MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
To ja na razie wrzucam foto, jutro usunę
Więc Aurelka z wagą 3500g. 8 punktów apgar. Wzrost 53 cm. Potem napiszę więcej, bo na razie brak sił.
Kamilutek, sylwucha89, Zieziulka, Foremeczka, ag194, aneta.be, dewa, Mabelle, daisy123, jonka91, Breezee, blubka, Leirion, Espera, Anstice, nadia1, ewela873, olis87, Martchen, Maniuś, Hope_, Ju14, julita, Uska, MEGI81, Kejsi1988, Camilia, Uszczesliwiona, Arwi, Karissa, GoNia1979, Kofeina, mon!ta^, Elmo13, Kleopatra, Madu1611, WreszcieMama, Rudzik, marie_marie22, monika_89 lubią tę wiadomość
-
Leirion, zalogowałaś się, to Ty? I Twoja pomoc bardzo sie przyda, na pewno! Póki co to tylko akceptuję zaproszenia, jak tylko pojawi się coś bardziej skomplikowanego to od razu będę do Ciebie pisać
Dostałam maila od użytkownika "kejsi1109" i najmocniej przepraszam, ale czy mamy tu taką Mamusię? Nie kojarzę Czy to mój kalafior? -
Bee gratulacje!! Śliczna ta Twoja księżniczka:) jak dojdziesz do siebie daj znać co u Was!
WreszcieMama mam nadzieję, że tulisz już Aleksandra!
Swoją drogą jak narazie mamy same porody sn. Jutro chyba Monika ma cesarkę i może Camilia.
Ja fb nie mam więc zdecydowanie wolę tajne forum, zeby chociaż fotkę bez cenzury wstawićForemeczka, WreszcieMama, Rudzik lubią tę wiadomość
-
Dobra dziewczyny jak większość z bbf rezygnuje to przejde z Wami na tajne, bo dla mnie nie ma większej różnicy, czy poza FB będę udzielać się na tajnym albo bbf-wazne by na jednym, bo 2 dodatkowo raczej nie ogarne. Także poczekam na rozwój sytuacji
Uszczesliwiona lubi tę wiadomość
-
Kofeina gratulacje! Śliczny synek
Bbee dla Ciebie też gratulacje, Aurelka cudowna.
Jesteście bardzo dzielne.
WreszcieMama czekamy na wieści jak tam u Was?
Niestety z Żelazną tak jest, bez własnej położnej oplaconej ani rusz a i to nie daje gwarancji. Ja ostatecznie chyba pojadę na Madalińskiego, tam chodziliśmy do SR i już się przyzwyczaiłam. Obym nie trafiła na Chazana ale jego chyba już nie ma. A z domu najbliżej do Praskiego. Raz byliśmy na IP jak miałam krwawienie i doktor była bardzo miła, więc może tam...Foremeczka, Anstice, Kofeina, WreszcieMama lubią tę wiadomość
-
Kofeina, bbee wasze maluchy sa przeslodkie! zycze szybkiego powrotu do sil i zdrowia dla maluchow!
wreszcze mama, trzymam kciuki za lekki porod! mam nadzieje, ze zaraz sie pochwalisz synkiem!!
co do mnie to chcialabym zostac na bbf...
trzymajcie sie mamusie! ciekawe ktora nastepnaWreszcieMama lubi tę wiadomość
Sophie 10.05.2017
Marie 20.12.2019 -
ag194 wrote:Dobra dziewczyny jak większość z bbf rezygnuje to przejde z Wami na tajne, bo dla mnie nie ma większej różnicy, czy poza FB będę udzielać się na tajnym albo bbf-wazne by na jednym, bo 2 dodatkowo raczej nie ogarne. Także poczekam na rozwój sytuacji
Tak chyba najwygodniej będzie. Tu ustalimy co i jak, tam się powoli wszystko przygotuje i ewentualnie wtedy sie przejdzie
Kejsi1109, mamy taką Mamusię???Anstice, ag194 lubią tę wiadomość
-
dewa wrote:Tak chyba najwygodniej będzie. Tu ustalimy co i jak, tam się powoli wszystko przygotuje i ewentualnie wtedy sie przejdzie
Kejsi1109, mamy taką Mamusię???
Ja podobnie jak Ag194 dwóch forum nie ogarnę, ale dostosuje się do większości. Także poczekam jak reszta się zdeklaruje. Teraz tak dynamicznie się zrobiło że część dziewczyn pewnie nie ma głowy do przenosin.
-
dewa wrote:Leirion, zalogowałaś się, to Ty? I Twoja pomoc bardzo sie przyda, na pewno! Póki co to tylko akceptuję zaproszenia, jak tylko pojawi się coś bardziej skomplikowanego to od razu będę do Ciebie pisać
Dostałam maila od użytkownika "kejsi1109" i najmocniej przepraszam, ale czy mamy tu taką Mamusię? Nie kojarzę Czy to mój kalafior?
Si si, leirion to ja.
A kejsi nie kojarzę - niech sie ujawni to wtedy wiadomo kto to -
Kofeina gratulacje! Synek przecudny
Bbee gratuluje również! To nasza pierwsza dziewczynka Piękności
Wreszciemama trzymam kciuki!
Dewa zalogowałam się na forum.
Dla mnie to super opcja, bo fb nie mam i nie chcę mieć, a tu jednak czuję się trochę ograniczona np. jeśli chodzi o wstawianie zdjęć.
A Kejsi też nie kojarzę i nie widzę w tabelce na 4 strWiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2017, 20:08
Kofeina, WreszcieMama lubią tę wiadomość