MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
kOFEINA ale sweet moje gratulacje szczęsliwym rodzicom niech syncio rośnie duży i zdrowy!!!
WreszcieMama czekamy na Aleksa!
Bbee co u ciebie?
Dewa to co piszesz o tym 2 forum to też logicznie brzmi ale żeby się nie zapetlić wiec w razie i ja się dopasuje.
Dewa i Arwi to jesteśmy w klubie ZEBRY Z KLASĄ
Foremeczka też bedę startować na żelazną i się boję że mnie oddelegują a nie mam szpitala 2 wyboruArwi, Foremeczka, Kofeina, WreszcieMama lubią tę wiadomość
-
O widzę, że sporo z Was jest z Warszawy
Z tego co wiem warto jechać na Starynkiewicza, mają bardzo dobry oddział położniczy
Ja zamierzam rodzić w Wołominie tak jak 1 synka, chyba żeby się zaczęło na uczelni to w Praskim (tam ze szkoły mam najbliżej )Foremeczka, Anstice lubią tę wiadomość
-
Kofeina śliczny chłopczyk!!! Ogromne gratulacje
WreszcieMama trzymam za Was kciuki !
Od tego wszystkiego mam dzisiaj bóle miesiączkowe... a ja muszę jeszcze ze 4 tygodnie wytrwać! Normalne to to? Bo w pierwszej ciąży nic takiego nie miałam i w ogóle nie miałam żadnych bóli.
Co do nowego forum, to ja i tak mało się udzielam tutaj, a jeszcze gdzieś to już nie ogarnę... dla mnie za dużo tego będzie, a czasu za mało.
No ale rzeczywiście super by było mieć różne sprawy w oddzielnych wątkach, bo tutaj to nie ma szans na odnalezienie.Kofeina, WreszcieMama lubią tę wiadomość
-
Kofeina serdeczne gratulacje!!!! Slicznego masz synka !!! Jak dojdziesz do siebie to daj znać co u Was
WreszcieMama boli ale już niedługo dawaj znać w miarę możliwości, wszystkie mocno trzymamy kciuki!!
Dewa ja jestem za tajnym forum. Zaloguje się tam wieczorem jak wrócę do domuKofeina, WreszcieMama lubią tę wiadomość
-
Pamiętam Anstice ze właśnie na żelazną celujesz, nawet Cie ostatnio tu pytałam czy do domu narodzin ale gdzieś umknęło to pewnie w nawale ostatnich informacji i emocji
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2017, 12:16
Maj 2017 - Synek jest z nami:)
3 poronienia
Mutacje mthfr i v leiden, ana, policystyczne jajniki -
nick nieaktualny
-
WreszcieMama wrote:Ojjj jednak zaczely sie skurcze. Na razie nie jakies tragiczne ale juz nie gadam i bie smieje sie jak przychodzi... Zaraz tragie na porodowke na razie jest sprzatana po pacjentce.
Trzymam mocno kciuki!
Aby te pierwsze porody rozpoczęły majową sielankeWreszcieMama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny, jako że bbee wyraziła zgodę na informowanie w jej imieniu, a pewnie sama jest zbyt zmęczona, żeby ogarnąć forum informuję, ze pierwsza majowa księżniczka Aurelka przyszła na świat dziś o godzinie 13:39. Resztę szczegółów zostawiam do zdradzenia samej bbee.
Breezee, Mabelle, Camilia, Ellen, Uszczesliwiona, jonka91, julita, ag194, blubka, Kamilutek, nadia1, Leirion, ewela873, olis87, sylwucha89, Imię_Róży, Arwi, dewa, daisy123, gonia13, gaja_1, Ania9, Maniuś, Martchen, Uska, MEGI81, Rudzik, Karissa, GoNia1979, mon!ta^, Kleopatra, Elmo13, Madu1611, WreszcieMama, marie_marie22 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny jeden weekend a przywitałyśmy na świecie już trójkę majowych Dzieciątek, a za chwilę będzie czwarte. Rozpakowane już są: Amilka, Kofeina i Bbee WreszcieMama w trakcie super
Mabelle, gonia13, WreszcieMama lubią tę wiadomość
-
Kofeina, gratuluję Synka!!!! Śliczne masz dzieci
Bbee, Tobie też z całego serca gratuluję Księżniczki Aurelii
Wracajcie szybko do sił po porodach :-*
WreszcieMama jeszcze trochę, dasz radę kochana.A po tych męczarniach czeka Cię taka cudowna nagrodaWreszcieMama lubi tę wiadomość
-
Bbee, gratulacje! Jest i dziewuszka:)
Wiedziałam że się porody posypia zaraz po otwarciu worka z bobasami, jeju jejuuu trzeba pakowac torby, ogarniac Grażyny, prasowac pajace!Ellen, Uszczesliwiona, jonka91, MEGI81, Leirion, sylwucha89, ag194, nadia1, Maniuś, Karissa lubią tę wiadomość
Maj 2017 - Synek jest z nami:)
3 poronienia
Mutacje mthfr i v leiden, ana, policystyczne jajniki