MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Qasha wrote:Przed chwilą miałam drugi raz usg i dali mi popatrzeć na serduszko. Taki mały migający punkcik. Jejku, jak się cieszę, że z Oleńką (lub Kubusiem) wszystko okej
Gratuluję nowym przyszłym mamusiom
Wiedziałam że tak będzie.Oby juz do końca wszystko przebiegało bez problemu
Witam kolejne majóweczki i życzę Wam spokojnej ciąży -
Czesc, napiszcie mi dziewczyny jak to bylo u was z piersami jak dowiedzialyscie sie o ciazy ? Bo mnie raz bola raz nie troche mnie to martwi. Jeszcze nie bylam u gin narazie ciaze potwierdzil test.
Jednego dnia sa wrazliwe a nastepnego nic nie czujeWiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2016, 17:10
-
To widzę ze mam rówieśnikami ja też 33 i mam 2 dzieci 9i 3
Karola fasola u mnie też tak było są napięte lekko wrażliwe przy dotyku i głównie sutki a nawet już czasem przestawał boleć ja juz jestem po wizycie i serduszko było więc mam nadzieję że jest ok a lekarz mi powiedział ze juz nie muszą boleć wiec spokojnie zresztą w pierwszej ciąży to wogole ich nie czułam....promyczek 39 lubi tę wiadomość
Aniołek (8t) marzec 2016
-
Dziewczyny nie wiem co mam o tym myslec, wlasnie wyszlam z lazienki i zobaczylam na papierze sluz taki rozowy i bylo go tylko troche potem jak sie chcialam drugi raz podetrzec to juz go nie bylo, martwie sie[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania -
Młoda to się zdarza po wizycie
Kurcze mówią że jest niż a ile tu 3 ciąż ;p Z moich znajomych tez dużo ma 3 dzieci
Mnie piersi dzisiaj prawi wcale nie bolą. Dlatego bete powtarzałam.
Quasha wiedziałam Super! Który to tydzień? Powiedzieli Ci?
Trzymam kciuki za jutrzejsze bety.
-
Kleopatra wrote:Młoda to się zdarza po wizycie
Kurcze mówią że jest niż a ile tu 3 ciąż ;p Z moich znajomych tez dużo ma 3 dzieci
Mnie piersi dzisiaj prawi wcale nie bolą. Dlatego bete powtarzałam.
Quasha wiedziałam Super! Który to tydzień? Powiedzieli Ci?
Trzymam kciuki za jutrzejsze bety.[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania