MAJ 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2020, 20:16
malami.91, Kala139, Karenira, Ala_Ala, megimeg, AmazonkA29, AJrin, Malinka33, niebieska, wisienka94, Emimo lubią tę wiadomość
Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Jejuś! Jaki tu dzisiaj wysyp dobrych wieści🤗 cudownie dziewczyny! 😊
Rio - dla Ciebie to też musi być dobry dzień, również trzymam kciuki.
Jak na razie to chyba rośnie nam męska drużyna 😉
Ja mam prenatalne 5.11. i powinnam być wtedy w 12+1 więc nie przekładam już raczej, w sumie to i tak mnie trochę wcisnęli bo nie było miejsc. Ale widzę, że u niektórych maluszki robią niezłe rozjazdy terminowe🤔 -
AmazonkA29 wrote:Dziewczyny jak podchodzicie do tematu pappy, robicie ? Ja robię Tylko USG nie chce niepotrzebnego stresu. Oczywiście każdy robi jak uważa:)
AmazonkA29 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, ma któraś szyjkę do obserwacji? Że dość krótka jak na początek? Niestety takie info dostałam od Gina, mam leżeć narazie.
-
Kora88 wrote:Dziewczyny, ma któraś szyjkę do obserwacji? Że dość krótka jak na początek? Niestety takie info dostałam od Gina, mam leżeć narazie.
-
Ile dzisiaj zdjęć maluszków ☺️❤️
-
To jeszcze ja dzis po prenatalnych do kompletu.
Wszystko z dzidzią ok. Ma prawie 6 cm, machała nóżkami raczkami. Super było widać jak połyka wody płodowe. wszystko w jak najlepszym porządku.
Lekarz dośc długo badał mi tą blizne po cesarkach bo jest rozejscie na niej, ale potwierdził to co mówi moja ginekolog, zeby w ogóle się tym nie martwic bo to jest jakiś taki rodzaj rozejścia który raczej nie bedzie sprawiał problemów.
Ogólnie pochwalił ze super ciąża, wszystko książkowe i mam bardzo ładny pęcherz podobno. Takiego komplementu nigdy nie usłyszałam.
no i jak tak gmerał badając tą blizne to dzidziuś jakoś tak się fajnie ułozył i lekarz mówił, ze prawdopodobnie będzie to chłopczyk. Ale że to jeszcze nic pewnego, wiec narazie bez ekscytacji.AJrin, Karenira, Emimi, megimeg, niebieska, malami.91, Kamsza, wisienka94, AmazonkA29, Kala139 lubią tę wiadomość
-
Gratuluję dobrych wyników i wizyt🙂 Ja mam prenatalne 5 listopada i trochę zaczynam już odliczać do tego terminu.mam synka i teraz chyba będzie córka, choć to tylko przeczucie. Mąż chciałby drugiego syna. Czuję się ciągle przeziębiona.Michałek 2019
Kubuś 2021
-
Basia87 wrote:Gratuluję dobrych wyników i wizyt🙂 Ja mam prenatalne 5 listopada i trochę zaczynam już odliczać do tego terminu.mam synka i teraz chyba będzie córka, choć to tylko przeczucie. Mąż chciałby drugiego syna. Czuję się ciągle przeziębiona.
megimeg lubi tę wiadomość
-
malami.91 wrote:liwi, no i zostajesz u tego lekarza czy dajesz szansę swojej ginekolog?
No tak rozmyślam i chyba zostanę przy niej. Bo gościu naprawdę świetny, ale w moim mieście przyjmuje tylko dwa razy w miesiącu i nie pracuje w szpitalu.
Ona jest tutaj na miejscu i dodatkowo jest ordynatorem ginekologii wiec w razie gdyby cokolwiek się działo to miejsce w szpitalu mam na bank. Jeszcze teraz ten wirus i przez to te szpitale takie niedostępne.
No i w sumie wszystko co powiedziała, on potwierdził tylko jest mniej wylewna niż on. No i sam mi powiedział że zawsze mogę przyjść do niego się skonsultować.
No i cena. Za wizytę z usg zapłaciłam u niego wczoraj 420 zł
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2020, 09:10
-
Emimi wrote:Basia87 no to wizytujemy tego samego dnia 😊 ja na 14:00 ale wolałabym z rana bo tak to cały dzień będzie w stresie. Chyba wezmę tylko pół dnia urlopu żeby czymś zająć głowę, ale to jeszcze tyyyyyle czasu 😊
Emimi, Basia87 lubią tę wiadomość