MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mialam kontrole z zus w ciazy 7 lat temu chyba 3 razy w tym 2 razy w domu raz bylam wezwana a moj pracodawca w tym czasie miał 2 kontrole
Ja pomagalam szefowi jak odeszlam na zwolnienie ale robiłam papierkowa robote w domu bez moich podpisow
Kamilutek cudna ta tapeta tyko czy ona nie bedzie razic w oczy?
Ktos wie co z Madu?
-
Wreszcie mama zaczniesz krzyczec " jestem, zyje, nigdzie nie pokazałam ale mam zakaz chodzenia" ha ha ha
A tak na poważnie az taki masz rygor co do leżenia?
Ja chcialam jechac do pl ale nie bede ryzykowac na zwolnieniu tym bardziej, ze w uk kazdy wyjazd jest widoczny bo w koncu to wyspa i bez sladu nie wydostane sie z niej
marie_marie22, GoNia1979, blubka lubią tę wiadomość
-
Carolina wrote:Kamilutek cudna ta tapeta tyko czy ona nie bedzie razic w oczy?
Tylko jedną ścianę za łóżeczkiem i fotelem byśmy wyłożyli, reszta na biało
Będzie wyrazista, na pewno, ale ja akurat lubię takie akcenty. Nie znoszę majtkowych pasteli (za wyjątkiem pudrowego różu)
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
Carolina, nie mam pojęcia jak jeszcze można sprawdzić taką rodzinkę. Myslę, że rozmowa telefoniczna lub na skype gdzie widać jest dobrym pomysłem. Widaomo, ze nie pokazujewszystkiego, ale czasem po barwie głosu, sposobie mówienia i zachowania można jakoś wyczuć człowieka.
-
Biedna Ty jestes
podzieiam Cie za cierpliwość w lezeniu ale czego sie nie robi dla maluszków naszych
Ja posiedzę i to nie wiem ile bo później paszport dla malego itd
Mam chec czasem w plaw przyplynac do pl
Strasznie tęsknięza rodzina za polska za wszystkim
Co do rodzinki z Hiszpanii musze sie zdac na męża on to jak ja nie ufny jest ale rowniez bardzo konkretny no i tak jak piszecie ton glosu, sposob rozmowy a mezowi bedzie latwiej wyczuc to w jezyku hiszpańskim
Kamilutek ja rowniez lubie takie akcenty jako dodatki
A to ja w 27tc
Ciaza nie do ukrycia
Prosze nie cytowac bo później usune zdjecie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2017, 15:45
bbee, Moniqaaa, WreszcieMama, Kamilutek, marie_marie22, Demsik, GoNia1979, sylwucha89, Elmo13, mon!ta^, zastrzeŻona, ag194, Camilia, MEGI81, Uszczesliwiona, Hope_, Martchen, monika_89, Mabelle, blubka, Breezee, Kleopatra, Rudzik, Karissa, aneta.be, Maniuś, Madu1611, rybka33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWszystkiego najlepszego dzisiejsze jubilatki abyscie dotrwaly do maja szxzesliwie w dwupaku!
Ja mam sie dosc dobrze . Powrocila ogromna zgaga ale to pikus przy reszcie. Jestem dobrze nastawiona. Od 9 rano bez lekow i sutuacja opanowana a jutro powtorka badan i wtedy beda jakies wiesci ! Jest dobrze !WreszcieMama, sylwucha89, GoNia1979, Elmo13, mon!ta^, Kamilutek, bbee, ag194, Uska, Camilia, MEGI81, Uszczesliwiona, Misia 69, Aleksandra , Hope_, Martchen, monika_89, Forbidden, Mabelle, Moniqaaa, Breezee, Espera, Kleopatra, Arwi, Rudzik, dewa, sylwia1985, Karissa, Demsik, Maniuś, Madu1611, rybka33 lubią tę wiadomość
-
Wreszcie mama dziekuje za miłe słowa
U nas moze byc problem z paszportem a raczej z szybkim załatwieniem
Polski paszport moze byc duzym problemem z moich powodów ze zmiana nazwiska
Polska ma dziwne procedury... nie interesuje ich akt urodzenia angielski i co w nim jest napisane
Maz ma obywatelstwo portugalskie i tu problemow nie bedzie poza papierkowymi i czasem oczekiwania na sam paszport. Do tego wycieczka nas czeka do ambasady a to 3h od nas wiec nie wiem kiedy sie wybierzemy. Ja po cc z noworodkiemMysle, ze jak dobrze pojdzie to moze uda nam sie do pl z malym pojechać około października listopada
Pozniej sprawy w Polsce związane z obywatelstwem polskim malego ale jak juz będzie miał portugalski paszport to nie bede sie tak martwić bo na polski moge poczekać
-
A odnośnie zwolnień i zusu będzie w teleexpresie extra
jeśli jest ktoś zainteresowany.
Wszystkiego najlepszego dla jubilatek
Carolina a nie chciałaś angielskiego paszportu? Czy jesteście poprostu za krótko żeby go zrobić. Nie pamiętam ile trzeba być oraz ile trzeba mieć przepracowane chyba 5 lat.GoNia1979 lubi tę wiadomość
Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
nick nieaktualny
-
Monita nie zalapie sie maly na paszport angielski ponieważ ja przyjezdzajac do uk nie pracowałam ( przyjechalam tu z mezem pierwszym)
Rozeszłam sie z nim i dopiero poszlam do pracy. Mam przepracowane tylko 3 lata
Maz 2 lata bo w uk jest dwa latapoznałam go jak byl tu tydzien
Takze angielski paszport odpada chociaż nie ubolewany nad tym jakos bardzo...
Toska babo nawet nie wiesz jak sie cieszę
Sylwucha dziekuje... -
Chyba powinnam pójść w ślady Zyrci i przestać kupować:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6c1bbacb97b7.jpg
Zwłaszcza bodziaki
Tośka, świetnie! Daj znać, jak jutro będziesz po badaniach, na pewno wszystko jest pięknieCamilia, MEGI81, bbee, Uszczesliwiona, ag194, GoNia1979, Hope_, Martchen, sylwucha89, monika_89, Uska, Mabelle, Breezee, Kleopatra, Rudzik, zastrzeŻona, rybka33 lubią tę wiadomość
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
Kamilutek to u mnie to samo a stwoerdzilam, ze jeszcze ze 4 tini baby na dl rekaw by mi sie przydaly do polspiochow
Na odwyk pojde jak dziecko pojdzie do szkoly i bedzie w mundurku pol dnia chodzic -
A ja dochodzę do wniosku że po co przestać kupować, skoro można kupić komode i kupować dalej?
Sto lat dla jubilatek
Ja dalej nie mogę dojść do siebie po glukozie, strasznie źle znoszę to badanie. Strasznie mam rozbity organizm i ledwo funkcjonuje
Toska świetnie !oby tak dalej :*
Monika oby małej przeszło
Carolina wyglądasz super! W życiu bym nie powiedziała że masz córkę prawie w moim wieku
WreszcieMama zostaw kartkę z nr telefonu na drzwiachjak przyjdą to niech dzwonią
ag194, GoNia1979, Kamilutek, WreszcieMama, MEGI81, Rudzik lubią tę wiadomość