MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Quasha bardzo mi przykro, że tacy ludzie istnieją. Że dołują, oceniają. Nie mają prawa. Trzymaj się i nie martw się. Trzymam kciuki za Twojego kropka
-
Camilia wysłalam Ci zapro do przyjaciolek ,to sobie popiszemy na priv o tych lekarzach,nie chce nazwiskami walic
Kleopatra ja tez mam apetyt moze nawet i wilczy i tez przytylam,masakra,a teraz mnie zgaga dopadłaKleopatra, Camilia lubią tę wiadomość
2017r-IVF-wrzesień-nieudane
2018r-naturalny Cud♥
-
Qasha siedzę jak na szpilkach w oczekiwaniu na wieści od Ciebie... A wariatkami się nie przejmuj. Dziwne ludzie mają hobby...
Promyczek - takie zalecenia dietetyczne dał mi wczoraj lekarz. W związku z zaleceniami zdecydowaliśmy że powiemy rodzicom... Bo oni ciągle coś pichcą i nam podrzucaja... zapanowała euforia...
A dziś poinformuję szefa...
Życzę Wam miłego dnia...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2016, 09:42
Kleopatra lubi tę wiadomość
-
AAAAAAA! 12mm szczęścia z serduszkiem bijącym 157 razy na minutę! Krwiak jest O WIELE mniejszy Mam leżeć plackiem, kontrola 14.10 o 11:30 Nastawiamy się na dalsze krwawienia, bo krwiak ma tendencję do uciekania, a nie do wchłaniania się. Duphaston 3 x 1, nospa 2 x 1 i leżymy i dbamy o Oleńkę!!
Jezu jak ja się cieszę
Dziękuję dziewczyny za całe wsparcie i przede wszystkim za wiarę, której mi czasami brakowało. Jesteście kochaneojejku, promyczek 39, Kleopatra, Spirit, Lwica, karola_aa, Misia 69, WreszcieMama, Mabelle, nadia1, julita, MarliOne, sylwucha89, Espera, Karotka, ggonia, monika_89, Breezee, Camilia, marie_marie22, Wariatkaa, Elmo13, Demsik, zastrzeŻona, Klaudia N., toska_88, Moniqaaa, Uszczesliwiona, karola81, aknovi, Maniuś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiedziałam Quasha! Bardzo się cieszę
Promyczku ale u mnie to jest jakaś masakra. Zjadłam bułkę z pasztetem i dwa paszteciki z kapusta i grzybami ;p Mam ochotę na same takie dziwne rzeczy.
Jak ja bym już chciała wiedzieć że i u mnie wszystko graArwi lubi tę wiadomość
-
Qasha wrote:AAAAAAA! 12mm szczęścia z serduszkiem bijącym 157 razy na minutę! Krwiak jest O WIELE mniejszy Mam leżeć plackiem, kontrola 14.10 o 11:30 Nastawiamy się na dalsze krwawienia, bo krwiak ma tendencję do uciekania, a nie do wchłaniania się. Duphaston 3 x 1, nospa 2 x 1 i leżymy i dbamy o Oleńkę!!
Jezu jak ja się cieszę
Dziękuję dziewczyny za całe wsparcie i przede wszystkim za wiarę, której mi czasami brakowało. Jesteście kochane
Oleńka silna dziewczynkaArwi, AsiaPoli lubią tę wiadomość
-
Zjadłabym pasztet I w ogóle dużo rzeczy bym zjadła. Jakoś nagle wrócił mi apetyt, haha
Jeju, jak ja się cieszę! Mam ochotę skakać z radości! No, ale skoro nie mogę to chociaż sobie z radości poleżę, a co!Mabelle, WreszcieMama, promyczek 39, Rudzik, Karotka, Kleopatra, jonka91, sylwucha89, Espera, Camilia, marie_marie22, AsiaPoli, Demsik, zastrzeŻona, toska_88, Moniqaaa, Uszczesliwiona, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Qasha cudowna wiadomość.Wiedziałam że nie może być inaczej.Dbaj o siebie,dużo leż, odpoczywaj.I teraz już same pozytywne myśli do końca ciąży.Ta Twoja Oleńka to potrafi walczyć
Arwi lubi tę wiadomość