MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny zazdroszczę już uporządkowanych rzeczy dla dzieci
Przez Was nie wiem czy wytrzymam z zakupem komody do marca
Aga ja pieluszek bambusowych sama nie testowałam, bo nie miałam na kim, ale kolega, którego córeczka urodziła się latem polecał je jako jedne z pierwszych fajnych rzeczy dla dzieci. Te pieluchy bambusowe, które ja kupiłam są miłe w dotyku.
Ja nie mam wogóle większych ciuszków dla Ali narazie. Kupuje tylko na 56 i 62, ale jak skończe już je kompletować to przynajmniej będę miała wymówkę żeby kontynuować zakupyag194 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, czy pampersy są podzielone na takie dla chłopców i dziewczynek, czy to uniwersalne? Myślałam, że uniwersalne i kupiłam te najmniejsze z Lidla - 24sztuki za 9,99zł to chyba się opłacało.
A tu mi mama w domu prawie awanturę robi, że czemu nie kupiłam takich dla chłopców tylko jakieś uniwersalne.
No powiem wam, że w tym momencie zgłupiałam -
Wow, dziewczyny ale macie pięknie poukładane i posegregowane
podziwiam
ja na luzie, jeszcze nic nie mam
pomału zaczynam sobie spisywać co się przyda. Na pewno zaopatrzę się do 68, a później resztę na bieżąco, bo z doświadczenia z małą, dla której mam ciuchów do 3 roku życia, wiem, że i tak będę kupowała, bo zawsze będzie coś ładnego, coś modnego
no i przez to modne/ładne sporo ciuchów córce nawet nie założyłam...
gaja, ja też komodę i szafy, regały będę kupowała w marcuale też się zastanawiam czy dam radę tak długo wytrzymać czytając i patrząc na Wasze wpisy
-
Qasha wrote:Dziewczyny, czy pampersy są podzielone na takie dla chłopców i dziewczynek, czy to uniwersalne? Myślałam, że uniwersalne i kupiłam te najmniejsze z Lidla - 24sztuki za 9,99zł to chyba się opłacało.
A tu mi mama w domu prawie awanturę robi, że czemu nie kupiłam takich dla chłopców tylko jakieś uniwersalne.
No powiem wam, że w tym momencie zgłupiałamja brałam po prostu Newborn
2017 #1
2019 #2
-
Qasha wrote:Dziewczyny, czy pampersy są podzielone na takie dla chłopców i dziewczynek, czy to uniwersalne? Myślałam, że uniwersalne i kupiłam te najmniejsze z Lidla - 24sztuki za 9,99zł to chyba się opłacało.
No powiem wam, że w tym momencie zgłupiałamale tak podziału nie ma
Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
DzienZDupy, dobry wieczór.
Megi, witam w kudowskich, skromnych progach!I zazdroszczę, że już jesteście na miejscu. My wyruszamy dopiero nad ranem, 9 godzin jazdy przed nami
Misia, doskonale wiem co czujesz. Jestem dzisiaj mega zdołowana tym, że zamiast z radością przygotowywać pokój dla Maluszka, prać ubranka i układać w szafie, ja się zastanawiam czy w ogóle uda się to wszystko ogarnąć do maja
Miałam dzisiaj wizytę, bardzo udaną i nawet chwili nie znalazpam, żeby spokojnie usiąść i pomyśleć, zrelaksować się, pogłaskać brzuszek. I w ogóle dużo nerwów dzisiaj. Teraz właśnie się położyłam a Mały fika radośnie, mając w pompce problemy moje i całego pierwszego świataMój Malutki
Misia 69, MEGI81, rybka33 lubią tę wiadomość
-
A myslalam ze to ja mam duzo ciuszkow:-) liczylam to dzisiaj i mam 27 szt body z krotkim rekawkiem, 17 sukieneczek, 12 spioszkow, 20 pajacykow i 17 getrow i spodenek ale to wszystko jest w roznych rozmiarach:-D i wszystko za 1zl lub 2zl z lumpkow. Jakosc i wyglad swietne:-D
marie_marie22, MEGI81, Rudzik lubią tę wiadomość
-
Uska wrote:A myslalam ze to ja mam duzo ciuszkow:-) liczylam to dzisiaj i mam 27 szt body z krotkim rekawkiem, 17 sukieneczek, 12 spioszkow, 20 pajacykow i 17 getrow i spodenek ale to wszystko jest w roznych rozmiarach:-D i wszystko za 1zl lub 2zl z lumpkow. Jakosc i wyglad swietne:-D
Hehe, ja też liczę
Łącznie mam 71 sztuk wszystkiego, z czego 66 w rozmiarach do 62. Najwięcej bodziaków z krótkim rękawem, bo aż 25. Naprawdę muszę przestać je kupować.
17 sukienek! Ja mam tylko jedną, w dodatku na 74. Może nie umiem szukać, bo do tej pory natykałam się tylko na różowo-kwiatowo-motylkowo-księżniczkowe.Uska lubi tę wiadomość
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
Ale macie pięknie poukładane ciuszki
Podziwiam! Miło się na to patrzy. Odkąd jestem w ciąży uwielbiam patrzeć na małe ciuszki
(wcześniej aż tak nie miałam).
Od dwóch godzin czytam książkę (na tablecie), już chciałam iść spać, ale moje dziecko mi nie daje zasnąć. Zrobiła sobie imprezę w brzuchu i bije to tu, to tam, góra, dół itp;))
-
Ja mam 52szt. Body
14szt. pajacy
15szt. Pół spioszkow
17szt. Leginsow
3szt. Krótkich spodenek
13szt. Bluzek na krótki rękaw
2szt. Swetrow
4szt. Na długi rękaw
3szt. Sukienek
12szt. Czapek
3 pary Niedrapek
15 par skarpetek
Chustki i opaseczki i tez nic juz nie kupuję!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2017, 22:32
marie_marie22, Arwi, ag194, MEGI81 lubią tę wiadomość
👧 05.2017r.
👶 05.2022r. -
Kamilutek, natalia1354, ag194, Kleopatra, Martchen, Uszczesliwiona, Karissa, zastrzeŻona, sylwucha89, Mabelle, WreszcieMama, blubka, bbee, Misia 69, MEGI81, mon!ta^, Toska88, Demsik, Breezee, monika_89, Uska, GoNia1979, Rudzik, Camilia, Agus26m, marie_marie22, Maniuś, rybka33 lubią tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:o żesz Wy szalejecie z ciuszkami - ja nie kupuję dużo wolę prać bo i tak wiem że połowę rzeczy nie założy - wolę zainwestować w ubranka później bo nie wyrośnie tak szybko
Chciałabym być tak rozsądna w tym względzie, ale obawiam się, że jest już za późno
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
A tu jakby któraś z was chciała są szablony malarskie z różnymi motywami.Nawet są zwierzątka
http://stencils.pl/kategoria-produktu/wallart/kids/
Sylwia ładny brzusio, daleko Ci do wieloryba
Dobrej nocy :* -
To ja chyba aż tak nie zaszalałam z ciuszkami
muszę się podliczyć. Ale generalnie mam zdanie takie jak Sylwia i będę już głównie kupować na wyrost, chyba, że coś w lumpie takie super mega urocze się trafi
Z tym że ja i tak podejrzewam moje dziecko, że w rozm 62 może być do listopada czy grudnia... Ale to chyba też nie był by odchył od normy, bo na 68 chyba pisze 6-9mies?
Ale dziś nie pospałammąż po 4.00 wstaje to ja też się obudziłam i już nie dałam rady zasnąć. Aurelia rozpoczęła trening kick-bokserki i musiałam zrobić śniadanie.