MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Karissa wrote:Ale w grupie na Fb sie nie da chyba zrobić oddzielnych wątków i, przede wszystkim, chyba dostaje sie powiadomienie co ktoś napisze, co nie? No i tam jest tak, ze kurczę jak zacznie ktoś pisać komentarze pod postami, to sie robi jakaś masakra i już nic nie wiadomo.. chyba, ze ja cos zle kojarze
Kurczę, wczoraj Młody był taki spokojny.. już myślałam, ze to pierwszy objaw zbliżającego sie porodu, w końcu, a tu dzis takie szaleństwa, za szok... uh. Chyba słyszał prognozy pogody i stwierdził, ze to pierdzieli i nie wychodzi conajmniej co końca przyszłego tyg, bo ma sie wtedy zacząć robić ładnie :p -
Karissa wrote:Ale w grupie na Fb sie nie da chyba zrobić oddzielnych wątków i, przede wszystkim, chyba dostaje sie powiadomienie co ktoś napisze, co nie? No i tam jest tak, ze kurczę jak zacznie ktoś pisać komentarze pod postami, to sie robi jakaś masakra i już nic nie wiadomo.. chyba, ze ja cos zle kojarze
Kurczę, wczoraj Młody był taki spokojny.. już myślałam, ze to pierwszy objaw zbliżającego sie porodu, w końcu, a tu dzis takie szaleństwa, za szok... uh. Chyba słyszał prognozy pogody i stwierdził, ze to pierdzieli i nie wychodzi conajmniej co końca przyszłego tyg, bo ma sie wtedy zacząć robić ładnie :p
Karissa my mamy tak to ogarniete że pierwsza robi post główny danego dnia i my do niego dajemy komentarz jeśli któraś chce się wypowiedzieć na dany temat to daje komentarz do komentarza. Bardzo sprawnie to idzie i jest mega czytelne chociaż bardzo się tego obawialam na początku. -
dewa wrote:Rudzik, zobacz czy coś się u Ciebie zmieniło. Czy możesz coś robić.
Kamilutek, Martchen, dewa, Mabelle, sylwucha89 lubią tę wiadomość
-
Dewa, dodałam taki próbny post,ale nie wiem czy go widać czy tylko ja to widzę, trzeba się tym pobawić żebyśmy skumały jak to działa! Ja właśnie wychodzę z chaty, więc się wyłączam,ale działajcie dalej!
-
Rudzik wrote:Dewa, dodałam taki próbny post,ale nie wiem czy go widać czy tylko ja to widzę, trzeba się tym pobawić żebyśmy skumały jak to działa! Ja właśnie wychodzę z chaty, więc się wyłączam,ale działajcie dalej!
Widzę info, że jest 1 post, ale posta nie widzę, bo nie mam uprawnień.
Kurczę, też muszę wyjść za minutę, wracam wieczorem!Mabelle lubi tę wiadomość
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
Rudzik wrote:Dewa, dodałam taki próbny post,ale nie wiem czy go widać czy tylko ja to widzę, trzeba się tym pobawić żebyśmy skumały jak to działa! Ja właśnie wychodzę z chaty, więc się wyłączam,ale działajcie dalej!
Rudzik, widzę posta i mogę pisaćRudzik lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2017, 17:53
Breezee, Arwi, Camilia, Uszczesliwiona, Leirion, Mabelle, MEGI81, Rudzik, Imię_Róży, ag194, Anstice, Uska, sylwucha89, Maniuś, Martchen, Karissa, mon!ta^, Kleopatra, Madu1611 lubią tę wiadomość
-
WreszcieMama wrote:Ojjj jednak zaczely sie skurcze. Na razie nie jakies tragiczne ale juz nie gadam i bie smieje sie jak przychodzi... Zaraz tragie na porodowke na razie jest sprzatana po pacjentce.
Powodzenia i szybkiego, malo bolesnego porodu!!WreszcieMama lubi tę wiadomość