MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
blubka wrote:Bezimienna a Ty jak się trzymasz?
Kejsi też nie bardzo kojarzę ale w jednym uchu mi dzwoni ...Że był ktoś taki
Chyba już chce, wszystko już gotowe, czekamy więcblubka, Foremeczka, Breezee, MEGI81, Camilia, sylwucha89, Uszczesliwiona, Karissa, Rudzik, marie_marie22 lubią tę wiadomość
-
Kofeina beee gratuluje cudowne maluchy.
Wreszcie mama trzymam kciuki!
Ja w hotelu z okazji rocznicy rodziców mam nadzieję że nie wyrosło mnie za bardzo i dotrwam w dwupaku.
Jeśli chodzi o forum to ja jestem za fb, trzech rzeczy nie ogarnę, pójdę gdzie większość. Ale nie piszcie na nowym zanim stąd się nie eksmitujemy plis, bo nie ogarnę. A dopiero jak wrócę będę się logować na nowym jakby co.Kofeina, WreszcieMama lubią tę wiadomość
-
dewa wrote:Leirion, zalogowałaś się, to Ty? I Twoja pomoc bardzo sie przyda, na pewno! Póki co to tylko akceptuję zaproszenia, jak tylko pojawi się coś bardziej skomplikowanego to od razu będę do Ciebie pisać
Dostałam maila od użytkownika "kejsi1109" i najmocniej przepraszam, ale czy mamy tu taką Mamusię? Nie kojarzę Czy to mój kalafior?
Może często się nie udzielam ale jestem z WamiWiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2017, 20:54
-
Hope_ wrote:Kofeina beee gratuluje cudowne maluchy.
Wreszcie mama trzymam kciuki!
Ja w hotelu z okazji rocznicy rodziców mam nadzieję że nie wyrosło mnie za bardzo i dotrwam w dwupaku.
Jeśli chodzi o forum to ja jestem za fb, trzech rzeczy nie ogarnę, pójdę gdzie większość. Ale nie piszcie na nowym zanim stąd się nie eksmitujemy plis, bo nie ogarnę. A dopiero jak wrócę będę się logować na nowym jakby co.
Hope, tam jest dopiero jeden, techniczny wątek. Na początku zrobiłam inne, ale już je skasowałam, żeby nikt nie czuł się poszkodowany. Nic Cię nie ominie -
Wszystkim rozpakowanym dziewczyna GRATULUJE szczęśliwego rozwiązania! Aż wam zazdroszczę bo u mnie poza mega aktywnością synka i opinia lekarza ze nie ma szans żebym doczekała 1 maja nie ma żadnych oznak zbliżającego się porodu
Kofeina lubi tę wiadomość
-
Mój gin też mówił, że zaprasza mnie na święta wielkanocne na porodówkę, a u mnie całkowita cisza, oprócz tego że Olka się wypina okrutnie.
Uszczesliwiona lubi tę wiadomość
06.11 - badanie genetyczne. Możliwe, że dziewczynka
21.12 - badanie połówkowe. na 100% dziewczynka
Będzie Aleksandra Karolina -
Camilia wrote:Sylwucha ja to nie mam co marzyć o cc szybciej niż w środę- czwartek. Taki szpital :--/ No chyba, że samo się coś zacznie.
To mam nadzieję, że rankiem zaczną się skurcze a jak tylko usiadziesz do badania w szpitalu odejdą Ci wody wtedy synek będzie z Wami bardzo szybkoCamilia lubi tę wiadomość