MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam sporo malutkich, na 50 i nawet 1 sztukę na 44 - jak się je odejmie, to standardowych 56-62 nie zostaje wcale tak dużo. No i za lumpowe, których mam większość, zapłaciłam jak dotąd tylko 77 pln
Szukam usprawiedliwienia
Chłopu pokazałam i ten w dalszym ciągu mówi, że jak mi to sprawia frajdę, to mogę sobie kupować. Ale chyba rzeczywiście zacznę polować na większe rozmiary.
On śpi, a mnie obudził koszmar - dziecko nie żyło, a my w dalszym ciągu się nim zajmowaliśmy; obudziłam się, jak próbowałam je nakarmić piersią, roztrzęsiona na maksa. Durne sny!
Miłego dnia wszystkim!
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
Dzień dobry
Dewa bardzo mi się podoba ten spokój, który panuje w Kudowie. odpoczywamy, spacerujemy, a młody na sankach po parku jeździWczoraj mieliśmy jechać na stok do Jakubowic, ale droga była tragiczna - lód i marznące błoto, a że już było ciemno, to Mąż zawrócił, bo ja się tej drogi bałam - po jednej stronie było urwisko i ta ślizgawka. Młody koniecznie chciał na oponach pojeździć, ale nie wyszło
dzisiaj w planach mieliśmy Zieleniec, ale też pogoda raczej nie na taką wyprawę - mgła, pochmurno i coś z nieba lekko leci, więc droga też będzie niebezpieczna. Ale w parku jest fajna górka, z której dzieci jeżdżą na sankach, więc tam weźmiemy Kacperka żeby się wyszalał
my jutro wracamy do domu, ale młody z moim byłym mężem we wtorek jedzie do Polanicy na 3 dni i tam na stoku ma wykupionego instruktora i naukę jazdy na nartach. poza tym od poniedziałku znów wracają mrozy i opady śniegu, więc jeszcze zdąży iść na stok, a drogi będą lepsze.
Jedźcie bardzo ostrożnie. Odezwij się, jak będziecie już na miejscuWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2017, 08:16
-
nick nieaktualnyDzien dobry !!!
Czy ja nie mam za nisko tego brzucha?... jak leze na plasko to czuje dziecie pod pepkiem w samyn podbrzuszu i te ruchy tak nisko
Uszczesliwiona, Uska, bbee, GoNia1979, MEGI81, Breezee, Karissa, sylwucha89, mon!ta^, ag194, Kleopatra, blubka, marie_marie22, sylwia1985, Maniuś, rybka33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWizyta dopiero w czwartek. Ja powyzej pepka ruchow nie czuje w ogole, najczesciej w lewym boku nad biodrem
no i bardzo czesto tez jakby od srodka, wlasnie po szyjce ? Okropne uczucie.
Czy ja juz wspominalam ze nie lubie by w ciazy :p? Ile to sie stresuuuu -
Zyrcia ja tez tak czuje a bylam u lekarza w czwartek i wszystko ok
Jak to lekarz mi powiedział, ze moze to byc uczucie " odbijania sie malego "
Brzuszek wydaje mi sie nie jest nisko a w ogole moze i nie lubisz byc w ciazy ale slicznie w niej wygladaszWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2017, 09:26
-
Cześć Wam
Powoli wracam do zywych katar juz tak nie meczy
Zyrcia ja tez mam nisko brzuszek i kopniaki najwyzej na lini pepka, wydaje mi sie ze mam dosc szeroką miednice i mala sie tam na razie schowala i ma sporo miejscamaz wczoraj dawal buziaki w brzuch i dostal kopa w szczeke:-D ciekawe czy mala nie będzie zakapiorem, chrzestny bawi sie troche w MMA wiec kto wie:-D
-
Dzień doberek
Zyrcia to ja Ty masz nisko brzuszek to jak chyba rodzejutro wstawię zdjęcie z okazji 26tyg
ale fakt że też czuje jakby mała nóżka była w ... wsumie nie wiem czym, kanale rodnym? Albo jakby miała mi w planach pokazać stopkę jaka już duża jest. I dzisiaj pierwszy raz kopniaki mnie obudziły, ból straszny
-
nick nieaktualnyCarolina akurat na tej focie to wygladam jak kupa
dopiero co sie zerwalam z barlogu
Pocieszylyscie mnie, staram sie nie nakrecac ale ten twardy brzuch mnie stresuje skoro nawet leki nie pomagaja i juz mam schizy. Byle do czwartku.
Dzis tesciowie sie zajma troche Leonem a my jedziemy na lasagne i mega deser lodowy bo lazi za mna juz dosc dlugo -
Cześć mamuśki
dzisiaj kupiliśmy wózek za całe 350zł a jest full wypas, nawet w gratisie mili państwo dorzucili parasolkę i wszystkie osłonki, matę do przewijania, adaptery, jednym słowem zakup uważam za udany
nie miałam jakoś parcia na drogi wózek, te modele nowe kosztują jakieś 900zł ale jestem mega zadowolona.
http://www.altrak24.com/aukcje/_krzysztof/Twing/czbia/1.jpg
Takie coś tylko w kolorach brąz beżmonika_89, bbee, Breezee, ag194 lubią tę wiadomość
28.12 - 289g
06.03 - 1498g
-
Kamilutek wrote:Hehe, ja też liczę
Łącznie mam 71 sztuk wszystkiego, z czego 66 w rozmiarach do 62. Najwięcej bodziaków z krótkim rękawem, bo aż 25. Naprawdę muszę przestać je kupować.
17 sukienek! Ja mam tylko jedną, w dodatku na 74. Może nie umiem szukać, bo do tej pory natykałam się tylko na różowo-kwiatowo-motylkowo-księżniczkowe.
Kamilutek ja mam 5 szt takich rozowo-kwiatuszkowo-cukierkowych:-) reszta tez rozowe ale takie stonowane:-) -
Kamilutek wrote:Chciałabym być tak rozsądna w tym względzie, ale obawiam się, że jest już za późno
U mnie mój rozsądek niewiele ma do rzeczy bo to moja mama i siostra oszalały i mi już niewiele do kupowania zostawiły...
Ja dziś pospalam do 9.05. Do 3.00. cogodzinne wycieczki do toalety, ale potem jak zasnęłam to do 9.05 pospalam tego mi było trzeba. I tym optymistycznym akcentem zaczynam tydzień 27 i 7 miesiąc wg belly...
Toska jak u Was?
Miłego dnia życzę wszystkim...bbee, Uszczesliwiona, sylwucha89, rybka33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien WSPANIALY!!!!! przespalam cala noc jak zabita. Msm delikstne przykurcze ale to tez zasluga tych cholernych zaparc i hemoroidów a terwz UWAGA!!
CRP przez 2 doby spadlo z 45 na 13!!!!!!
To sukces!!!!! Jrstem przeszczesliwa! Dziekuje wszystkim za troske i wsparcie bo wszystko to dalo mi sily w chwilach kryzysu a czuje ze to dopiero poczatki dobrym wiadomosciEspera, WreszcieMama, Forbidden, Kamilutek, Uska, aneta.be, monika_89, Rudzik, bbee, Misia 69, natalia1354, Martchen, Breezee, Mabelle, Aleksandra , ojejku, GoNia1979, Milka1991, ewela873, Karissa, Moniqaaa, Hope_, mon!ta^, ag194, Elmo13, gonia13, daisy123, Arwi, Klaudia N., Kleopatra, Camilia, bezimienna, MEGI81, Leirion, Uszczesliwiona, blubka, sylwucha89, olis87, tysiaa93, Agus26m, Madu1611, sylwia1985, Kofeina, Maniuś, rybka33 lubią tę wiadomość