MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Qasha super wiesci ,tyle piszecie ze ja nienadazam czytac,ale ogolnie widze ze wszystkim sprzyja dobry humor,no i dobrze .u mnie nadal plamienia,czekam z niecierpliwoscia na ten progesteron ktory idzie z Polski,mam nadzieje ze juz jutro dostane paczke.staram sie oszczedzac,ale latwo nie jest,mala zabkuje i jest troche marudzaca,czesto chce na rece,staram sie nie podnosic jej ale nieda rady tak calkiem,obiad tez trzeba zrobic i male zakupy,bo chlop ma zadyme w pracy i pracuje po 12 h ostatnie tygodnie,Ale jak Olivka w zlobku to staram sie odpoczywac,u mnie mdlosci na szczescie niema,codzien i apetyt dopisuje,wciaz bym jadla
Arwi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nieświadoma wrote:Termin na 28.05
-
Witaj niewiadoma;)
Quasha jupi jupi jej!!!!!
Ja niebawem lece po moje wyniki tsh zobaczymy co bedzieArwi lubi tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję dziewczyny humoru mi już dzisiaj nic nie zepsuje
Monika nie stresuj się tak zobaczysz że wszystko będzie dobrze jeżeli lekarza będzie coś niepokoilo to będzie Ci częściej robił kontrole blizny. Przypadek Belli jest bardzo rzadki ale wierzę że i u niej zakończy się wszystko dobrze. Znajomej pękła macica przy porodzie naturalnym więc reguły nie ma tylko że u niej natychmist położyli ją na stół i ją wycieli. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyQasha wrote:Rany, jak ja marzę, żeby z moim Marcinem trochę , a mamy zakaz Jak na razie zakaz do badań prenatalnych w 12/13tc. To się tak łatwo mówi, że się wytrzyma i w ogóle... ale ciężko jest przekonać do tego swoje libido. Moje to by nawet codziennie. A muszę się zadowolić krótkim spojrzeniem na jego seksi pupę.
Ojej nie zazdroszcze ale jakoś musicie wytrwać wszystko dla Fasolki
Ja mojego zbałamuciłam , on świadomy mojej ciąży nie bardzo chce ciągle pytał czy ok ? Czy nie boli itd .
On o tą ciąże boi się za mnie , mamy 7 tydzień a on dmucha i chucha żebym nie robiła tego czy tamtego
ja nie wiem jak wytrwam do 20 tygodniablubka lubi tę wiadomość
-
syLWUCHA piekny przyrost:) mozesz czekac spokojnie na wizyte '
Espera dzieki za odp a mi moj gin nie mowil o diecie tylko wlasnie kazal zrobic ten
test obciazenia glukoza blee na sama mysl mnie odrzuca ,jeszcze pewnie z 3 godz spedzone w labie ,chyba umre z glodu albo rzygne na to wszystko
A co tej diety to czy moglabys kiedys w wolnym czasie troszke napisac wiecej mi,postaram sie wdrozyc ale ciezko bo ja tez lasuch jestem ,;0 z GORY DZIEKUJE
witaj Nieswiadomasylwucha89 lubi tę wiadomość
2017r-IVF-wrzesień-nieudane
2018r-naturalny Cud♥
-
MarliOne wrote:To tak jak ja Witaj
MarliOne lubi tę wiadomość
-
W tamtej ciąży od 28 tygodnia też byłam na diecie cukrzycowej. Co prawda do poradni nie zostałam przyjęta bo wyniki o 2 jednostki mieściły się w normie ale moja gin kazała przejść na dietę i w miarę możliwości kontrolować. Pozyczylam glukometr od koleżanki i się okazało że niestety cukry mi szalały bo np po zwykłym razowym pieczywie miałam po godzinie 150-160. Całe szczęście jak przeszłam na dietę było ok. A dla przykładu koleżanka która była dwa tygodnie starszej ciąży miała wyniki praktycznie takie jak ja i jej gin kazał się nie przejmować i jeść normalnie bo to nie cukrzyca a skończyło się to tak, że urodziła naturalnie córkę z wagą 4950.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2016, 13:55
-
kamyla112 wrote:Cześć dziewczyny. Chciałam się zapytać czy was w ciąży bolała wątroba i czy szłyście z tym do lekarza. Boli tak jakby była poobijana.
-
Sylwucha mi też na 27, sorrrry.....pomyliłam się Jestem w tej ciąży tak zakręcona,że wszystko mi się miesza ;P
sylwucha89 lubi tę wiadomość