MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
mwm wrote:Dziewczyny, jak Wam się piersi pozmieniały? Rzeczywiście sutki są ciemniejsze, macie takie pajączki dookoła?
-
Karolla, piękny dzidź!
A ja nie mogę spać nocamiTo pewnie przez to, że mąż mi wyjechał. Zaraz muszę iść prowadzić zajęcia na uczelni, a śpię na stojąco.
Cycki mam takie nabrzmiałe i trochę się zacieniły wokół brodawek. Gin mnie ostrzegał, żebym nosiła dobry stanik, bo są tak ciężkie, że jak będę miała byle jaki, to mi zjadą do pasa. To Wam przekazuję na wszelki wypadek
p.s. skąd macie te suwaczki z napisem suwaczek w tle? Bo nie mogę nigdzie takich znaleźć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2019, 14:39
Karolllla lubi tę wiadomość
-
A ekspres do kawy polecam taki, żeby spieniacz do mleka był szczelny. Bo ja mam taki bez uszczelki i się bardzo szybko mleko psuje. Nawet jak je wsadzę do lodówki, to na drugi dzień śmierdzi, więc efekt jest taki, że muszę ten pojemnik myć po każdym użyciu. A myślałam, że wleję tam sobie karton mleka i będzie stało.
Natikka123 lubi tę wiadomość
-
Jeheria wrote:Wow. Jaki wstydnis- odwrócił się
to ciąża starsza niż wg om?
A nie wiem nic nie mówił, że starsza. Ogólnie miałam zastępstwo bo mojego lekarza nie ma cały tydzień i gość tak niewyraźnie mówił, że przestałam go słuchaćGapiłam się w monitor, fasol machał na prawo i lewo, szalony 😍 Termin z dzisiaj to 3 maja, a nie 10. Za dwa tygodnie mam iść na prenatalne. Mam taki zaciesz do tych zdjęć, że nie wiem 🙈
-
Karolllla wrote:A nie wiem nic nie mówił, że starsza. Ogólnie miałam zastępstwo bo mojego lekarza nie ma cały tydzień i gość tak niewyraźnie mówił, że przestałam go słuchać
Gapiłam się w monitor, fasol machał na prawo i lewo, szalony 😍 Termin z dzisiaj to 3 maja, a nie 10. Za dwa tygodnie mam iść na prenatalne. Mam taki zaciesz do tych zdjęć, że nie wiem 🙈
-
nick nieaktualnyJa też dziś po wizycie.. Bije serducho. Ciąża młodsza, wypada na 7+1. 😍
Pokrywa się to z owulacją.
Skorygowany termin porodu na 31.05 - ale o tak urodze tydzień wcześniej. Bo cc.Kira91, Karolllla, Ajka, Endi1990, Rafka, Natikka123, Niki2803 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
PLPaulina wrote:Rozbieżność bierze się stsd6, że termin porodu liczy się standardowo dla cyklu 28 dni. Z owulacją 14dc.
A u mnie owulacja występuje między 18 a 20dc. I to ładnych parę dni różnicy. 😊😊
Dlatego ja podałam termin @ 4 dni później bo dokładnie wiedzialam kiedy miałam owulacje 😊 zobaczymy jutro czy prawidłowo 😆Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2019, 15:21
Ajka lubi tę wiadomość