzo fajnie z tym szarym wygląda moim zdaniem.
-
Pompon ja tez mam w karcie na 7.05
Co do glukozy to tak jak piszą dziewczyny w ogole nie będziesz głodna. Ja siedziałam 2 godziny w przychodni z mężem. Trochę mi się ta glukoza odbijała a poza tym było wszystko ok. Naprawdę nie ma się czego bać.
W zasadzie kazdy człowiek ma inną tolerancję bólu tak i inaczej podchodzi do wypijania takich specyfików. Ale uwierz mi że to naprawdę jest spoko. Lepiej smakuje niż syrop z dzieciństwa, który czasem twarz wykręcał po zażyciu tylko jedenj łyzeczki. Tu wypijesz cały kubek bez problemu - zobaczysz.pompon lubi tę wiadomość
-
KotMisia ja próbowałam ćwiczyć ale ostatnio skończyło się na bólu brzucha. A ćwiczenia dla kobiet w ciąży były
więc teraz staram się wychodzić na spacery na miasto akbo jak mój mąż chodzi biegać na bieżnie to ja z nim idę i on biega a ja spaceruję