Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelinkie wrote:Czy jest w tym wątku osoba, która nie bierze progsteronu? Bo widze że wszystkie biorą, a ja nie
Bierzemy bo co niektóre miały przejścia i traciły ciąże więc mamy z góry ustalone a badałaś prg??
Inessko kochana moja.. nie stersuj się, może weź większą dawkę?Albo idź do lekarza i może coś innego wymyśli? ile ten lutki bierzesz?Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Ewelinkie wrote:Czy jest w tym wątku osoba, która nie bierze progsteronu? Bo widze że wszystkie biorą, a ja nie
-
Magic wrote:a cofam juz doczytałam, faktycznie jestem otumaniona. przepraszam, spałam z1,5 h
Ewelinkie skoro lekarz powiedział Ci że jest dobry to po co chcesz brać? zaufaj lekarzowi on najlepiej wie co robić. co za duzo to nie zdrowo- w niektórych przypadkachWiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2014, 17:07
Magic lubi tę wiadomość
-
Dziękuję bardzo za gratulacje i miłe słowa od Was dziewczyny:) Po duphastonie plamienia ustały... ani plamki od rana. Także jestem dobrej myśli. Czytałam o nudnościach innych dziewczyn rano... ja mam niestety tak samo. Nie jem-zle, zjem-zle. Rano wymiotuje śliną. Na dodatek prawie każde jedzenie, ogólnie wszystko mi śmierdzi;P
Magic lubi tę wiadomość
-
Inessa - może faktycznie trzeba trochę zwiększyć dawkę? Wiem, że na pewno pisałaś już, ale co bierzesz i ile?
Ja miałam progesteron ponad 50, ale wynik odebrałam już w trakcie brania luteiny, więc nie odstawiamy na razie. Gin powiedział, że może po 10 tygodniu.
A dzisiaj nawet jest dobrze, wraca mi chęć na wszelkie jedzenie, byłam w sklepie, posiedziałam na ogródku, pojechaliśmy na kebaba i nawet wpadło pierwsze od dodatniej bety Mam tylko nadzieję, że z dzidzią i tak wszystko ok...inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziekuje kochane
ale naprawde tak bardzo bym chciała aby ta ciaża sie utrzymała normalnie mam schiza po tylu stratach!
A luteine biore 100 !!!
ale zwieksze dawke do 200 nie mam wyjscia.
Chyba,ze beta wyjdzie taka sobie to wiadomo co....
Objawów brak denerwujemy sie objawy są też to sa uroki ciazy
mam nadzieje, nie ja wierze w to - ze Wszystkie doczekamy do maja
i ujrzymy nasze Malenstwa juz nie na USG!!!! -
Dziewczyny naprawdę z tym progesteronem to różnie bywa ja w 9 dpo mialam nuecale 13 i ginka mówi że w normie ale żeby powtórzyć i wyszedł 38 a mimo to mam plamienia
A najlepsze jest to ze w 7 dpo byl prawie 14 a w 9 dpo nie całe 13 a to tylko dlatego że jest wynik robiłam rano a drugi po południu
Szczerze wam powiem że leżę sobie teraz z podusią między nogami i jest mi wygodniejinessa lubi tę wiadomość
-
InessaNo widzisz, dla mnie bierzesz tylko 100. Ja mam wysoki progesteron, ale że z poprzednią ciążą wyszło jak wyszło dostałam na wejście 2X100. Także nawet się nie zastanawiaj, najlepiej zadzwoń do lekarza i zwiększ dawkę. Wiem, że są dziewczyny, które biorą luteinę i jeszcze duphaston do tego. Ale i tak się nie martw, bo tym razem wszystko będzie DOBRZE :*
Magic, inessa lubią tę wiadomość
-
Inesska to ja miałam zalecenie 2x100 weź sobie nawet 3x100. Poprzednio lekarz kazał mi przyjmować 4x100!! mimo iz ja nie mam problemu z prog
czarna panda mam to samo dziś mam jakieś apogeum i wymiotuje co chwila, może to z nerwów przed wizytą...
Agusia jeśli nie ma przeciwskazań jest dozwolone my też ostatnio co prawda tylko raz, ale jakos mnie piekło więc czekamyinessa lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
A u mnie wieczorem nareszcie żołądkowy spokój. Delektuję się tą chwilą. Co do to mój B. ostatnio oszalał i męczył by mnie codziennie. No ale bez przesady, ja nie mam tyle siły i ochoty. Nic mnie nie piecze, nie boli, nie plamię więc myślę że możemy. Dzidziulka ma wtedy niezłą huśtawkę.
-
nick nieaktualny
-
Nie mamy przeciwwskazań, nawet pytałam ginka na wizycie i mam oficjalne zezwolenie. Ale raz, że nie bardzo mi się chce, a dwa, że i tak mnie to stresuje No ale tak długo mnie już męczył, że skoro poczułam się dużo lepiej to postanowiłam zaryzykować. Ale właśnie też mnie piekło i szczypało trochę, więc raczej będę ograniczać tego typu przyjemności...
Magic lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny