MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Bulbka 2 tygodnie próbowali w szpitalu wygonic młoda i nic. W końcu poszły wody, mmeczylam się 24h ze skurczami i nad ranem sybłagałam CC (w sumie nie zgodzilam sid na kolejną oxy wiec nie mieli wyjscia)13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Kleopatra wrote:Ja mam za wysoką prolaktynę i bez wspomagaczy raczej nie zajdę ;p Chociaż nie takie rzeczy zna historia ;p Umówiłam się na piątek. To będzie 6+3. Zobaczymy2017 #1
2019 #2
-
witajcie dziewczyny, można dołączyć?
dzisiaj dokładnie o godz. 6.43 ujrzałam || kreski (26 dc).
był to pierwszy cykl starań po urodzeniu córeczki, nie chodziłam na monitoring i nie mierzyłam temp., ale robiłam testy ovu. i tak 11dc wyszedł test pozytywny i dołączyło ćmienie lewego jajnika, więc działaliśmy
od kilku dni, pomimo tego że nie wierzyłam że uda się za pierwszym razem, czułam się identycznie jak w pierwszych dniach ciąży z Anastazją, tzn. charakterystycznie ciągnięcie jajników i czasem macicy, nie do pomylenia z niczym innym (innych objawów brak) i to mi dało do myślenia
rano zrobiłam betę, wynik =295. mąż jeszcze o niczym nie wie ale wyobrażam sobie jakie będzie jego zdziwienie i radość, zwłaszcza że o pierworodną staraliśmy się z pomocą medycyny. jeśli beta będzie ładnie przyrastać to chciałabym zrobić mu niespodzianke w najbliższą niedziele w dniu 1 urodzin Anastazji
mam nadzieję, że uda mi się od czasu do czasu coś tu naskrobać
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/05e9605e522d.jpg
aneczka1983, mogepomarzyc, monika_89, Karotka, Mabelle, AsiaPoli, Aleks., Kleopatra, Demsik, Camilia, rybka33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjulita wrote:witajcie dziewczyny, można dołączyć?
dzisiaj dokładnie o godz. 6.43 ujrzałam || kreski (26 dc).
był to pierwszy cykl starań po urodzeniu córeczki, nie chodziłam na monitoring i nie mierzyłam temp., ale robiłam testy ovu. i tak 11dc wyszedł test pozytywny i dołączyło ćmienie lewego jajnika, więc działaliśmy
od kilku dni, pomimo tego że nie wierzyłam że uda się za pierwszym razem, czułam się identycznie jak w pierwszych dniach ciąży z Anastazją, tzn. charakterystycznie ciągnięcie jajników i czasem macicy, nie do pomylenia z niczym innym (innych objawów brak) i to mi dało do myślenia
rano zrobiłam betę, wynik =295. mąż jeszcze o niczym nie wie ale wyobrażam sobie jakie będzie jego zdziwienie i radość, zwłaszcza że o pierworodną staraliśmy się z pomocą medycyny. jeśli beta będzie ładnie przyrastać to chciałabym zrobić mu niespodzianke w najbliższą niedziele w dniu 1 urodzin Anastazji
mam nadzieję, że uda mi się od czasu do czasu coś tu naskrobać
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/05e9605e522d.jpg
Gratulacje. Daj znac jak rosnie betaaneczka1983, julita lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Messy będzie ok.
Julita witaj! Ogromne gratualcje! pamiętam Cue jeszcze z wieków temu z różowej a potem juz z fioletu. Nie mogę uwierzyć że Twoja córka m już rok!
Nich mnie ktoś dobije. Czuję się fatalnie, chyba najgorzej w tej ciąży, młodą coś bierze, ma podwyższoną temperaturę, zatkany nosek i bardzo, bardzo marudzi, chce być na rękach a ja najchętniej zagrzebałabym się w łóżku13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
mogepomarzyc wrote:Juz panikuje przed jutrzejszym beta hcg i przed środowym ginekologiem ale mam nadzieje ze wszystko bedzie okej.
Arwi, Demsik lubią tę wiadomość
2017 #1
2019 #2