MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKółko różańcowe hahahah.. powiem Wam, ze to forum jest moim hitem
i naskrobalysmy więcej postow niz kwiecień!
Bona, bardzo się cieszę, miałas naprawdę ciężka sytuacje a z tego wyszłaś i wszystko jest dobrze, sory ale to ze u kogoś dobrze przebiega ciąża wywołuje mniejsze emocje niż takie wiadomości, pewnie zaraz dostanę po głowie 🙈 -
mwm wrote:Kółko różańcowe hahahah.. powiem Wam, ze to forum jest moim hitem
i naskrobalysmy więcej postow niz kwiecień!
Bona, bardzo się cieszę, miałas naprawdę ciężka sytuacje a z tego wyszłaś i wszystko jest dobrze, sory ale to ze u kogoś dobrze przebiega ciąża wywołuje mniejsze emocje niż takie wiadomości, pewnie zaraz dostanę po głowie 🙈
Troszkę prawdy napisałaś chyba po głowie nie dostaniesz... Bonę chyba każdy zapamiętał po tym jaki początek ciąży miała... koleżanka która czuje się pominięta troszkę mało się udzielał może... tak mi się wydaje. Bo ja jak napisałam dobre wieści to gratulacje były bo pisała ciagle o tym ze mam to USG ze szybko ze się boje itp... a ja szczerze dzisiaj się tak czuje nie bardzo ze nawet nie zarejestrowałam zwyczajnie tego wpisu aż szukałam wstecz specjalnie... bo bym skomentowała ze jaki duży bobo jużbo moje ma 3mm 🙈 a tu już centymetry
Lat 36
Hashimoto
26.07.2019 łyżeczkowanie 9tc - trisomia chromosomu 16
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
MTHFR_677C-T, MTHFR_1298A-C oraz PAI-1 4G w układach heterozygotycznych. -
nick nieaktualny
-
Takmala wrote:Troszkę prawdy napisałaś chyba po głowie nie dostaniesz... Bonę chyba każdy zapamiętał po tym jaki początek ciąży miała... koleżanka która czuje się pominięta troszkę mało się udzielał może... tak mi się wydaje. Bo ja jak napisałam dobre wieści to gratulacje były bo pisała ciagle o tym ze mam to USG ze szybko ze się boje itp... a ja szczerze dzisiaj się tak czuje nie bardzo ze nawet nie zarejestrowałam zwyczajnie tego wpisu aż szukałam wstecz specjalnie... bo bym skomentowała ze jaki duży bobo już
bo moje ma 3mm 🙈 a tu już centymetry
no jakbys miałam 3cm w 5+6 to chyba byłby jakis kosmita gigantTakmala lubi tę wiadomość
2020
2023 -
PLPaulina wrote:To teraz każdej trzeba rozłożyć czerwony dywan, dać bukiet kwiatów i w kopercie tysiaka po każdym usg. 🤣🤣🤣🤣🤣
tak poprosze, zwlasza ten tysiac (bo dywan i kwiaty mozecie odpuscic) kolejne usg 16 październikmwm lubi tę wiadomość
2020
2023 -
Natasza, naprawdę? Przepraszam, że spytam, ale ile masz lat? Swoją drogą ja napisałam gratuluję 😁
Dziewczyny, w życiu nie widziałam czegoś takiego. Trolle, akcje z ostrzeżenia i, teraz foch bo nie dostałam 15 odpowiedzi na mój komentarz 🤦♀️ -
Endi1990 wrote:Ja mam wizytę dziewczyny za tydzień we wtorek i jeżeli byłoby wszystko ok...w co mocno chce wierzyć, to prosze o mnie nie zapomniec bo się przeniosę na kwiecień
trzeba mieć troche dystansu... mnie takie akcje bardziej smiesza niz cokolwiek innego... ja chyba po tych wszystkich latach dorobiłam sie grubej skóry....
w sumie tez moge sie probowac przeniesc do kwietniówek, ale nie lubie tak zmieniac, człowiek łatwo sie przyzwyczaja... z reszta tyle sie tu dzieje...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2019, 18:17
2020
2023 -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny bardzo dziękuję za to że naprawdę okazałyscie zainteresowanie i dobre słowo po dzisiejszej wizycie. Na pewno dalsza część ciąży będzie już spokojniejsza i nie będę już panikować. Faktycznie początek ciąży był dla mnie bardzo trudny ale zostawiam już to za sobą i patrzę tylko na przód.
Natasza Twoje dobre wiadomości również cieszą wszystkie nas dziewczyny na wątku, gratulacje pozytywnych wieści :** Dawaj znać na bieżąco jak się czujesz i co u Ciebie słychać bo troszkę mało Cię tu słychaćNataszka2200 lubi tę wiadomość
-
Wiecie co wam powiem... w mojej ocenie za dużo mamy chyba swoich życiowych prawdziwych problemów, przede wszystkim z ciazą czy jej utrzymaniem, żeby przejmowac sie takimi bzdurami. Forum Internetowe ma być jakąs odskocznią formą wsparcia, dla niektórych może rozrywki a nie źródłem stresów.
PattisonBM, Monia89 lubią tę wiadomość
-
Takmala wrote:A kiedy sprawdzałas to TSH ze było 1,35 ? Bo ja kołowanie serca miałam gdy TSH bardzo mi urosło ale również gdy baaardzo zmalało
To z 16.09.
Moze w sobote jeszcze raz zbadam...Patrycja
22.04.2022 Mateusz juz z nami 🤱
23.08.2021 II na teście ❤
16.05.2020 Lilianka juz z nami 🤱
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
29.06.2019 🤵👰 -
Witam Was przyszłe mamusie. W wolnej chwili postaram sia nadrobic wszystkie wiadomosci, zeby Was lepiej poznac😊
To moja druga ciaza, pierwsza poronilam daaawno temu, ciaza obumarla , nie bilo serduszko.
Dlugo sie staralismy i w sumie jak odpuscilismy to zaszlam w ciaze, dokladnie 9 miesiecy przed terminem slubu
Dzisiaj mialam swoja wizyte u lekarza. 6t3dz, slyszalam serduszko❤ Jestem wzruszona🤗🤗🤗
przewidywany termin to 23 maj.
Catlady, sabanero, Natikka123, Karolllla, PattisonBM, Jeheria lubią tę wiadomość
-
Monia89 wrote:Witam Was przyszłe mamusie. W wolnej chwili postaram sia nadrobic wszystkie wiadomosci, zeby Was lepiej poznac😊
To moja druga ciaza, pierwsza poronilam daaawno temu, ciaza obumarla , nie bilo serduszko.
Dlugo sie staralismy i w sumie jak odpuscilismy to zaszlam w ciaze, dokladnie 9 miesiecy przed terminem slubu
Dzisiaj mialam swoja wizyte u lekarza. 6t3dz, slyszalam serduszko❤ Jestem wzruszona🤗🤗🤗
przewidywany termin to 23 maj.
Rośnijcie zdrowo
Ja pierwsze usg też będę miała 6t3dz i mam nadzieję, że zobaczę pulsujący mały punkcik na usgWiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2019, 19:29
Baby H.
Baby T.
🙋🏻♀️• MTHFR c.677C>T / MTHFR c.1298A>C układ heterozygotyczny; • Niedrożny prawy jajowód
💁🏻♂️• Nekrospermia / brak ruchliwych plemników
07.05.2019 - punkcja: 16 komórek, 12 zapłodnionych, 4 zarodki
12.05.2019 - ET 5.1.1 ☹️
05.06.2019 - FET odwołany (endo 6,6mm)
14.08.2019 - FET 4.1.1 ☹️
11.09.2019 - FET 4.1.1 😊
7dpt - bhcg 13,3mlU/ml prog 33,28ng/ml; 9dpt - bhcg 46,03mlU/ml prog 45,37ng/ml; 11dpt - bhcg 120,9mlU/ml prog 49,25ng/ml; 15dpt - bhcg 1052mlU/ml prog 36ng/ml
27dpt - mamy ❤️
11.08.2021 - FET 3.2.1 😊
5dpt - bhcg 12mlU/ml; 7dpt - bhcg 35mlU/ml prog 64ng/ml; 9dpt - bhcg 92mlU/ml prog 47ng/ml; 13dpt - bhcg 689mlU/ml; 15dpt - bhcg 1668 mlU/ml
28dpt - mamy ❤️ -
Catlady wrote:Witaj, i wszystkiego dobrego
Rośnijcie zdrowo
Ja pierwsze usg też będę miała 6t3dz i mam nadzieję, że zobaczę pulsujący mały punkcik na usg
Ja dzisiaj jestem juz spokojna, stres odszedl w momencie uslyszenia serduszka, tym bardziej, ze w ostatniej ciazy w ogole nie zabilo.