MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeanne witaj. Ja mam 39, ale jeszcze pstro w głowie:-) Dzidziuś drugi, ale pierwszy jest w niebie od listopada 2015. W 10tc obumarł nam synek Mateusz.
06.11 - badanie genetyczne. Możliwe, że dziewczynka
21.12 - badanie połówkowe. na 100% dziewczynka
Będzie Aleksandra Karolina -
Dziewczyny, posiew w końcu po całych 4 tygodniach wyszedł jałowy. NIE MA ŻADNYCH BAKTERII !!!!! CRP niskie, ale się cieszę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2017, 13:49
Camilia, ag194, Kleopatra, WreszcieMama, Kamilutek, sylwia1985, aneta.be, Forbidden, dewa, sylwucha89, Maniuś, Mabelle, Edyta84, Arwi, MEGI81, Misia 69, gaja_1, Spirit, messy99, Martchen, mon!ta^, GoNia1979, rybka33, blubka, Hope_, Madu1611, monika_89, amilka87, Elmo13, Foremeczka, bezimienna, Uszczesliwiona lubią tę wiadomość
Dewa szkoda słów na to co się dzieje...
Breezee cudowne wiadomości!!! Może wreszcie wyjdziesz do domu, brawo Wy!!!
Odnośnie rodzeństwa to najstarszy brat ma 31 ja 28 młodszy brat 22 a najmłodsza siostra 13. I tak, że starszym bratem zaczęłam się dobrze dogadywać ok 15 roku życia z młodszym pewnie w podobnym czasie bo do 10 lat to straszny kabel byłz młodszą siostrą żadne z nas nie potrafi się porozumieć ale ona ma naprawdę ciężki charakter. My we trójkę obecnie dość dobrze się dogadujemy ale wolałabym aby moje dzieci miały ze sobą lepszy kontakt i mocniejsze więzi.
Breezee lubi tę wiadomość
-
Jeanne, dzień dobry! Rozgość się. Ja mam 34 lata, więc nie wiem, czy spełniam kryterium dojrzałej mamy
zwłaszcza że nie czuję się dojrzała
Rudzik, pamiętam tę żarówiasto-niebieską kurtkę ze zdjęcia! Nie sposób było jej nie zauważyćA to, że znalazła zadowolonego nabywcę potwierdza starą prawdę - o gustach się nie dyskutuje
Breezee, wspaniała wiadomość!
Monita, gratulacje! Uh, robi się poważnie, wizyty co dwa tygodnie
Dewa, można się jeszcze podpisać pod oficjalnym protestem wystosowanym przez Fundację Rodzić po Ludzku, ale nie sądzę, żeby to coś dało. Mają nas w dupie. Im bardziej upodlona kobieta, tym lepiej, bo nie będzie się wychylać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2017, 14:22
Breezee, mon!ta^, Rudzik, rybka33 lubią tę wiadomość
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
sylwucha89 wrote:I jak efekty? Warto brudzić łazienkę
? Jakie proporcje dajesz?
Proporcje to na oko,tylko pierw kawę zaparzam w małej ilości wody.Wszystko ma konsystencję takiej papki.Efekty,hmmm no cóż w ciąży cellulit wodny i tak mi się bardziej uwidocznil,wiec efektów jakiś powalających nie widzę
Ale skóra po takim szorowaniu milusia jak u niemowlaczka
Nie wiem jak by było cellulitem gdybym w ogóle nie stosowala
Breezee, super wiadomości.Oby juz tak do maja :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2017, 14:26
Breezee, sylwucha89, ojejku lubią tę wiadomość
-
Ju14 wrote:Breezee rewelacja!!! Super!
może puszczą Cię do domku, tam sobie będziesz odpoczywałaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2017, 14:41
WreszcieMama, Camilia lubią tę wiadomość
Kto ostatnio pytał o spakowane torby do szpitala? Ag?
Ja mam spakowaną tylko dla siebie, a dla Malutkiej nic. Nawet nie wiem, ile kompletów ubrań powinnam wziąć, nic nie wiem. Dopiero po wynikach krwi będę wiedzieć, gdzie rodzę, ale coś mi się widzi, że będę musiała w klinicznym, a najbliższy kliniczny to uniwersytecki w Szczecinie lub Policach. W Niemczech musiałby być Greifswald, a to za daleko... No nic, do połowy marca powinno się wyjaśnić, byle tylko Matylda nie chciała wyjść wcześniej.ag194 lubi tę wiadomość
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
Kamilutek wrote:Też to oglądałam! Ale nie bój się, pozna Cię po zapachu
W tej torbie z ciuchami od koleżanki fryzjerki jest sporo poliestrowych, te idą od razu na śmietnik, nawet nie będę próbowała ich nikomu wciskać. A resztę zostawię, bo może być tak, że zamroczona brakiem snu będę się interesować tylko tym, czy dany ciuszek nie jest obrzygany
Jak wrócę do domu to strzelę fotę tych najbardziej hardcore'owych, różowy śpiworek z lidla jest przy nich high fashion
Megi, powodzenia u dentysty, też się dzisiaj wybieram po pracy. niech mnie dobije i powie, że ósemki do leczenia/rwania.
Ja dzisiaj nie byłam u dentystychyba Mabelle się wybierała
moje ząbki póki co ok
uuu to rzeczywiście kobieta dała Ci koszmarne rzeczy. noworodek i poliester... nawet przez myśl mi to nie przechodzi. -
MEGI,taaak,to ja byłam u dentysty . Wszystko juz gra.A mała tak fikała koziołki jak to wiertło słyszała, że mam teraz zmaltretowane żebra
MEGI81, Kamilutek lubią tę wiadomość
-
Breezee rewelacyjne wiadomości
jeszcze będziesz miała możliwość nadzorować w domu szykowanie wyprawki dla Córeczki
oczywiście Mąż będzie wszystko robił, a Ty będziesz się oszczędzała, leżała i wydawała polecenia
Breezee, rybka33 lubią tę wiadomość
-
Yeanne wrote:cześć Dziewczyny! Dołączam do grona majowych mam! czy któraś z Was jest dojrzałą mamą (koło 40)?
Witaj wśród Majóweczek
ja mam skończone 35 lat, 8,5 letniego Synka, Aniołka w niebie i teraz czekamy na Mikołaja -
MEGI81 wrote:Mabelle może małej się te dźwięki podobały
Hahahhha, małej może tak,ale mi nie koniecznie
Jednak wolę wizyty u ginekologaMEGI81, Uszczesliwiona lubią tę wiadomość