MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Wstępnie przeglądnęłam to nowe tajne forum i jest genialne!!! Nie wiem czy jest się nad czym zastanawiać i zostawać tutaj, jak tam jest tyle udogodnień.
06.11 - badanie genetyczne. Możliwe, że dziewczynka
21.12 - badanie połówkowe. na 100% dziewczynka
Będzie Aleksandra Karolina -
Dziewczyny może zrobimy ankietę. Zrobię posty:
Pierwszy będzie za przeniesieniem
Drugi za zostaniem na bff
Trzeci za grupa fb
Chce być bardzo w kontakcie z wami ale boję się bardzo że jak powstanie 3 miejsce nasze to już w ogóle się wszystko posypie więc co komu bardziej odpowiada łapka w górę :* -
Przeniesienie na nowe forum
Breezee, Arwi, aneta.be, Kamilutek, MEGI81, Leirion, dewa, Rudzik, Imię_Róży, sylwucha89, amilka87, Mabelle, Foremeczka, gaja_1, Martchen, Moniqaaa, Karotka, Karissa, Madu1611 lubią tę wiadomość
-
Tajna grupa na fb
Arwi, Marta931217, zyrcia, ag194, messy99, Forbidden, sylwia1985, Espera, natalia1354, bezimienna, Maniuś, Martchen, Hope_, Moniqaaa, mon!ta^, Elmo13, Kleopatra, marie_marie22, monika_89 lubią tę wiadomość
-
WreszcieMama wrote:Ojjj jednak zaczely sie skurcze. Na razie nie jakies tragiczne ale juz nie gadam i bie smieje sie jak przychodzi... Zaraz tragie na porodowke na razie jest sprzatana po pacjentce.
WreszcieMama lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, nie stawiajmy sprawy na ostrzu noża, nie chcę tu żadnych podziałów. BBF uwielbiam, mam tu pamiętnik i inne wykresy, nie zrezygnuję z tego.
Nowe forum ma być alternatywą po prostu. Bezpieczną i tylko naszą, nie każdy ma fb a nawet jak ma, to nie musi chciec z niego korzystać.
Póki co, jesteśmy tutaj, mamy przed sobą porody, mamy co robić Na spokojnie, pogadajmy, podebatujmy, nikt nikogo na siłę nie będzie ciągnął.
Na chwilę obecną potrafię tylko akceptować użytkowników i nadawac im uprawnienia. Nie jestem przy tablecie cały czas, więc apeluję o cierpliwość
Dla mnie nowe forum byłoby świetne do podtrzymania znajomosci, szczególnie po porodzie. Ale nie ma parcia na szkło. Powolutku.MEGI81, Mabelle, Leirion, Madu1611 lubią tę wiadomość
-
Dewa nie na ostrzu noża :* spokojnie każda może się teraz wypowiedzieć chodziło mi tylko o to że każda napisze swoje zdanie a i tak nie dojdziemy czego chce większość a tak po łapkach będzie to jasne i czytelne ja się dostosuję do większości jedynie co to na fb napewno zostaje bo mi tam najwygodniej a czy bff czy inne forum to mi obojętne tylko że to albo to bo nie ma szans ogarnąć trzech miejsc
dewa, messy99, Foremeczka, Hope_, marie_marie22 lubią tę wiadomość
-
Na tym nowym jest parę plusów i nad BBF i FB. Można dokładać działy tematyczne i wszystko będzie czytelne. Ani na FB, ani BBF nie da się tego tak ogarnąć. Np tutaj jak chciałabym wrócić do jakiegoś tematu to raczej ciężko przeglądnąć tyle stron. Moim zdaniem lepiej byłoby przenieść się na nowe forum i to wszystkie - nie mówię, że już dziś, bo to nie pilne, ale myślę, że fajnie byłoby jakbyście się tam zalogowały i posprawdzały czy Wam odpowiada.
amilka87, Rudzik, Karissa lubią tę wiadomość
06.11 - badanie genetyczne. Możliwe, że dziewczynka
21.12 - badanie połówkowe. na 100% dziewczynka
Będzie Aleksandra Karolina -
Uszczęśliwiona - w odpowiedzi ja zostaję na bbf.
To już końcówka naszych przygot i pewnie już niedługo każda z nas zajmie się domem i rodziną. Niechce nic już teraz zmieniać. Chciałabym jednak jak wszystkie urodzą od czasu do czasu zajrzeć i choćby napisać krótki poscik ja nie nadaję się do zmian.
A myślę jak emocję opadną po porodach to wątpie że poza nami ktoś tu będzie chciał zaglądać i czytać te nasze historie
WreszcieMama do jaki twój szpital 2 wyboru?
Ja wczoraj myślałam że ze mnie wody upłyneły. Byłam w łazience oprozniłam pecherz i ze 2 minuty pozniej coś się ze mnie ulało. I to nie był mocz , bezbarwne i bezwonne. Myślałam że dziś pojadę na IP kontrolnie ale stwierdziłam że skoro już nic nie upływa to jest ok.
Wczoraj miałam rózne bóle ale dziś czuję się swietnie i dzidzia dziś spokojna bo czasami to jak się rozkręci to aż boli.
Pojawiły mi sie 4 rozstępy na brzuchu małe po 2 sztuki z lewej i prawej strony pępka. Wczoraj skończył mi się palmers na rozstępy. I kupiłam bio oil w super pharm za 125 ml 34 pln. To najlepszy zapach produktu na rozstępy jaki stosowałam w ciąży. Jeszcze nie wiem jak skutecznosc ale po tych ciężkich balsamach róznych które stosowałam to bio oil bardzo przyjemny! -
Uszczesliwiona wrote:Dewa nie na ostrzu noża :* spokojnie każda może się teraz wypowiedzieć chodziło mi tylko o to że każda napisze swoje zdanie a i tak nie dojdziemy czego chce większość a tak po łapkach będzie to jasne i czytelne ja się dostosuję do większości jedynie co to na fb napewno zostaje bo mi tam najwygodniej a czy bff czy inne forum to mi obojętne tylko że to albo to bo nie ma szans ogarnąć trzech miejsc
Uszczesliwiona, MEGI81 lubią tę wiadomość
-
WreszcieMama trzymam kciuki za szczęśliwy poród i maluszka:-) ale z zaskoczenia nas wzięłaś.
Kleopatra dobrze to ujęłaś że w bólach nic nie wynegocjuję i uprze się przyjmujący na sn ico?? Sama cc sobie nie zrobię.
Uszczęśliwiona brzuszek mega zgrabny.
Dewa super pomysł z alternatywnym forum.Uszczesliwiona, WreszcieMama lubią tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Kochane mamusie po ciężkim a wrecz koszmarnym porodzie dzis o 11.15 urodzil sie moj synek . Ma lekkie problemy z oddychaniem i siedzie teraz dla kontroli w inkubatorku ale daje rade .
Wazy 3425 g i jest przesliczny .
Przedstawiam wam kochane mojego syna
Micael Salvador .
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0cebb128e434.jpgdewa, Imię_Róży, messy99, Foremeczka, Arwi, Spirit, aneta.be, nadia1, Uska, sylwucha89, Breezee, blubka, olis87, ewela873, Ellen, jonka91, MEGI81, Ju14, bbee, amilka87, Nieśmiała, Forbidden, Camilia, julita, _strawberry_juice, Mabelle, Uszczesliwiona, ag194, Leirion, Kamilutek, Espera, gonia13, natalia1354, daisy123, bezimienna, gaja_1, Klaudia N., Zieziulka, Marta931217, Maniuś, Martchen, Hope_, Kejsi1988, Moniqaaa, Karotka, Rudzik, Karissa, GoNia1979, mon!ta^, Kleopatra, Elmo13, Carolina, Madu1611, WreszcieMama, marie_marie22, monika_89 lubią tę wiadomość
-
Co do tamtego forum to napiszę jeszcze tylko, że każda z Was póki co ma pełen dostep. Jest to niby niezalecane dla kazdego uzytkownika, ale nie mnie to oceniac. Jedyną rzeczą o ktorej ja decyduje na chwile obecna jest to, czy kogoś przyjac czy nie.
I tu prosba, jezeli zdecydujecie sie zalogowac, napiszcie mi tu jednym zdaniem, zebym wiedziala że Wy to Wy Zeby jakis trolololo nie podpierdzielil Waszego loginu. Wiem, ze nie piszemy tam o tajemnicach panstwowych, ale tajne to tajne I tyle z mojej strony, ide ogladac filmKarissa lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2017, 17:53
Arwi, Breezee, MEGI81, sylwucha89, amilka87, _strawberry_juice, Mabelle, Uszczesliwiona, ag194, Foremeczka, Kamilutek, Espera, bezimienna, Maniuś, Martchen, Rudzik, Karissa, mon!ta^, Kleopatra, Madu1611 lubią tę wiadomość