MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Qasha bardzo, bardzo, bardzo się cieszę. Odpoczywaj :-*
Arwi lubi tę wiadomość
-
nadia1 wrote:Qasha supeeeeeeeeeer Ale będziesz miała wspomnienia jak przytulisz Oleńkę w maju. Mam nadzieję, że skoro początek ciąży masz tak trudny to reszta przebiegnie spokojnie i w końcu będzie tylko radość.
Też mam taką nadziejęnadia1 lubi tę wiadomość
-
Ewelinka33 wrote:Witam dziewczyny, chcialabym sie niesmialo przylaczyc do grona majowek.
Udalo sie po 3 latach staran i jest to pierwsza ciaza. Problemy byly ze wszystkim, kiepska armia, wysoka prolaktyna, mutacja homo MTHFR, usuniety w lipcu polip. Jestem na methylowanym kwasie foliowym, b12, b6, progesteronie, aspirynie i clexane.
Jestem sparalizowana ze strachu, nastepna wizyta u gina 29 wrzesnia, wiec ciezko nie zwariowac..
Hej, co u Ciebie? Widzę, że też masz MTHFR. Zasztrzyki robisz w cały brzuch czy tylko w okolicy pępka?
-
Qasha wrote:Zjadłabym pasztet I w ogóle dużo rzeczy bym zjadła. Jakoś nagle wrócił mi apetyt, haha
Jeju, jak ja się cieszę! Mam ochotę skakać z radości! No, ale skoro nie mogę to chociaż sobie z radości poleżę, a co!Arwi lubi tę wiadomość
-
Qasha mówiłam że tak będzie Oleńka da radę bo to silna kobitka a Ty głupimi komentarzami się nie przejmuj bo nie warto zdrowia!!
A ja odebrałam wyniki i jestem mega szczęśliwa w poniedziałek było 173.2 a w środę 480.4!!!! Progesteron 25.3 bez szału ale w normie i to najważniejsze do wizyty przestaję się stresować!
Kleopatra dziękuję za pamięćArwi, WreszcieMama, blubka, Kleopatra, KarolinaSeven, Mabelle, monika_89, promyczek 39, Maniuś lubią tę wiadomość
-
promyczek 39 wrote:Espera tzn lekarz ginekolog tak? ale to jakas specjalan dieta czy tylko takie zalecenia ? Ja tez dzis jade poinformowac szefa arodzicow w przyszlym tygodniu:)
a kiedy masz następna wizyte?Arwi lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny jak Wy drukujecie to masakra nie mam zbytnio czasu Was podczytywac
baaaardzo sie ciesze ze taka radosna aura na forum! :*
Qasha super wiadomosci! Wiedzialam ze tak bedzie masz silnego babla!
Promyczku Gratulacje serduszka !!!
Ja na wizyte serduszkowa ide w poniedzialek mam nadzieje ze bedzie ladnie bilo jesli chodzi o zimno to mam tak samo najpierw myslalam.ze to przeziebienoe bo mam straszny katar... psikalam sobie sudafetem ale potem przeczytalam ze nie mozna wiec kupilam wode morska... nie pomaga na udroznienie zbytnio na poczatku ale na szczescie po 2-3 dniu jest do zniesieniaArwi, blubka, promyczek 39 lubią tę wiadomość
20.08.2016 r. - III IUI niepękniete pęcherzyki a tu niespodzianka! -
sylwucha89 wrote:Qasha mówiłam że tak będzie Oleńka da radę bo to silna kobitka a Ty głupimi komentarzami się nie przejmuj bo nie warto zdrowia!!
A ja odebrałam wyniki i jestem mega szczęśliwa w poniedziałek było 173.2 a w środę 480.4!!!! Progesteron 25.3 bez szału ale w normie i to najważniejsze do wizyty przestaję się stresować!
Kleopatra dziękuję za pamięćsylwucha89 lubi tę wiadomość
20.08.2016 r. - III IUI niepękniete pęcherzyki a tu niespodzianka! -
nick nieaktualnyQuasha Gratuluje !! Dobre wieści
Sylwuchna przyrost piękny teraz no stress i czekać na wizyte
A ja dziś ♡ i powiem Wam mój M był tak delikatny jakbym traciła z nim dziewictwo niemożliwy facet !Kleopatra, Arwi, Breezee, sylwucha89, promyczek 39, aknovi, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Espera wrote:Tak, ginekolog kazał do końca przestrzegać takiej diety. Nie wiem czy ma jakąś specjalną nazwę... Następna wizyta tylko z wynikami badań bez podglądania w czwartek. Mam zlecone cukier insulina na czczo i po obciążeniu glukoza, d-dimery, tsh, ft3, ft4, morfologie....
A dlaczego masz robić d-dimery miałaś jakieś problemy z zakrzepicą? Bo ja kiedyś miałam podwyższone i mówiłam ginowi i on powiedział ze oni nie dają na to skierowania i nie ma to wpływu na ciążę.Ale jakoś mu nie wierzę -
ggonia wrote:Quasha Gratuluje !! Dobre wieści
Sylwuchna przyrost piękny teraz no stress i czekać na wizyte
A ja dziś ♡ i powiem Wam mój M był tak delikatny jakbym traciła z nim dziewictwo niemożliwy facet !
Rany, jak ja marzę, żeby z moim Marcinem trochę , a mamy zakaz Jak na razie zakaz do badań prenatalnych w 12/13tc. To się tak łatwo mówi, że się wytrzyma i w ogóle... ale ciężko jest przekonać do tego swoje libido. Moje to by nawet codziennie. A muszę się zadowolić krótkim spojrzeniem na jego seksi pupę.AsiaPoli, ggonia, blubka, toska_88, Moniqaaa, Uszczesliwiona lubią tę wiadomość
-
hej, ja dziś w biegu, jutro robimy impreze urodzinową dla męża tym razem dla rodziny i od rana siędzę w kuchni.
Dobrze, że groch daje mi luzy
No i po wpisach belli troche poschizowałam, przeraża mnie 2 cc, serio. nie mogę przestać myśleć o komplikacjach...
Qasha CUDOWNE WIADOMOŚCI! Wiedziałam że Oleńka jest silna babka czyste chamstwo życzyc komuś poronienia. Nie przejmuj sie komenatrzami. Z drugej strny jesem zdziwona bo na bbf nie spotakałam sie z takimi komentarzami W dupie miej tych ludzi!
Leirion ja w ciąży z córą byłam chora, z gorączka i wszystko jest ok
Espera powodzenia, oby szef przyjął to dobrze
Sylwucha piękny przyrostblubka, Leirion, sylwucha89, Arwi lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Quasha wspaniałe wieści!!!
Monika nie wiem jaki był wpis o cc i może to i dobrze bo ja również będę miała drugą cesarke. Niby już wiem co i jak ale stres zawsze jest. No nic, będzie dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2016, 12:19
Arwi lubi tę wiadomość