MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
ja w czwartek idę na wizytę i jak wszystko będzie dobrze to dzwonię dopytać co i jak nie wiem czy nie opłaci się przerwać mcierzyńskiego i już iśc na l4 (80 a 100% to różnica )
moja na szczęście bez problemu się zorientuje i dooradzi tak, żebym lepiej na tym wyszła13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Qasha wrote:Dziewczyny, nie wiem jak wam to powiedzieć Jestem w szpitalu. Obudziło mnie mocne krwawienie, duzo ciemnej krwi, prawie brazowej.
Zrobili mi z łachy usg, stwierdzili, że były dwa zarodki, został jeden. Stąd tamten spadek przyrostu bety
Ale drugi zarodek ma sie na razie dobrze. Wygląda na 5-6 tydzien i zaczyna mu bić serduszko. Trzymajcie proszę za nas kciuki.
Trzymam za Was mooooooocno kciuki.Będzie wszystko dobrze.Przytulas -
Qasha wrote:Dziewczyny, nie wiem jak wam to powiedzieć Jestem w szpitalu. Obudziło mnie mocne krwawienie, duzo ciemnej krwi, prawie brazowej.
Zrobili mi z łachy usg, stwierdzili, że były dwa zarodki, został jeden. Stąd tamten spadek przyrostu bety
Ale drugi zarodek ma sie na razie dobrze. Wygląda na 5-6 tydzien i zaczyna mu bić serduszko. Trzymajcie proszę za nas kciuki. -
Ale drugi zarodek ma sie na razie dobrze. Wygląda na 5-6 tydzien i zaczyna mu bić serduszko. Trzymajcie proszę za nas kciuki.
Trzymamy, trzymamy ... -
Quasha trzymam kciuki!
Ja również mam mdłości przez cały dzień od kilkunastu dni. Od wczoraj zalewam imbir wrzątkiem, zostawiam pod przykryciem i jak ostygnie to piję. Poza tym jestem zmęczona, budzę się w nocy kilkukrotnie. Wczoraj kupiłam dwa większe staniki bo stare mnie uciskaly. Takie urokiWiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2016, 12:59
-
Camilia wrote:Quasha trzymam kciuki!
Ja również mam mdłości przez cały dzień od kilkunastu dni. Od wczoraj zalewam imbir wrzątkiem, zostawiam pod przykryciem i jak ostygnie to piję. Poza tym jestem zmęczona, budzę się w nocy kilkukrotnie. Wczoraj kupiłam dwa większe staniki bo stare mnie uciskaly. Takie uroki2017 #1
2019 #2
-
Qasha ja tez trzymam mocno kciuki :* I wierze ze bedzie wszystko ok,naczytałam sie pelno takich historii ze byly blizniki,pozniej mniejszy przyrost bety i zostawał 1 zarodeczek Zostawał i był silny jak dzwon:) i tego Co zycze ) bedzie dobrze
Kofeina lubi tę wiadomość
2017r-IVF-wrzesień-nieudane
2018r-naturalny Cud♥
-
Quasha trzymam mocno kciuki za was . Z tego co pamiętam to miałaś wcześniej usg i był tylko 1 pęcherzyk. Widocznie lekarz nie widział tamtego drugiego . Moja przyjaciółka miała niedawno podobna sytuacja i lekarz powiedział jej ze skoro 2 zarodek przetrwał to jest na tyle silny że będzie wszystko ok. I tak było. Teraz jest w 15 tyg . Tak więc u ciebie też będzie dobrze.
-
Kleopatra wrote:Dziewczyny mam wynik 7.09 miałam 305,31 a dzisiaj 1981,74 Uff. Więc chyba wszystko jest ok Może pod koniec tyg umówię się na wizytę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2016, 13:58