MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Carolina jej tak zależy na spotkaniach z bratem, bo oni nie mają dużej rodziny, rodzina jej męża zaprasza ich dwa razy w roku na ostatni dzień świąt Bożego Narodzenia i Wielkanocy, a znajomych nie mają, bo wszyscy się na nich poznali. do dzieciaków przyjeżdżaliśmy tylko my i Teściowie.
-
Breezee, słuchaj Ag, dobrze mówi! Na pewno bardzo się stresujesz, ale jesteś pod świetną opieką, lekarze na pewno będą na bieżąco reagować. W tej chwili w lepszym miejscu nie mogłabyś być!
Klaudia, powiedz dzień dobry Aurelce od e-ciociKlaudia0727, ag194, Breezee, rybka33 lubią tę wiadomość
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
Ag gratuluję udanego losowania i trzymam kciuki jutro od samego rana
Breezee wszystko będzie dobrze. jesteście pod dobra opieką. wytrzymacie w dwupaku dłużej niż 2 tygodnie. wierzę w Was
Klaudia Wasza Aurelia jest ślicznaag194, Klaudia0727, Breezee lubią tę wiadomość
-
Breezee, będzie dobrze
Jak sama wiesz u nas cuda się zdążają na okraglo.Musisz być dobrej mysli.Mała napewno jeszcze posiedzi w brzuszku, bo gdzie lepiej niż u Mamy :*
A ja właśnie złożyłam zamówienie w Gemini i o zgrozo do zapłaty jedyne 730 złDodam ze to jeszcze nie koniec
Za wszystkie wizytujace I szpitalne mamusie ściskam mocno kciukiBreezee lubi tę wiadomość
-
Breezee wrote:U mnie szyjka gorsza, większe rozwarcie. Nie wiem o ile jest gorzej. Lekarz mówi żeby chociaż jeszcze 2 tygodnie wytrzymać. Mój optymizm padł calkowicie, jestem zrozpaczona, bo nie wiem co będzie z dzidzią. Mała waży 1050
Breeze.. przykro mi z powodu nieposlusznej szyjki ale tak jak dziewczyny pisza jestes w dobrym miejscu i lekarze zrobia wszystko co moga bys wytrzymala w dwupaku jak najdluzej..
Wysylam dla Ciebie pozytywna energie..laaaap....buziaki i przytulam pamietaj nie lamiemy sie dla dobra coreczkiBreezee lubi tę wiadomość
-
Ja sie witam w 25 tc wooow...
KLAUDIA ale sliczna synowa mi rosnie.. moj malusi ostatnio niebpokazal sie wg odwrócony do publiki tylami wiec fotki zadnej nie mam..ale charakterny ten moj synek strasznie.. teraz cisnie caly czas po pecherzu wiec mamusia biega siusiu dosc czesto..
A z wymiotami sie u ciebie uspokoilo??Klaudia0727, marie_marie22 lubią tę wiadomość
-
Czesc Aurelka!
babeczki promocji na pampersy w biedronce juz nie ma, ale proszek lovela kolor/biale 1,8kg za 13,90 jest, wg mnie super cena i w sam raz ilosc na wyprobowanie, kup0ilam po jednej sztuce,, na gemini jest o 6 zl drozszyKlaudia0727, MEGI81 lubią tę wiadomość
-
GoNia1979 wrote:Ja sie witam w 25 tc wooow...
KLAUDIA ale sliczna synowa mi rosnie.. moj malusi ostatnio niebpokazal sie wg odwrócony do publiki tylami wiec fotki zadnej nie mam..ale charakterny ten moj synek strasznie.. teraz cisnie caly czas po pecherzu wiec mamusia biega siusiu dosc czesto..
A z wymiotami sie u ciebie uspokoilo??
Gonia wstydliwy moze chłopak
;* my tez co chwile w wc bo pecherz jakby ciagle pełnyyy ;| dziś nie wymiotowałam jeszcze ale boli mnie żołądek niestety ;/
Czekamy na Aurelie
20 lat . Łódź/Jelenia Góra -
Cześć Mamusie
Ag, świetnie!! Będę zaciskać kciuki jutroNa pewno sobie poradzisz:)
Breezee, wieści nie najlepsze, ale dasz radę. Pamiętaj, ze to forum cudów i wszelie modły i kciuki sprawiły mnóstwo cudówI tak też będzie z Wami. Dotrwacie do maja:)
Oj z tymi facetami różnie bywa. Po części zgadzam się z każdą z Was. Też uważam, że należy próbować ratować związek, no ale jeśli się już nie da i nie widać nadziei na poprawę, to dla dobra dziecka lepsze jest rozstanie.
U mnie weekend minął spokojnie, choć chyba moje niskie ciśnienie daje się we znaki i ciągle kręci mi się w głowie. Dziś o 15.15 mam endokrynologa. Pewnie będzie usg tarczycy. Jakby któraś mogła ofiarować swojego jednego kciuka na to żeby się okazalo, ze moje guzy się nie zwiększyły, to będę wdzięczna.
Klaudia N., współczuje wymiotów po glukozie. Mnie też mdliło ale na szczęście przetrwałam. A jak teraz się czujesz?
Klaudia - piękne zdjęcia z usg. Śliczna córeczka
Miłego dnia!Klaudia0727, ag194, Breezee, Uszczesliwiona lubią tę wiadomość
-
Klaudia0727 wrote:
Gonia wstydliwy moze chłopak
;* my tez co chwile w wc bo pecherz jakby ciagle pełnyyy ;| dziś nie wymiotowałam jeszcze ale boli mnie żołądek niestety ;/
Moze mala gdzies uciska lub ucisk na zoladek spowodowany powiekszajaca sie macica
Tak ci wspolczuje..
A Oli raczej wstydliwy nie jest gdyz swe wdzieki miedzy nogami pokazauje jak ta lala poprostu mial dzien z fochem i wolal pospac na brzuszku.. nic go nie ruszalo.. -
Breezee, zaczynasz 28 tydzień ciąży, teraz już wszystko będzie dobrze
Podejrzewam, że mała jeszcze sporo posiedzi!
Mabelle, ale kasy :o ja na razie mam przygotowane zamówienie na 380zł
Ag, super, że się udało
Nasze forum, to serio szczęśliwe forum! Ciągle się o tym przekonujeag194, Breezee, Moniqaaa lubią tę wiadomość
👧 05.2017r.
👶 05.2022r. -
Kurde Tośka Breezee co to za pogorszenie u was??? Umówiłyście się czy co? Mam nadzieję,że to tylko chwilowe pogorszenie sytuacji i lada moment przyjdzie polepszenie!!! Ja już swoich kciuków nikomu nie oddaje trzymam za Was a za resztę kciuki od stóp! Ja was bardzo podziwiam, dla mnie jesteście wzorem kobiety walecznej, świadomej macierzyństwa i pomimo czyhajacego zagrożenia kobiety pełnej pokory i siły do walki. Nie odpuszczajcie bo zostało już tak niewiele!!! Każda godzina, każdy dzień czy tydzień to dla was wygrana! Wiem, że strach jest i to paraliżujący ale z waszą wola walki on się przed wami ugnie a wy zwyciężycie!!! Dużo sił wam życzę. Niech ten cud trwa!!!
Breezee, rybka33 lubią tę wiadomość
-
Marie oczywiście za Ciebie trzymam też kciuki.
czy przeoczyłam jakiegoś posta od Tośki? wczoraj było lepiej, CRP spadło, miała w odwiedzinach Męża i Synka. dzisiaj znów gorzej?
Breeze i Tośka Was szczególnie otulam ciepłymi myślami. Musi być dobrze. Tyle dobrego już się wydarzyło na naszym forum, że czekamy na kolejne cudowne informacje.marie_marie22, Breezee lubią tę wiadomość
-
Toska, Breeze trzymajcie się!!! Wszystko będzie dobrze!!!
Klaudia, śliczna malutka
A ja mam pytanie z innej beczki.
Czy dostałyście już z ZUSu pieniążki??? Zawsze dostawałam ok.21 każdego miesiąca. W styczniu dostałam 5.01 i myślałam, że po prostu coś się zmieniło po Nowym Roku z dniem wypłacania chorobowego. Jest już 6.02, a kasy jak nie było tak nie ma...
ktoś coś wie? Może znowu coś się zmieniło?Breezee lubi tę wiadomość