MAJ 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
malami.91 wrote:Mama ginekolog fajnie opisuje badania prenatalne I trymestru.
Wrzucam linka jakby ktoś chciał poczytać
https://mamaginekolog.pl/badania-prenatalne-w-i-trymestrze-usg-test-papp-a-nipt/
To jeden z artykułów który mnie przekonał do Nifty 👍
A ja jutro prenatalne a sąsiadów z którymi się dziś na 5 minut widzieliśmy chyba na kwarantannę wyślą 😔 kurde tego się obawiam ale jak coś to za 2 tygodnie to się jeszcze zmieszczę na prenatalne. -
liwi wrote:Spokojnie ajrin, nawet gdyby to sanepid zanim się ogarnie to potrwa
Dokładnie. Mój znajomy przeszedł koronawirusa - zaraził się od mamy, która miała to potwierdzone testem. Już zdążył wyzdrowieć a jeszcze nie dostał info, że ma w ogóle mieć kwarantannę 😐. Oczywiście siedzi w domu, ale tylko ze względu na swój zdrowy rozsądek.♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Ja się dowiem w środę na wizycie kiedy mój gin będzie chciał zrobić to USG. Z synkiem miałam jakoś w 12+0 wg OM, a na USG wypadł na skończone 13tyg. Całe 64mm wtedy miał 🙂. Wydaje mi się, że to było całkiem niedawno, a teraz 14kg i ponad 90cm na liczniku 😁.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2020, 22:16
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
LondyńskieSerduszko wrote:Dziś o 9 wizyta kto ze mną?
LondyńskieSerduszko, baksia, Emimo lubią tę wiadomość
-
LondyńskieSerduszko wrote:Masz dziś prenatalne?
Również trzymam kciuki!megimeg, baksia lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny życzę samych dobrych wieści na wizytach Ja z rana miałam teleporadę i dostałam kolejne dwa tygodnie l4. Bardzo bym chciała, żeby 🤮 przeszły mi przed końcem tego zwolnienia. W sumie to trochę się już stęskniłam za pracą, a że i tak będę zdalnie, to nie muszę się martwić o nic innego.
AJrin strasznie jestem ciekawa czy będziesz mieć dziś wyniki NIFTY. Oczywiście trzymam kciuki za same dobre36 lat
28.08.2020 ⏸️ Chłopiec
26.04.2021 3070g, 52cm -
Karenira wrote:Dziewczyny życzę samych dobrych wieści na wizytach Ja z rana miałam teleporadę i dostałam kolejne dwa tygodnie l4. Bardzo bym chciała, żeby 🤮 przeszły mi przed końcem tego zwolnienia. W sumie to trochę się już stęskniłam za pracą, a że i tak będę zdalnie, to nie muszę się martwić o nic innego.
AJrin strasznie jestem ciekawa czy będziesz mieć dziś wyniki NIFTY. Oczywiście trzymam kciuki za same dobre
Powiem Ci ze siedzę z telefonem w ręku non stop od piątku choć wyniki mogą być dopiero w następnym tygodniu więc trzeba dać sobie na wstrzymanie ale ciężko -
Powodzenia dziewczyny za wizytach ✊🏻
Ja jakoś bardzo dobrze przechodzę ten pierwszy trymestr. Jedyne objawy to ból piesi (i to też nie ciągle) raz na jakiś czas mam mdłości no i dziwny posmak mam w buzi ale nie wiem czy to ciąża czy przez leki 🤷🏼♀️😅
23.03.2019 Aniołek ❤️ - 9 tc Poronienie zatrzymane
6.06.2019 - puste jajo płodowe
12.11.2019 Aniołek ❤️ - 8tc poronienie zatrzymane
Problemy immunologiczne-szczepienia limfocytami
Pomorskie