MAJ 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Karenira wrote:Nie chciałam otwierać bez męża, bo zależało mi, żeby poznać płeć w tym samym momencie co on O resztę rzeczy jakoś się w sumie nie martwiłam. I miałam rację
Na NIFTY z góry na dół niskie ryzyko albo nie wykryto. Także....ZDROWY CHŁOPAK
Mąż się śmieje, że zrobiliśmy go zgodnie z instrukcją, bo mówiłam mu, że jeśli chcemy chłopca to nie wolno nam bzykać się w dniach przed owulacją, a dopiero w dzień owulacji i dzień po. No i proszę. Udało się3 aniołki 💔💔💔
Upragniona córcia : 23.05.2019😍😍
Jaś w drodze 😍💓
-
A jak dziewczyny u was z cerą? Bo u mnie po pozytywnym teście to non stop jakieś problemy skórne a to na szyi coś a to na twarzy. Nie ma tragedii ale jak mam patrzeć na to jaki był stan orzed ciąża to idealna nie jest 🤔
-
Kamsza mi chyba z wczorajszego stresu wyszło dziś mega uczulenie. Generalnie robi mi sie kaszka po antybiotykach i nie mogę jeść kurczaka bo też mam zaraz wysyp na twarzy. Od czasu do czasu ale serio raz na ruski rok robi mi się taka kaszka ze silnego stresu wychodzi to jakoś z czeluści ciała dziadostwo. No ale po za tym ceraz ok bez większych zmian vs. przed ciąża 👍
-
Kamsza wrote:A jak dziewczyny u was z cerą? Bo u mnie po pozytywnym teście to non stop jakieś problemy skórne a to na szyi coś a to na twarzy. Nie ma tragedii ale jak mam patrzeć na to jaki był stan orzed ciąża to idealna nie jest 🤔
U mnie masakra na twarzy... Jak nie policzki to szyja.. 🙄☹️ Czekam aż to minie i będę mieć piękną cerę ciążową 🙈🤣Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Angelaaaa wrote:Jestem już po wizycie.... Wszystko dobrze dzidzia ma już ponad 5 cm 😮 są nóżki i rączki nawet machał i zasłaniał się 😊 jak usłyszałam bicie serca to się popłakałam 😊
Wyniki z krwi i moczu wszystko dobrze 😊
Gratuluje U nas tak samo, ale dzidzia 4,5 cm
Angelaaaa lubi tę wiadomość
-
Karenira wrote:Nie chciałam otwierać bez męża, bo zależało mi, żeby poznać płeć w tym samym momencie co on O resztę rzeczy jakoś się w sumie nie martwiłam. I miałam rację
Na NIFTY z góry na dół niskie ryzyko albo nie wykryto. Także....ZDROWY CHŁOPAK
Mąż się śmieje, że zrobiliśmy go zgodnie z instrukcją, bo mówiłam mu, że jeśli chcemy chłopca to nie wolno nam bzykać się w dniach przed owulacją, a dopiero w dzień owulacji i dzień po. No i proszę. Udało się
Gratulacje Już drugi chłopaczek -
Paulala93 wrote:Dziewczyny powiedzcie jak z mozzarella? Jecie? Taką wiecie zwykłą na przykład Sottile gusto z biedronki. Mam taką ochotę na pomidorki z mozzarella 🙂
A dlaczego nie? 🙂
Z mleka pasteryzowanego jest, więc nie ma przeciwwskazań.♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
malami.91 wrote:Ja w ciąży z synkiem miałam super cerę od początku do końca. Teraz jest trochę gorzej. Podobno dziewczynki odbierają urodę😁.
To mnie pocieszyłaś z tym 🙂 czyli jakaś nadzieja na dziewczynka została 😁 -
Ja nie mam żadnego problemu z cerą i też właśnie słyszałam że dziewczynki zabierają urodę mamy w ciazy:) dlatego też mam przeczucie na chłopaka:)Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Po wizycie. Młodzież ma 3.4 cm. Serce bije 173 uderzeń na min. Z pomiarów wyszło wiekowo 10+2 Wróciłam do swojego gin, wyszłam spokojna i zaspokojona w wiadomości na maxa.
Nagralam chłopakom filmik ok. 1 min. Gin po kolei pokazywał każda część ciała. Wysłałam też mamie bo nigdy nie widziała tak małego człowieka na usg. Wiadomo jak to było 30 lat temu..megimeg, malami.91, Karenira lubią tę wiadomość