MAJ 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Ajrin gratuluje. Liczyłaś po cichutku na dziewczynke czy bez róznicy.
Bo ja wam powiem ze mam dwie córy i cały czas w głowie ze bedzie córeczka, ale w sumie wszytsko mi jedno. Za to mąż nastawiony na chłopca totalnie i nie da sobie przemówić ze to jest 50 na 50.
Ja mam wizyte dzis wieczorem i stresik już jest. -
liwi wrote:Ajrin gratuluje. Liczyłaś po cichutku na dziewczynke czy bez róznicy.
Bo ja wam powiem ze mam dwie córy i cały czas w głowie ze bedzie córeczka, ale w sumie wszytsko mi jedno. Za to mąż nastawiony na chłopca totalnie i nie da sobie przemówić ze to jest 50 na 50.
Ja mam wizyte dzis wieczorem i stresik już jest.
Nawet głośno na to liczyłam po 2 synkach ale wewnętrznie czułam, że chłopak, najważniejsze to zdrowe no i za dużo kupować nie będę musiała
Jedyny prooblem to będzie imie totalnie nic nam się nie podobaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2020, 08:52
-
Jestem już po wizycie.... Wszystko dobrze dzidzia ma już ponad 5 cm 😮 są nóżki i rączki nawet machał i zasłaniał się 😊 jak usłyszałam bicie serca to się popłakałam 😊
Wyniki z krwi i moczu wszystko dobrze 😊AJrin, megimeg, baksia, malami.91, Karenira, liwi, Kamsza, Lusi91, Daar, Emimo, Kala139 lubią tę wiadomość
Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Angelaaaa wrote:Jestem już po wizycie.... Wszystko dobrze dzidzia ma już ponad 5 cm 😮 są nóżki i rączki nawet machał i zasłaniał się 😊 jak usłyszałam bicie serca to się popłakałam 😊
Wyniki z krwi i moczu wszystko dobrze 😊
Super gratulacje no to bicie serca teraz jest takie mocne i uspokajające wczoraj też się wzruszyłam jak słyszałam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2020, 09:37
Angelaaaa lubi tę wiadomość
-
Rio wrote:Wszystko będzie dobrze i prezent imieninowy gotowy 🙂.
Robi ktoś badania prenatalne w Angeliusie w Katowicach ?Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Dizisja o 16.30 wizyta u mojego gin. Już nie wracam do tamtego..
Ja też jakoś czuje, że będzie chłopak. Chociaż samopoczucie całkiem inne niż poprzednio. U nas imię dla dziewczyny Pola dla chłopaka Jeremi chociaż ostatnio po głowie zaczęło mi chodzić Tadeusz. Byłby Radek i Tadek 😅
-
Ja też się czuję inaczej niż w ciąży z synkiem i mogłoby to zwiastować dziewczynkę, ale mam przeczucie, że jednak drugi synek będzie😁. Pewnie długo sobie na płeć poczekam, bo mój gin na USG I trymestru nie określa.
Mój mąż się upiera, żeby dziewczynce dać na imię Lucynka, więc może lepiej niech będzie chłopiec 😁.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2020, 10:11
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Angelaaaa to świetnie, że wszystko jest w porządku. Tej ulgi i radości podczas wizyt jak się ogląda zdrowe maleństwo nie da się do niczego porównać
AJrin ogromne gratulacje Teraz to dopiero będziesz spokojna.
Właśnie dostałam maila, że mój wynik NIFTY czeka na mnie na portalu. Muszę jednak zaczekać, aż mąż skończy jakieś tele-spotkanie (praca zdalna), żebyśmy sprawdzili razem. Trzymajcie kciuki
Angelaaaa, malami.91, megimeg, AJrin, wisienka94 lubią tę wiadomość
36 lat
28.08.2020 ⏸️ Chłopiec
26.04.2021 3070g, 52cm -
AJrin czyli objawy się sprawdziły co do chłopca co? Ja po cichu myślę że u mnie też będzie chłopak. Inne objawy mam niż z dziewczynami.
Wybaczcie że się nie odzywałam ale wcziraj wróciłam do Holandii i się ogarnąć niemoge. Właśnie jadę do usg 🙂 dam znać choć u mnie płeć będzie może za 4-5tyg tak będzie kolejne usg. 🤔 Czytałam was ile się da ale w Pl to wogole czasu na nic mam nadzieję że jak dojdę do siebie w domu to będę w miarę na bieżąco z Wami -
Ja kiedyś miałam powybierane imiona dla dziewczynki i dla chłopaka a teraz...pustka w głowie...to moja pierwsza ciąża ale też czuje że będzie chłopak nie wiem coś mi tak mówi wewnętrznie:)Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Karenira wrote:Angelaaaa to świetnie, że wszystko jest w porządku. Tej ulgi i radości podczas wizyt jak się ogląda zdrowe maleństwo nie da się do niczego porównać
AJrin ogromne gratulacje Teraz to dopiero będziesz spokojna.
Właśnie dostałam maila, że mój wynik NIFTY czeka na mnie na portalu. Muszę jednak zaczekać, aż mąż skończy jakieś tele-spotkanie (praca zdalna), żebyśmy sprawdzili razem. Trzymajcie kciuki
Karenira to super szybko dawaj znać -
Karenira ależ trzymasz w napieciu ja tam bez M otwierałam tzn do mnie dzwoniła lekarz genetyczka i dopiero w trakcie rozmowy doszedł mail
-
Nie chciałam otwierać bez męża, bo zależało mi, żeby poznać płeć w tym samym momencie co on O resztę rzeczy jakoś się w sumie nie martwiłam. I miałam rację
Na NIFTY z góry na dół niskie ryzyko albo nie wykryto. Także....ZDROWY CHŁOPAK
Mąż się śmieje, że zrobiliśmy go zgodnie z instrukcją, bo mówiłam mu, że jeśli chcemy chłopca to nie wolno nam bzykać się w dniach przed owulacją, a dopiero w dzień owulacji i dzień po. No i proszę. Udało sięAJrin, Malinka33, niebieska, malami.91, Angelaaaa, megimeg, mała_ruda, Bruised, Lusi91, Emimo, Kala139 lubią tę wiadomość
36 lat
28.08.2020 ⏸️ Chłopiec
26.04.2021 3070g, 52cm