MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Sierściucha wrote:Jestem w mega szoku i ja i mąż.
Córce dopiero powiemy po 12tc.gratuluję
miałaś wysoką beta HCG?
U mnie początek 3 miesiąca i 9 tygodnia wg bestbellyfriend, póki co ciąża niemal bezobjawowa oby ten trend utrzymał się do końca.Sierściucha lubi tę wiadomość
-
Sierściucha wrote:Jestem w mega szoku i ja i mąż.
Córce dopiero powiemy po 12tc.
A w ogóle to... trzymam kciuki żeby jednak wyszło że ciąża dwuowodniowa. Na pewno trzeba znaleźć jakiegoś super speca od usg z mega wypasionym sprzętem, żeby to potwierdzić.
Sierściucha lubi tę wiadomość
2020
2023 -
Hortensja wrote:Ja mam z suwaczki.com, ale przestał mi się wyświetlać nie wiem czemu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2019, 09:49
-
Jeheria wrote:A mnie 3 dzień łeb boli... Wczoraj myślałam że zwymiotuje od bólu, a dziś impreza urodzinowa szwagra na 40 osób... Jak żyć?
Mam jakiś paracetamol ale to nie Apap. Jaką dawkę paracetamolu można wziąć?
Mam to samo, kolejny dzień ale leków nie biorę żadnych. Mała kawa mi trochę pomaga. -
Ja zmieniłam na suwaczek.pl
ZobaczymyWiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2019, 10:24
-
Jeheria wrote:A mnie 3 dzień łeb boli... Wczoraj myślałam że zwymiotuje od bólu, a dziś impreza urodzinowa szwagra na 40 osób... Jak żyć?
Mam jakiś paracetamol ale to nie Apap. Jaką dawkę paracetamolu można wziąć?
Witaj w 11 tygodniułączę się w bólu bo miałam to samo. Dziś na razie głowa nie boli, za to boli gardło i mam zapchany nos.
Apap biorę 400 mg jednorazowo. Mi pomaga. -
A ja się dziś cudownie czuje... nad ranem i przy wstawaniu jeszcze trochę mnie zemdliło a teraz nic... od rana kuchnie sprzątnęłam i mężowi śniadanie de lux zrobiłam... teraz mysle nad jakims wypasionym obiadkeim... mam świeży szpinak... i pranie zaraz jeszcze bede robić... jakoś tak mnie dzis nosi... nagły przypływ energii dostałam razem z tym słońcem
mwm lubi tę wiadomość
2020
2023 -
nick nieaktualnyAjka wrote:A ja się dziś cudownie czuje... nad ranem i przy wstawaniu jeszcze trochę mnie zemdliło a teraz nic... od rana kuchnie sprzątnęłam i mężowi śniadanie de lux zrobiłam... teraz mysle nad jakims wypasionym obiadkeim... mam świeży szpinak... i pranie zaraz jeszcze bede robić... jakoś tak mnie dzis nosi... nagły przypływ energii dostałam razem z tym słońcem
ja tez czuje się w końcu lepiej, jakieś małe mdłości, ale sprzątam, bawię się z psem i gotuje! Zaczynam zyc pod koniec 12 tygodnia ❤️ Brzuch mnie tylko coraz bardziej ciągnie i rośnie ❤️
Ajka lubi tę wiadomość
-
chyba dzisiaj faktycznie jakiś dobry dzień, bo od rana w chacie zrobiłam więcej niż przez ostatni miesiąc łącznie... nawet psa wyczesałam, wysmarowałam mu fafle i leży książe, chyba skusze się na spacer z młodym
aaahhh... i nawet mała kawka weszła pierwszy raz od miesiąca!
-
nick nieaktualny