MAJ 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Tego niestety, również nie rozumiem. 🤷🙄
-
malami.91 wrote:Tak, wiem. Po prostu nie rozumiem dlaczego w jedynym przypadku coś jest wskazaniem a w innym nie. Pomyślałam, że może niektórzy lekarze w gabinetach prywatnych (np. mój) mają gdzieś uświadamienie pacjentek, że mogą mieć coś za darmo.05.05.2021 TP chłopiec Piotruś ♥
28.08.2020 (17dpo)⏸️💚🍀
-
To czasem jest tak że nie każdy lekarz to wie dlatego warto się podpytać.
malami.91 lubi tę wiadomość
-
Mi ginekolog dał skierowanie do poradni genetycznej, żeby mnie objeli programem ze względu na wiek - 34 lata. Ale chciałam zrobić badania u konkretnego gina który nie robi na nfz więc nigdzie nie jechałam,wolałam zapłacić i iść tam gdzie chciałam 😄
-
Miiniala wrote:Malami91 jeżeli lekarz wypisze skierowanie na prenatalne jeśli są wskazania to nie płaci się, nieważne czy prowadzisz prywatnie czy na NFZ. Ja tym razem prowadzę ciążę prywatnie, mam takie skierowanie i badanie będzie wykonane na NFZ.
-
Ja już po wizycie, dzidzia rośnie ma już 7,2 cm. Wszystko wyszło dobrze na USG. Płeć nadal jest zagadką. Czekam na Wasze relacje z dzisiejszych wizyt.
megimeg, Malinka33, Daar, AJrin, malami.91, AmazonkA29, Bruised, Miiniala lubią tę wiadomość
-
Witajcie, dawno się nie odzywałam ale czytam cały czas. Mnie w dwóch ciążach Pani doktor wpisywała jakieś niby wskazanie po to by było bezpłatnie. Proszę o dopisanie termin porodu na 25 maja, badania prenatalne 9 listopada. Czekamy na dzisiejsze relacje z wizyt😉
-
Hej:) Trochę mnie nie było ale nadrobilam.
Emimo gratulacje.
Ja mam prenatalne 13.11 więc też jakoś na końcu. Byłam u diabetologa bo z krzywej wyszło mi przekroczenie na czczo. Teraz jak sobie badam cukier to wychodzi mi narazie dobrze i już jestem głupia. Zobaczymy jak będzie dalej.
U mnie też są spódniczki u lekarza. Z wyprawki narazie nie będę niczego kupować, myślę że zacznę po Nowym Roku.
AJrin chyba nadal nie widzę mnie wpisanej na pierwszej stronie😂Emimo lubi tę wiadomość
-
Ja dla dziecka też nic nie mam 😂😂😂 mielismy skończyć na 2 i wszystko oddałam 🙈
Mam tylko kocyki i jakiś śpiworek do wózka na zimę😂
Myślę że w grudniu zacznę coś kupować aby nie zbankrutować 😂 może poproszę o ciuszki pod choinkę albo koszule do karmienia 🤔😁 -
Emimo super 👌
Emimo lubi tę wiadomość
-
Kala139 faktycznie już dopisałam ❤️
Kala139 lubi tę wiadomość