MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Bbee ja tez ogladalam wozki roan i ezpander mondo eco.ktorys z nich wybiore.roan ma duzo mozliwosci laczenia i materialow,gondoli oeaz stelazy,super pomyslane-fajny design mozna stworzyc:)a i cena dobra
bbee, MEGI81 lubią tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
nick nieaktualnyBorys nadal jest Borysem
Wszystkie wymiary oprocz brzuszka starsze niz termin, wazy 517gwszystko jest w porzadku
bbee, monika_89, gaja_1, Hope_, malgorzatka199, Kamilutek, Klaudia N., bezimienna, MEGI81, sylwia1985, Anstice, sylwucha89, GoNia1979, Kleopatra, marie_marie22, amilka87, ag194, Uszczesliwiona, Uska, Maniuś, Forbidden, Rudzik, aneta.be, Karissa lubią tę wiadomość
-
Hope pocieszylas mnie
Moze jesr dluga, nie wiem bo moj gin już teraz jej nie mierzy na dlugosc, tylko waga i te poszczególne wymiary.
Wszystko ok na szczęście od poczatku z dzidzia, tylko mnie strasznie meczyly ciągle nudności i wymioty, nic tylko lezalam bo kazde wstanie zle sie konczylojeszcze po drodze jakies przeboje z pecherzem i tarczyca - mam hashimoto
-
Zajrze kochana jutro w foldery bo mam na dole i nie chce mi sie schodzic wiec oblukam co i jak:)i dam znac jesli ogarne roznice;)Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
gaja_1 wrote:Gratuluję wizyt i witam nowe forumowiczki
Mam pytanie do dziewczyn, które interesowały się wózkiem roan bass. Bo jest zwykły roan bass i roan bass soft ale nie ogarniam czym one się różnią, może wiecie? -
Messy99 Twoje dziecko i Twój pomysł na imię, to Ty będziesz się najczęściej do niego zwracała z ojcem dziecka!
Mnie też pojezdzaja że zbyt popularne wybrałam, mi to lataale Zuzka była popularna w 2015 roku, w 2016 już ponoć spadła... A ja rodze w 2017. I
-
bezimienna wrote:Messy99 Twoje dziecko i Twój pomysł na imię, to Ty będziesz się najczęściej do niego zwracała z ojcem dziecka!
Mnie też pojezdzaja że zbyt popularne wybrałam, mi to lataale Zuzka była popularna w 2015 roku, w 2016 już ponoć spadła... A ja rodze w 2017. I
Mi sie bardzo podobaja wszystkie imiona i nikogo nie krytykowalam za wybór bo to przeciez wlasna sprawa. Julia zuzia czy hania wszystkie ładne i kazdy wybiera co chce. I tak uwazam powinno byc w moim przypadku. Glupie siostry. -
Jak mówi się do swojego dziecka to każde imię wydaje się piękne
Jak miałam znajomą Michalinę to nie myślałam, że dam tak swojej córce na imię, a jak mówię do brzuszka Michasia to się rozczulam i wydaje się być piękne i wyjątkowe
👧 05.2017r.
👶 05.2022r.