MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
RYBKA jezeli od Olsztyna jedzie się trasą E7 na Wawę to ja bym nie ryzykowała przemieszczenia się. Ja pochodze z tych okolic byłam na weekend i ruch i remonty są straszne... jeszcze w drodze powrotniej lał deszcz podróż 4h koszmar. Jak będziesz w np. 37-38 tc.i ruszysz do Wawy to będzie cię czekać trudna wyprawa i zapewne stresująca bo tiry to popie*ją trasą ... przedyskutuj to z chłopem bo to ma być twój komfort a nie jego wizje.
Stolica jest bardzo zatłoczona pomimo lat že tu mieszkam to jej nie lubie właśnie przez ten pęd...
DEWA marynarski pokojik super! Chyba firmy AMY widziałam pościel biało granatową z kotwiczką też mnie urzekła ale mąż wybrał dla naszej dziewczynki w granatowe gwiazdki teraz chcę kupić granatowy kocyk minky a cały pokoik bedzie w waniliowych drewnianych meblach firmy pinio. Czekają nas spore zmiany w małym mieszkanu czas mija a my jeszcze nie ruszone nic w naszej sypialni a trzeba pomalować pozbyć się małzenskiego łoza które zajmowało całą sypialnie i wtawić drzwi. I w weekend kupiłam uroczą przypinkę na smoka firmy lovi z morzem i małą latarnią morską ...już się nie mogę doczekać tych efektów końcowych.
dewa, Kamilutek, MEGI81, rybka33 lubią tę wiadomość
-
Dewa jak jesteś zainteresowana wygoogluj w google grafika pościel AMY sail. Jakościowa bardzo super. Ja kupowałam gwiazdki poszewki plus kołdra z poduszką plus ochraniacz za 129 pln.
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2017, 13:31
Rudzik, sylwucha89, Anstice, WreszcieMama, gaja_1, Hope_, Mabelle, Kleopatra, Maniuś, Breezee, Camilia, Kamilutek, MEGI81, Martchen, monika_89, Uszczesliwiona lubią tę wiadomość
Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
Heja melduję się po glukozie! Napój bogów wcale nie taki zły! Przyjęłam to jak ciepłą wódkę za czasów studenckich, czyli wprost do gardzieli
A i posmak lepszy w ustach pozostawia, jak po pączku
Kamilutku, ja tez mam sporo brzydactw od znajomych,ale jak są bawełniane i w dobrym stanie to zostawiam jako awaryjne, bo w razie W, tak jak mówisz, lepsze brzydkie czyste niż ładne obrzygane.
Ale np. w paczce którą Wam kiedyś pokazywałam była ohydna błękitna kurtka. Miała jeszcze dodatkowo kapturek z tęczowo-różowym puszkiem - paskudztwo. Następnego dnia po tej akcji była u mnie siora z siostrzenicą i mówi,że musi małej kupić kurtkę na przyszły rok, bo ta już za mała. Mówię, że mam coś,ale bardzo brzydkiego,co będzie jej dobre na za rok. Moja siostra pragmatyczka zobaczyła i mówi, spoko, przynajmniej mi samochód dzieciaka nie przejedzie bo będzie widoczna na całej ulicyA mała od razu kazała się w to ubrać i zaczęła śpiewać: ciociu jestem niebieskim bałwankiem! Jeszcze nastepnego dnia dostawałam mmsy ze zdjęciami małej w tej kurtce
No więc paskudztwem też można czasem kogoś uszczęśliwić!
Co do ósemek, też mnie jedna męczy, bo rośnie. Trzy dychy na karku, dzieciak w drodze, a tu ząb mądrości rośnie, szaleństwo!sylwucha89, Camilia, MEGI81, Kamilutek, mon!ta^, Foremeczka lubią tę wiadomość
-
Yeanne wrote:Ja mam bliźniaki 12 lat - dwóch synów. Czekamy na córeczkę
Duża różnica wieku u Twoich dzieciaków. Dogadują się?
Niestety nie, ale mam nadzieję, że to się zmieni jak będą dorosłe. Kłótni nie ma po prostu nie wchodzą sobie w drogę.
Chociaż na starszego zawsze mogę liczyć jeśli chodzi o opiekę gdy my gdzieś wychodzimy. -
Między mną a moja siostra jest 10 lat a bratem 9. Bardzo się fogadywalisnu i dogadujemy. W wielu szkolnym mogłam na nich zawsze liczyć z nauką itp. Między moją córką a synkiem będzie 11 lat a córka już nie może się doczekać brata
a że jest ona opiekuńcze więc myślę że będzie "matkowac"
-
Hej hej... ja padam na twarz po weekendzie i po wczorajszym dniu. Składanie mebli , układanie w meblach i ogarnięcie z drugiego pokoju co zostaje a co wyrzucamy/oddajemy mnie wykończylo... dzisiaj leze i nie robię nic . Muszę was nadrobić więc biorę się za to
Czekamy na Aurelie
20 lat . Łódź/Jelenia Góra -
Hej!!
Wczoraj byłam u mamy bo był mały zjazd rodzinny i nie miałam za bardzo czasu pisać. Dodatkowo dopadła mnie depresja przedporodowamam dość puchnięcia!! Popękały mi całe ramiona więc mam milion nowych rozstępów
Monita lubię za zdrowego i dużego synka. I trzymam kciuki za szyjkę aby szczelnie trzymała chociaż do 38 tygodnia.
Kamilutek, Dewa i Anstice motyw marynarski bardzo mi się podoba i zgadzam się, że jest uniwersalny.
Gratuluję wczorajszym wizytujacym już dużych dzieciaków!! Ale najbardziej zastanawia mnie gdzie siedzi modelka Julity bo raczej nie w tym wklesłym brzuchu
Mabele Twój brzuch również kompaktowyślicznie wyglądasz!!!
I jeszcze pytanie czy w ciąży można stosować peeling z kawy? Ma któraś sprawdzony przepis i stosowała takie cudo? Podobno jest rewelacyjny i chciałam zasięgnąć jakiejś obiektywnej opiniiMabelle, julita, mon!ta^, rybka33 lubią tę wiadomość
-
Yeanne wrote:cześć Dziewczyny! Dołączam do grona majowych mam! czy któraś z Was jest dojrzałą mamą (koło 40)?
Witaj Yeanne,ja w grudniu skończyłam 36 latMam dwóch synów 16 i 12. Teraz w brzuszku dziewczynka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2017, 13:03
-
sylwucha89 wrote:I jeszcze pytanie czy w ciąży można stosować peeling z kawy? Ma któraś sprawdzony przepis i stosowała takie cudo? Podobno jest rewelacyjny i chciałam zasięgnąć jakiejś obiektywnej opinii
Wydaje mi się, że jak że dwa razy w tygodniu zrobi się taki peeling z kawy i np.cukru trzcinowego i oleju kokosowego to nie zaszkodzi maleństwu.Ja od czasu do czasu się czochram takim peelingiem
sylwucha89, MEGI81 lubią tę wiadomość
-
dewa wrote:Posmarkalam sie, pijac poranna kawke...
http://fakty.interia.pl/raporty/raport-opieka-okoloporodowa/opieka-okoloporodowa/news-kto-zadba-o-rodzace-polki-interes-lekarzy-a-dobro-kobiet,nId,2352794
Bez komentarza. Ciemnota. Skur.wysynstwo.
Dewa, a czytałaś komentarze pod tym artykułem?? Wprost nie dowierzam - ogólnie jestem w szoku. Wypowiadają się tam położne i pielęgniarki z piekła rodem... PORAŻKA! -
dewa wrote:Posmarkalam sie, pijac poranna kawke...
http://fakty.interia.pl/raporty/raport-opieka-okoloporodowa/opieka-okoloporodowa/news-kto-zadba-o-rodzace-polki-interes-lekarzy-a-dobro-kobiet,nId,2352794
Bez komentarza. Ciemnota. Skur.wysynstwo.
Czyli wracamy do PRL-u... Tak jak rodziła moja mama, dwa dni kazali jej leżeć plackiem i nawet obrócić się na bok nie pozwolili, była bez jedzenia i picia i dopiero łaskawie po dwóch dniach wywołali poród. Paranoja, strach będzie rodzić...
28.12 - 289g
06.03 - 1498g