MAJ 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Angelaaaa wrote:Wiecie może czy jest szansa, żebym nagrała telefonem obraz z usg? Żeby mąż widział jak dzidzia się rusza i jak serduszko bije bo już pewnie będzie słychać 🥰
Angelaaaa lubi tę wiadomość
Starania od marca 2018
-
Myślę że spokojnie będziesz mogła nagrać kurcze no właśnie w pierwszej ciąży dostałam nawe cd z nagraniem 😂
-
AJrin wrote:Badanie nie zaszkodzi dziecku wykonuje sie z reguły raz najlepiej u specjalisty z certyfikatem fmf co 4 oczy to wiecej niz dwa. To z mojej prerspektywy
Dodam jeszcze, że ja robię właśnie usg prenatalne zawsze w miarę szybko dziś 11t i 2d właśnie po to abym mogła powtórzyć w razie co u innego, dodatkowo u mnie dzieci zawsze przodują na prenatalnych o prawie tydzień.
Dzięki za odpowiedź 😃
Ja będę miała dosyć późno, bo u jednego i drugiego lekarza w 13tc. Sami tak ustalili daty. Są specjalistami więc nic nie kombinowałam aby wcześniej zrobić 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2020, 20:25
23.03.2019 Aniołek ❤️ - 9 tc Poronienie zatrzymane
6.06.2019 - puste jajo płodowe
12.11.2019 Aniołek ❤️ - 8tc poronienie zatrzymane
Problemy immunologiczne-szczepienia limfocytami
Pomorskie -
megimeg wrote:Ajrin kciuki 💪🏼
Ja tez dziś mam ale o 20 dopiero
Jak tam u Ciebie? -
No to NIFTY raczej dziś nie będzie na szczęście usg mnie uspokoiło a jutro mam imieniny więc kto wie może prezent w postaci dobrych wyników 😂
-
U mnie wszystko z bejbi Ok, plamienia będą u nnie bo mam nisko kosmówke przy ujściu szyjki, krwiaków nie ma, wiec jak coś mam się nie stresować. Bejbik ruszał rączkami, pięknie paluszki było widać, nastepna wizyta 5.11 i to bd usg prenatalne, Nifty mówił bym zrobiła na drugi dzień wiec muszę tam termin zmienić
AJrin, Angelaaaa, baksia lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny! Trochę mnie nie było ale czytam Was na bieżąco. Gratuluję pomyślnych wizyt!
Ja dzisiaj bylam zrobić wyniki i będę miała na pewno krzywą cukrową do zrobienia bo glukoza na czczo wyszła wysoka. Wizyta 28.10 ale wolalam już mieć wyniki z głowy.
Coraz gorzej wszędzie z tym covidem, w Toruniu co chwilę coś zamykają. Teściowa teraz leży plackiem bo coś ja wzięło, podobno w pracy 2 koleżanki pracowały u niej normalnie przeziebione. Już chyba wolałabym, zeby było zdalne nauczanie, zeby mi syn niczego nie przyniósł w końcu. A najbardziej wkurzyło mnie dzisiaj to, że znajomi mojej szwagierki, którzy się pochorowali wszyscy po tej samej imprezie (m.in.goraczka i utrata węchu i smaku) chodzą sobie wszędzie i jeżdżą po innych w odwiedzinach. Nie wierzę, że można być tak nieodpowiedzialnym... -
AJrin wrote:No to NIFTY raczej dziś nie będzie na szczęście usg mnie uspokoiło a jutro mam imieniny więc kto wie może prezent w postaci dobrych wyników 😂
Robi ktoś badania prenatalne w Angeliusie w Katowicach ? -
Dziewczyny pomyślnych wieści na wizytach 🤞
Kamsza lubi tę wiadomość
-
Mam nifty
ZDROWY CHŁOPAKmalami.91, Emimi, Skowronek, liwi, mała_ruda, Malinka33, Rio, Kaśka28, KaroInka, Karenira, Kamsza, Daar, niebieska, megimeg, Bruised, wisienka94, Emimo, Kala139 lubią tę wiadomość