MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczynki! Ja dzis wstalam pelna energii pomimo bólu pleców...
Zazdroszczę niektórym z Was tak pokaźnej wyprawki. GONIA, AG - ode mnie również najlepsze życzenia chociaz spóźnione. Przede wszystkim szczęśliwych rozwiązań w maju i pociechy z dzieciaczkówWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2017, 10:11
GoNia1979, ag194 lubią tę wiadomość
2017 -syn
2019 - córka -
Tośka, wspaniała wiadomość! Bardzo się cieszę! A kciuki w dalszym ciągu zaciśnięte
Espera wrote:U mnie mój rozsądek niewiele ma do rzeczy bo to moja mama i siostra oszalały i mi już niewiele do kupowania zostawiły...
Espera, to jest bardzo niesprawiedliwe. Niech sobie same zrobią dzieciaki, jak tak bardzo lubią dla niech kupować!
Zapłakałabym się na śmierć, gdyby mi wszystko rodzina kupiła, bo to zabiera 99% przyjemności z posiadania takich malutkich ciuszków.
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
Dowiaduję się ostatnio bardzo ciekawych rzeczy o mojej rodzinie od strony mamy - prawie wszystkie dzieci rodzą się malutkie. Absolutny rekord to mój kuzyn, który przyszedł na świat w terminie z wagą 1900 g. A teraz to wielki chłop, 1,90 + 110 kilo wagi!
Małe dzieci to chyba taki nasz znak charakterystyczny. Będę w szoku, jeśli Matylda urodzi się wielka
Dzień dobry, witam się w 28tc, 7mc i 3 ostatnim trymestrze
zyrcia jaka figura!ja też czyję tak nisko ruchy ale wydaje mi sie, że to ma też zwiazek z pośladkowym ułozeniem Maksa
toska piękny spadek oby tak dalej! wiedziałam ze Alan fighter po mamieWreszcieMama, bbee, Kamilutek, Breezee, Toska88, Forbidden, Martchen, ag194, Arwi, Kleopatra, MEGI81, Uszczesliwiona, sylwucha89, marie_marie22, Maniuś, rybka33 lubią tę wiadomość
-
Toska88 wrote:Dzien WSPANIALY!!!!! przespalam cala noc jak zabita. Msm delikstne przykurcze ale to tez zasluga tych cholernych zaparc i hemoroidów a terwz UWAGA!!
CRP przez 2 doby spadlo z 45 na 13!!!!!!
To sukces!!!!! Jrstem przeszczesliwa! Dziekuje wszystkim za troske i wsparcie bo wszystko to dalo mi sily w chwilach kryzysu a czuje ze to dopiero poczatki dobrym wiadomosci
06.11 - badanie genetyczne. Możliwe, że dziewczynka
21.12 - badanie połówkowe. na 100% dziewczynka
Będzie Aleksandra Karolina -
Kurczę, jak jechaliśmy do szpitala kupiłam plyn do higieny intymnej z AA bo tylko taki byl w sklepie. Zawsze używałam Laktacyd ginekologiczny i dostałam ppdraznien. Plyn zmieniłam teraz na Laktacyd i dalej mnie wszystko swędzi i piecze tak ze ciężko się nie drapać. Ma ktoś jakiś sposób jak sobie z tym poradzić?
06.11 - badanie genetyczne. Możliwe, że dziewczynka
21.12 - badanie połówkowe. na 100% dziewczynka
Będzie Aleksandra Karolina -
breezee może podmywanie się tantum rosa?
UWAGA!!!!
robiłam porządek na 4 stronie. Dziewczyny bez płci (nieaktywne na forum) usunęłam, kogoś może nie być po sporo osób dołączyło nowych.
proszę sprawdźcie czy wszystko się zgadzaRudzik, Uszczesliwiona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyToska cudowne wiesci !! Nie wiem czemu ale czulam ze tak bedzie
co mowia lekarze? Masz szanse wyjsc w dwupaku i jeszcze troche dotrwac do terminu??
Monika ja sie troche stresuje bo porownywalam usg z Leonem i on na kazdej wizycie byl ulozony glowkowo od samego poczatku a teraz nie wiem jak ale jak pytalam czy juz glowka w dol to gin mowil ze jeszcze nie. Dla mnie cc to najgorszy koszmar, ja za duzo operacji w swoim zyciu przerabialam i wizja rozcietego brzucha doprowadza mnie do drgawek.... mam nadzieje ze lezy glowkowo i smyra mnie tam rekami ale podejrzewan ze wlasnie lezy jakos bokiem i nogi ma z lewej strony bo tan czuje ruchy -
Breezee, proponuję zwykłe szare mydło, tam nie ma nic co by Cię mogło podrażnić. Ja po porodzie używałam szarego mydła też, żadnych innych wymysłów, naturalne najlepsze.
Tośka, bardzo się cieszę!
To widzę, że nie jestem sama z tymi nogami dziecka w kanale rodnymJa wczoraj dziecko przesunęłam pozycją na pieska i jest trochę lżej. W ogóle się bardzo źle przez to czułam, że dziecko tak jakby nisko leżało, bo nacisk na pęcherz, uczucie takiego ucisku tam na dół, a teraz już trochę lepiej. Chociaż już przed chwilą znów czuję małą niżej, będę musiała znów ją namawiać by poszła wyżej
Brawo dla mnie, zupa stoi na kuchence jużNie ma jak zupy z mrożonki
Zaczynam odkrywać ich zalety od kiedy od stania w kuchni twardnieje mi brzuch, a tak to tylko zrobiłam wywar i wsypałam warzywa mrożone
Breezee lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry, Dziewczyny!
Toska, wspaniałe wiadomości! Czekam na więcej!!!!
Zyrcia, u mnie brzuch bardzo długo był w dole... teraz już rozrasta sie tez od góry :p
A propos rozrastania sie... moja waga oficjalnie oszalała! Przytyłam już 7-7,5 kg! Ja sie pytam co sie kurna dzieje...przecież jeszcze we wtorek to było z kilogram mniej. Ja rozumiem pół kilo na tydzień, ale no kilogram w kulka dni to trochę dużo. A myślałam, ze właśnie schudłam, bo czułam sie troszkę lżejszauhhh
Dawno brzuszka nie pokazywałam, tak swoją droga :p A wiec to ja i Tomaszek 27tc+3
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d6aa593f1aa5.jpgMabelle, Kamilutek, bbee, GoNia1979, Martchen, ag194, Rudzik, monika_89, MEGI81, Camilia, WreszcieMama, Uszczesliwiona, Kleopatra, blubka, sylwucha89, Anstice, Uska, marie_marie22, Maniuś, rybka33 lubią tę wiadomość
13.06.2015 - Nasz Wielki Dzień
26.08.2016 - Mamy to!Do zobaczenia w maju!
-
Toska, wiedziałam że to forum czyni cuda!!! Ciesze się ogromnie.Jednak Alanek wie co dla niego jest lepsze
Nie na jak u mamuni w brzuszku
A to mój dzisiejszy łup z Pepco, nie mogłam się oprzeć pokusie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/20c091db3c21.jpgKamilutek, bbee, GoNia1979, ag194, Rudzik, monika_89, MEGI81, Camilia, WreszcieMama, Uszczesliwiona, Kleopatra, blubka, sylwucha89, marie_marie22, rybka33 lubią tę wiadomość
-
Poszłam do lidla po mandarynki w puszce, bo Chłopu zamarzył się sernik z mandarynkami. Kupiłam szpinak, pęczkak, makaron, awokado, kostki do toalet i kilka innych rzeczy, choć w sumie ich nie potrzebowałam. Wróciłam do domu, wyciągam zakupy z plecaka i przypomniało mi się, że przecież miałam kupić mandarynki...
Nie ma to jak kalafior ciążowy
Chłop dostanie sernik z jagodami.GoNia1979, bbee, ag194, Mabelle, Rudzik, monika_89, MEGI81, WreszcieMama, Uszczesliwiona, sylwucha89, Kleopatra, marie_marie22, Hope_, rybka33 lubią tę wiadomość
Kamilutek wrote:Tośka, wspaniała wiadomość! Bardzo się cieszę! A kciuki w dalszym ciągu zaciśnięte
Espera, to jest bardzo niesprawiedliwe. Niech sobie same zrobią dzieciaki, jak tak bardzo lubią dla niech kupować!
Zapłakałabym się na śmierć, gdyby mi wszystko rodzina kupiła, bo to zabiera 99% przyjemności z posiadania takich malutkich ciuszków.
Mama jak mama ale siostra to już by mogła... 29 lat a na horyzoncie nic... Ale jeszcze się naniej zemszczę
Uszczesliwiona lubi tę wiadomość