MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnygonia13 wrote:ja mam skonczone 35, w sierpniu 36 czyli juz chyba tez pod dojrzale mamy podchodze
to moja pierwsza ciaza.
i jestem w ciąży geriatrycznej, jak Bridget Jones w ostatniej produkcjiMEGI81, mon!ta^, Mabelle, Kamilutek, Camilia lubią tę wiadomość
-
gonia13 wrote:ja mam skonczone 35, w sierpniu 36 czyli juz chyba tez pod dojrzale mamy podchodze
to moja pierwsza ciaza.
Ja też mam skończone 35, a w sierpniu skończę 36 jestem z 12 sierpnia a Ty?gonia13 lubi tę wiadomość
-
Witam nową majóweczkę! Jaka geriatria, toż to sama pediatria na tym oddziale!
Breezee, super! Dobre wieści!
WreszcieMama, na pewno nie każą Ci leżeć po 36 tygodniu. Ciąża donoszona, róbta co chceta!
Megi, to Ty Lwica jesteś! Tak jak ja
Kamilutek, dentysta bez znieczulenia? Dziękuję, postoję. Dzięki szkolnemu dentyście moje zaufanie do ich profesji spadło i nie siadam na fotel bez znieczulenia, no way! Teraz mam dentystkę-anioła, ale grubsze sprawy tylko ze znieczuleniem
A ja popełniłam zakupy na allegro, siedem stówek poleciało, ale Syn nasz ma białe łóżeczko z szufladą i możliwością zrobienia z niego tapczanika za kilka lat. I ma materac! I ochraniacz, i inne bajery i cuda na kiju Nareszcie! Oby marynarska wizja nie przeszła mi do maja
MEGI81, Rudzik, Breezee, Camilia lubią tę wiadomość
-
dewa wrote:Witam nową majóweczkę! Jaka geriatria, toż to sama pediatria na tym oddziale!
Breezee, super! Dobre wieści!
WreszcieMama, na pewno nie każą Ci leżeć po 36 tygodniu. Ciąża donoszona, róbta co chceta!
Megi, to Ty Lwica jesteś! Tak jak ja
Kamilutek, dentysta bez znieczulenia? Dziękuję, postoję. Dzięki szkolnemu dentyście moje zaufanie do ich profesji spadło i nie siadam na fotel bez znieczulenia, no way! Teraz mam dentystkę-anioła, ale grubsze sprawy tylko ze znieczuleniem
A ja popełniłam zakupy na allegro, siedem stówek poleciało, ale Syn nasz ma białe łóżeczko z szufladą i możliwością zrobienia z niego tapczanika za kilka lat. I ma materac! I ochraniacz, i inne bajery i cuda na kiju Nareszcie! Oby marynarska wizja nie przeszła mi do maja
Tak lwica, ale teraz w ciąży to raczej hipopotamica -
WreszcieMama, obiecujemy na rozmawiać już o dentystach
Ja się w sumie bardziej boję ginekologów, ale tylko trochę bardziej.
Hipopotamicami to niedługo wszystkie będziemy (za wyjątkiem Julity zapewne), mi już niewiele zostało do osiągnięcia tego stanu
Ale i tak nikt nie ustępuje mi miejsca w komunikacji miejskiej i nie przepuszcza w kolejce do kasy.
A to "najpiękniejsze" prezenty od znajomej fryzjerki mojej mamy:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ce6822bbed13.jpg
Któraś z Was jest może chętna?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2017, 21:33
WreszcieMama, sylwucha89, Rudzik, MEGI81, rybka33, ag194, Leirion, nadia1, Hope_, Breezee, Camilia, Mabelle, bbee, Madu1611, sylwia1985, mon!ta^, Kleopatra, GoNia1979, monika_89, Moniqaaa, Forbidden, Maniuś, Elmo13, Foremeczka, Uszczesliwiona lubią tę wiadomość
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
sylwucha89 wrote:Hej!!
I jeszcze pytanie czy w ciąży można stosować peeling z kawy? Ma któraś sprawdzony przepis i stosowała takie cudo? Podobno jest rewelacyjny i chciałam zasięgnąć jakiejś obiektywnej opiniisylwucha89, Mabelle lubią tę wiadomość
-
Rybka! Ta papka kawowa brzmi baaardzo smacznie xD
Kamilutek, piękny domek jednorodzinny ma Twoja Matylda! Ale żeby ktoś ustąpił Ci miejsca, musisz mieć przynajmniej szeregowiec. Poczekaj jeszcze ze trzy tygodnie xD
Mały.Wikk, pierwsze o czym pomyślałam, to...czkawka Malucha. Ale jest ogromne prawdopodobieństwo, że się mylę
Arwi, gdzie się podziewasz? Tak samo Zyrcia. Odpoczywacie Dziewczyny?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2017, 19:24
MEGI81, Kamilutek lubią tę wiadomość
-
maly.wikk wrote:hej, czy któraś z Was też czuje takie jakby drgawki w brzuchu ? Od paru dni odczuwam i nie mam pojęcia co to może być. wizyta dopiero we wtorek.
chyba czkawka, co?
Chociaż ja się nie wymądrzam bo nie czuję czkawki, a chciałabym
Kamilutek, ta trzecia rzecz od lewej wygląda jakby pochodziła z roku 1993! taki był wtedy styl!Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2017, 19:32
Kamilutek lubi tę wiadomość
-
Kamilutek rzeczywiście ta kobieta zaszalała
a brzuszek masz śliczny musisz go tylko mocniej wypychać, to ustąpią Ci miejsca
WreszcieMama ja ostatnio Mężowi mówiłam, że od stycznia zeszłego roku byłam u ginekologa średnio co tydzień i że już mnie nie rusza że jestem z gołym tyłkiem i sobie tak luźno z nim gadam.
Kamilutek lubi tę wiadomość
-
WreszcieMama wrote:Bbee mam taka nadzieje
Aczkolwiek jestesmy w tym samym dniu i ha tez bym nie chciala przed Wielkanoca... No i przede wszystkim nie chcialabym wczesniaka wiec planuje zaciskac nogi do 18 kwietnia. A potem niech sie dzieje coz chce :]
Breezee z tym 36 tygodniem to sprawdzona informacja?
06.11 - badanie genetyczne. Możliwe, że dziewczynka
21.12 - badanie połówkowe. na 100% dziewczynka
Będzie Aleksandra Karolina -
MEGI81 wrote:Kamilutek rzeczywiście ta kobieta zaszalała
Nic dziwnego, że musiała zamknąć tego lumpa
Niektóre rzeczy pewnie czekały na swojego nabywcę od lat 90-tych. Rudzik, jeśli czujesz sentyment do tamtych lat, to ja bardzo chętnie wyślę Ci te spodenki
A to cos zielono-czerwono-niebiesko-żółte skojarzyło mi się z marką H20, która kiedyś była w Szczecinie bardzo modna.
Dewa, ładna kołyska, ale też i łapacz kurzu. Pewnie nie to chciałaś usłyszeć
Pokaż łóżeczko, pokaż!MEGI81, Rudzik lubią tę wiadomość
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku!