MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Monika brzusio piękny, moj podobnych rozmiarów;-)
A córeczka po prostu CUDOWNA!!!
Ja dziś ogarnęłam łazienkę i chyba to mnie przerosło, plecy siadają... Dobrze ze na obiad wszystko gotowe...
Aaaa zapomniałam ze przed łazienką wyczesywałam psa... No to mam... -
Czytam Was dziewczyny cały czas, czasami wieczorami nadrabiam kilka stron ale jestem mimo że za wiele się nie udzielam. Dziś zaczynam 25 tydzień i oboje z Jasiem (jednak pierwsze prenatalne się nie myliły i będzie chłopak) czujemy się dobrze
przed nami badanie poziomu glukozy ale myślę że poradzimy sobie ze wszystkim
stopień zaopatrzenia w wyprawki dla maleństw w Waszym wydaniu powala - u mnie to wszystko jeszcze raczkuje... Fajnie oglądać zdjęcia Waszych brzuszków - niektórym zazdroszczę pięknych arbuzów
bbee, MEGI81, marie_marie22, Hope_, rybka33 lubią tę wiadomość
-
Wreszcie mama i to uwielbiam
Ka pomimo prawie 7kg na plusie nie czuje tego i co nakwazniejsze póki co poszlo tylko w piersi i brzuch reszta ciala taka sama
Monika coreczka cudowna, mala slofka ksieczniczka a Twoj brzusio pokaźny
Ilonsik zapraszamy częściej do udzielania sie
Pojechałam wymienic opone i w koncu zdecydowałam sie na zmiane wszystkich 4 w wiekszym rozmoarze i w końcu nie ciagne podwoziem po ziemi
Poprzedni właściciel obnizyl samochód poprzez opony nizsze i nie raz przywalilam podwoziem odrywajac pokrywy zabezpieczające
Juz mi bylo gluoio nim jeździć a teraz mam znowu normalna fureWreszcieMama, Uszczesliwiona lubią tę wiadomość
-
Monika, piękny brzuch i piękna córeczka!
Plecy mi tak nawalają, że ledwo stoję. Dzisiaj chyba już się nie ruszę z kanapy.
W ogóle dzień taki sobie mam. Sernik mi koncertowo opadł i wygląda okropnie. Rodzice przywieźli prezenty z lidla i kurczę, ani śpiworek do fotelika, ani pościel mi się nie podobają, ale oczywiście nie mogę tego powiedzieć i nie mogę nie używać. Na zdjęciach były ładniejsze, choć też bez szału i niezbyt w moim guście. Pościel strasznie oczojebna jest (mam turkusową), śpiworek ma za dużo kolorów, lepszy byłby jednokolorowy. Jedynie wypełnienie kołdry jest w miarę ok, ale poduszka już jest do kitu, rozmiarowo taka jak moja. Może da się z niej zrobić dwie.
Aż mi głupio, że mam takie kretyńskie problemy.
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
No to goście jednak poprawili mi humor
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/208ba9a1f4c8.jpg
Teraz mam tyle ciuchów,że mogłabym urodzić trojaczki
No i super relaksujące zajęcie na wieczór,czyli sortowanie rozmiarami
Eh jak niewiele potrzeba mi do szczęścia!
Monika- cudny brzuch i rozkoszna księżniczka!
Kamilutek - piszesz o poduszce w sensie o poszewce czy poduszce? Bo chyba takie maluchy nie powinny spać na poduszce, co? z tego co czytałam do roku na płasko..?
Mabelle, MEGI81, Kamilutek, Uszczesliwiona, sylwucha89, bbee, WreszcieMama, ag194, marie_marie22, monika_89, blubka, Karissa, Maniuś, rybka33 lubią tę wiadomość
-
A co myślicie o fotelu do karmienia?
Mam na oku taki
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/50897de015dc.jpg
czy któraś z was ma czy to może zbędny wydatek ???
Zgupialam i nie wiem czy kupić czy nieHope_ lubi tę wiadomość
-
Rudzik wrote:Kamilutek - piszesz o poduszce w sensie o poszewce czy poduszce? Bo chyba takie maluchy nie powinny spać na poduszce, co? z tego co czytałam do roku na płasko..?
Poduszce, takiej, co się poszewką obleka. Na pewno przez pierwsze pół roku nie będziemy jej używać (albo dłużej, zobaczymy, jak wyjdzie w praniu), kołderki też nie - mamy śpiworek. Ale rodzice chcieli kupić "na zaś", bo mówili, że fajna jakość, a na próby odwodzenia ich od zakupu usłyszałam od mamy "no weź nie odbieraj mi przyjemności". Więc sama rozumiesz... Będzie leżakowała w opakowaniu zanim nie przyjdzie jej czas.
Wiem, że darowanemu koniowi i tak dalej...
Jak będzie Ci się chciało, to pokaż zawartość tych toreb, skręca mnie z ciekawości
Misia 69 wrote:Kamilutek a ja właśnie jestem bardzo zadowolona ze spiworka Mam nibieski. Pościel mam żółtą więc kolor dla mnie też ok. Pokój synek będzie miał właśnie żółto-siwo z dodatkiem brązu.
Dostałam różowy. Wg opisu pudrowy róż, a w praktyce róż burdelowy
Mirabelle mi się bardzo marzy ten fotel ale nie zmieszcze go i będę musiała siedzieć na łóżku
Dziewczyny macie jakiś sprawdzony termometr? Chciałabym taki bezdotykowy z bardzo szybkim pomiarem i nadający się też do wody i potraw. Znalazłam z nuka a czy to będzie Oki?poratujcie wiedzą i doświadczeniem :*
Okropny jest to różowe coś o fotelika (przepraszam jeśli której się podoba) Kamilutek nie dziwie Ci się że tego nie chcesz
mi się mąż uparł na to ale oddaje bo mu wytłumaczyłam że w maju jest to nie praktyczne a później na jesień będzie za małe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2017, 17:28
Kamilutek, Mabelle lubią tę wiadomość
-
Uszczesliwiona wrote:Okropny jest to różowe coś o fotelika (przepraszam jeśli której się podoba
) Kamilutek nie dziwie Ci się że tego nie chcesz
mi się mąż uparł na to ale oddaje bo mu wytłumaczyłam że w maju jest to nie praktyczne a później na jesień będzie za małe
Coś czuję, że przez przypadek dostanie mi się do pralki z rzeczami do farbowania na granatowo
daisy123, Uszczesliwiona, Rudzik lubią tę wiadomość
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku!