MAJ 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Malami ja też właśnie mam coś z tymi leukocytami w moczu ale dr powiedział że to może być przez lutke...dlatego odstawił mi ją już nie biorę...zostałam tylko na duphastonie....co prawda nie zapamiętałam czy mam brać 2x1 czy tam jak do tej pory 3x1 więc zostaje skoro lutke już odstawilamDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
My mamy leniwy weekend chyba pierwszy weekend w domu bez w wycieczek czy gości od 6 miesięcy do tego zimno i nic nikomu się nie chce. Do tego jutro prenatalne i pewnie wyniki Nifty więc ja jakąś taka niespokojna jestem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2020, 16:47
-
U mnie też szaro i pada.jeszcze jakaś fala ma iść jutro przez Wrocław, zobaczymy czy oszczędzi moje osiedle..
Też mam we wtorek wizytę i już się nie mogę doczekać a tydzień później 27 prenatalne 😀 28 mój tata ma imieniny to powiem w końcu o dziecku. O drugiej ciąży też powiedziałam rodzicom w taty imieniny tylko 3 lata temu 😁 i dużo wcześniej bo w 6 tyg, teraz jakoś mi się nie spieszyło, przez ten płaski pęcherzyk i luteine,wolę powiedzieć po tym genetycznym jak już wszystko będzie wiadomo co i jak 😉
A i tak teraz się z rodzicami nie widziałam 3 tygodnie, bo mama była przeziębiona a później wyszło, że u niej w pracy są chorzy na covid 😔 -
Dziewczyny, a do kiedy robi się to prenatalne? Na ostatniej wizycie ginekolog zapytała tylko czy bede robić nifty, powiedziałam, ze nie i temat się urwał. Następna wizyte mam dopiero 7 listopada a to juz bedzie za późno, nie? Kurcze jakas ta moja ginka zawieszona ostatnio i szczerze mówiąc troche mnie to drażni
-
Hej u mnie dziś gorszy dzień. Caly dzień mnie mdli. Zaczęliśmy powoli się pakować bo najprawdopodobniej w przyszły weekend się przeprowadzamy. A wizytę mam we wtorek. Mam nadzieję że z dzieckiem wszystko dobrze 🙏 jak będzie Oki to powiem w pracy o ciąży chociaż bardzo się boję...
-
Agnieszka34 wrote:Między 11 tygodniem a 13+6
Mi gin kazał iść w 12 bo podobno wtedy dziecko jest najlepiej ułożone
-
Teoretycznie tak Później jest połówkowe miedzy 18 a 23 tyg i trzecie około 28 a 32 tyg.Nie ktorzy lekarze nic nie mówią o 3 badaniu jak dwa pierwsze są ok, ale ja byłam i się dowiedziałam o małowodziu w poprzedniej ciąży dlatego ja robię wszystkie 3 usg.
Wisienka, gdzieś czytałam, że gin robił prenatalne w 10+4i wszystko było widać,to też zależy ile dziecko ma cm, ale konkretów nie pamiętamWiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2020, 20:26