MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
julita trochę mnie przeraża dwójka maluchów ale wierzę, że dam radę. zresztą nie mam innego wyjścia Powtarzam sobie "byle przeżyć pierwsze pół roku" bardziej martwie się o bliznę po cc ale na fb jest grupa cc i sporo mamuś ktore zaszły 7/8mc po cc w kolejną ciążę (rekordzistka zaraz po połogu!)
karolaFasola mnie w ogole nie bolą za to poprzednio cały czas, nie ma reguły
młoda badanei palpacyjne mogło uszkodzić naczynko. Jakie miałaś usg? przez brzuch czy dowcipne? tam wszystko ukrwione i przy tym mogło cos się stać stąd śluz taki a nie inny. Połóż się i odpoczywaj. U mnie plamienia w pierwszej ciaży ze skrzpami to byl początek poronienia, w drugiej przez bite 2/3 tygodnie śluz tofi i wszystko jesy ok13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
nick nieaktualnyBoże dziewczyny jaka ja jestem ciągle senna masakra. Dzięki Bogu że mój syn ucina jeszcze drzemki w dzień i mogę się przespać bo bym padła. On już złapał jakąś infekcje mam nadzieję że mnie nic nie weźmie. Ech szybko się zaczyna okres chorobowy. Do tego gorąco jak w piekle pocenie jak cholera i nadwagą daje znać o sobie. W tej ciaxy czuje się tak brzydka że szok. Wszędzie jakieś plamy pryszcze i skóra sucha jak diabli. Monika_89 a jaka różnica wiekowa będzie u ciebie? Ja też się boję początków. Syn potrzebuje dużo uwagi a pomocy zero. Tatuś całe dnie pracuje a na dziadków nie ma co liczyć. Żyje nadzieja ze w przyszłym roku będzie bardziej samodzielny bo skończy 3 lata.
-
A pobolewa was podbrzusze ? Bo mnie tak, jakos tydzien przed terminem @ zaczelo ale teraz od wczoraj prawie wogole,raz od czasu cos tam zakluje albo zaboli ale lekko. Sorki ze tak pytam ale jestem poprostu ciekawa czy to normalne w poprzedniej ciazy nie przypominam sobie zeby bylo cos takiego aa i przed terminem @ bolaly mnie plecy szczegolnie jak sie np nachylilam ..