MAJ 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
squirrel wrote:Oddałam dzisiaj krew na Pappe. Do piątku mają być wyniki. A w poniedzialek mam usg. Nie moge sie doczekać, bo ostatnie usg miałam 5 tyg temu, ale też bardzo się boję.
-
Rio wrote:Ja też mam mieć w piątek wyniki pappy ale ja czekam tydzień. Jejku ale długo nie miałaś USG , ja mam jutro ale 3 w ciągu 3 tygodni.
Miałam w 8 tygodniu na pierwszej wizycie i teraz kolejne dopiero to genetyczne w 12 tygodniu. W pierwszej ciąży miałam jeszcze w 9 tygodniu ale wtedy pierwszy raz poszłam już w 6 tyg. Okropnie mi się dłużyło ale teraz już mniej niż tydzień został. Dziewczyny a mam pytanie, bo chyba mi się jakaś infekcja intymna zaczyna co można w ciąży stosować ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2020, 18:28
🌸 ❤️ sierpień 2018
🐻❤️ maj 2021 -
AmazonkA29 wrote:Dziewczyny o co chodzi z tą lista?? Mnie też proszę wpisać
A właśnie dziewczyny wczoraj oglodalam fajne instastory u ali_jacz odnośnie torby do porodu w czasie pandemii dodała do wyróżnionych relacji więc daje podgląd co potrzeba 👍AmazonkA29, Kala139 lubią tę wiadomość
-
squirrel wrote:Miałam w 8 tygodniu na pierwszej wizycie i teraz kolejne dopiero to genetyczne w 12 tygodniu. W pierwszej ciąży miałam jeszcze w 9 tygodniu ale wtedy pierwszy raz poszłam już w 6 tyg. Okropnie mi się dłużyło ale teraz już mniej niż tydzień został. Dziewczyny a mam pytanie, bo chyba mi się jakaś infekcja intymna zaczyna co można w ciąży stosować ?
Ja w poprzednich ciążach stosowałam pimafucord na receptę globulki. -
Ja po wizycie. Wkurzona jestem okrutnie, bo była to wizyta z Medicover - co się okazuje lekarz nie robi badań prenatalnych ☹️☹️☹️
Skazana jestem więc na wizytę, za tydzień we wtorek. Będzie to 13tydz+5...
Ogólnie przepisał mi luteinę, zgłaszałam bóle brzucha, jak mnie podotykał i obejrzał na USG to stwierdził ze macica jest skurczona i twarda. Dzidzia mega ruchliwa z bijącym serduszkiem, to mnie ucieszyło.Luty 2015 - 👧❤️
Maj 2021 - 👧❤️
-
AJrin wrote:Ja w poprzednich ciążach stosowałam pimafucord na receptę globulki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2020, 18:40
🌸 ❤️ sierpień 2018
🐻❤️ maj 2021 -
AJrin wrote:Już dopisuje podaj tylko termin porodu ☺️ z czasem na pierwszej stronie dodamy też listę wyprawkowa plus może porodowa co spakować do torby ogólnie.
A właśnie dziewczyny wczoraj oglodalam fajne instastory u ali_jacz odnośnie torby do porodu w czasie pandemii dodała do wyróżnionych relacji więc daje podgląd co potrzeba 👍 -
Emimo wrote:O widzisz jak miło 7,25 to tak dużo jak na nasz wiek ciąży? Megimeg jaki wózek wybrałaś widziałam, że ktoś pytał też Ciebie o to.
Wyglada właśnie na starsza ciąże, jestem ciekawa ile moje ma tych cm, w cZwaetek się okaże.
Ja z racji tego, ze przeniesiemy się po porodzie do domu gdzie drogi nie bardzo stawiam na stokke traliz lub beat, fajna ma spaxerówke a poprzednio właśnie popełniłam z tym gafę miałam anex sportEmimo lubi tę wiadomość
-
Ja też po prenatalnych, maleństwo ma 71,7 mm. Dr powiedział, że wszystkie pomiary są w normie. No i potwierdził płeć, więc teraz już na 200 % wiem że to chłopak Śmiesznie się ruszał, jakby prąd go kopał :)teraz czekam do 10 dni na wyniki pappy, pewnie będą średnie bo przezierność wyszła 2,3, no ale co by nie było mam dobre nifty więc nie będę brać za bardzo do głowy.
megimeg, Ala_Ala, malami.91, Bruised, AJrin, Daar, wisienka94, Emimo lubią tę wiadomość
37 lat,IV 2019 AMH - 1,31, 11.19 AMH - 0,87
Kriobank, I ET - nieudany , jeden zarodek 7B
II ET - 2AA ,7 dpt - beta 39, synek ❤️
10.2021. - beta 6, cb 💔
01.2022- 10 t.c puste 2 jaja 💔💔
12.2022- 6t3d💔 brak ❤️