MAJ 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
AJrin powodzenia! wiem co czujesz, ja to przechodziłam tydzień temu. Wszystko zależy od tego jakiego ma się szefa. Ja niestety musiałam się liczyć, z raczej negatywnymi emocjami, więc bardzo się stresowałam05.05.2021 TP chłopiec Piotruś ♥
28.08.2020 (17dpo)⏸️💚🍀
-
Tego rogala też muszę sobie poszukać.
Skowronku a byłaś już u diabetologa? Robisz pomiary?
Ja jestem w szoku że lekarz prywatnie mi załatwił wizytę na NFZ i jeszcze od razu tego samego dnia mnie przyjęli 🙂 Zaczynam dzisiaj 12 tydzień i jestem w szoku jak mi brzuch wyskoczył...jeszcze rozumiem jakbym się objadala a tu dieta więc w ogóle jestem w pozytywnym szoku😁 -
Czyi jeszcze nie masz konkretnego modelu. Jedziesz do sklepu oglądać czy zamówisz przez internet?megimeg wrote:Wyglada właśnie na starsza ciąże, jestem ciekawa ile moje ma tych cm, w cZwaetek się okaże.
Ja z racji tego, ze przeniesiemy się po porodzie do domu gdzie drogi nie bardzo stawiam na stokke traliz lub beat, fajna ma spaxerówke a poprzednio właśnie popełniłam z tym gafę miałam anex sport -
A widzisz a mi powiedział, że za młoda ciąża, żeby płeć określic . Przezierność 2,3 mi wyszła 1,6 jakie są granice tych długości, żeby było dobrze ?
gonia729 wrote:Ja też po prenatalnych, maleństwo ma 71,7 mm. Dr powiedział, że wszystkie pomiary są w normie. No i potwierdził płeć, więc teraz już na 200 % wiem że to chłopak Śmiesznie się ruszał, jakby prąd go kopał :)teraz czekam do 10 dni na wyniki pappy, pewnie będą średnie bo przezierność wyszła 2,3, no ale co by nie było mam dobre nifty więc nie będę brać za bardzo do głowy. -
Ja mam takie wrażenie, że włosy na nogach szybciej rosną. Ogólnie mam jasne i ich nie widac a teraz jakby bardziej widoczne. Dobrze ze to nie lato
megimeg wrote:Dziewczyny czy któraś z was zaobserwowała mocniejsze owłosienie na ciele? W ciąży z Mikołajem mogłam pleść warkocze z włosów na brzuchu , po porodzie wypadły i teraz widzę, znów jak małpa się robię i to mi sugeruje, ze chyba drugi chłopak, nie wiem czy to testosteron dziecka czy co -
Powodzenia
AJrin wrote:A jeszcze co do włosów to u mnie raczej na nogach mniej na brzuchu nigdy nie miałam ale ja jestem blondynką mam bardzo mało włosów nawet na głowie
CO do rogala musze poszukać mojego choć poprzednie ciąże różnie z nim miałam czasem mnie wnerwiał a czesem pomagał
Za 2 godziny mam spotkanie z szefową i mam zamiar powiedzieć o ciąży więc mam lekkiego stresa -
Emimo wrote:A widzisz a mi powiedział, że za młoda ciąża, żeby płeć określic . Przezierność 2,3 mi wyszła 1,6 jakie są granice tych długości, żeby było dobrze ?
37 lat,IV 2019 AMH - 1,31, 11.19 AMH - 0,87
Kriobank, I ET - nieudany , jeden zarodek 7B
II ET - 2AA ,7 dpt - beta 39, synek ❤️
10.2021. - beta 6, cb 💔
01.2022- 10 t.c puste 2 jaja 💔💔
12.2022- 6t3d💔 brak ❤️ -
AJrin powodzenia na rozmowie z szefową. U mnie w pracy już wszyscy wiedzą. W poniedziałek wróciłam do pracy i od razu pochwaliłam się w swoim teamie, wcześniej wiedział tylko mój menager. W ogóle podziwiam Cię za to, że cały czas pracujesz. Ja dzisiaj znowu mam kryzys. Po śniadaniu złapały mnie wymioty, jestem w połowie pracy i już mam dosyć. Na szczęście przed chwilą na naszym spotkaniu online w teamie powiedziałam, że powolutku sobie dłubię rzeczy i że mam niską wydajność, bo źle się czuję to mój przełożony kazał się tym nie przejmować i nie przemęczać Także u mnie fajnie do tego podchodzą.36 lat
28.08.2020 ⏸️ Chłopiec
26.04.2021 3070g, 52cm -
Ja to samo mam z włosami... brzuch mega owłosiony i na nogach szybciej rosną 😏
Dziewczyny, przyszła mi paczka z ciążowymi legginsami. Zamówiłam na stronie lidla i powiem wam, że jakość super! Dwupak za 50 zł więc i cena dobra. Jak coś to polecam 😊 ja wzięłam rozmiar s bo bałam się, że większe bedą wisiały w kroku więc leżą już teraz dobrze, ale brzuch rozciagliwy więc myślę, że.na trochę wystarczą 😊megimeg lubi tę wiadomość
-
mała_ruda wrote:U mnie piersi się lekko powiększyły. Ale po porodzie mi urosną (patrząc na poprzednie dziecię) 😁 Później młody upatrzył siebie prawą pierś. Z lewej nie chciał, a karmiłam na różne sposoby.. I teraz efekt został. Prawa jest znacznie większa od lewej. Będę musiała jakoś to nadrobić z drugim dzieckiem. Ale chyba każde dziecko ma "problem" z lewą piersią.
O a u mnie dokładnie odwrotnie. To lewa jest ta ulubiona i niestety jest przez to sporo większa...♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Też oglądałam te legginsy na stronie Lidla tylko nie wiem właśnie czy ś czy m wziąć..
Skowronku jak byłam osobiście w rejestracji ale to w poradni przy szpitalu, lekarz kazał mi iść osobiście i mówił że właśnie mogą mnie przyjąć od razu. Jeśli będę się mieściła w normie to następną wizyta z lekarzem przez telefon co dla mnie jest fajne🙂 -
Emimo wrote:Czyi jeszcze nie masz konkretnego modelu. Jedziesz do sklepu oglądać czy zamówisz przez internet?
Emimo lubi tę wiadomość
-
Kala139 wrote:Też oglądałam te legginsy na stronie Lidla tylko nie wiem właśnie czy ś czy m wziąć..
Skowronku jak byłam osobiście w rejestracji ale to w poradni przy szpitalu, lekarz kazał mi iść osobiście i mówił że właśnie mogą mnie przyjąć od razu. Jeśli będę się mieściła w normie to następną wizyta z lekarzem przez telefon co dla mnie jest fajne🙂05.05.2021 TP chłopiec Piotruś ♥
28.08.2020 (17dpo)⏸️💚🍀
-
Byłam dziś krew upuścić i zdziwił mnie kolor dość jasny, ale wg Pani pielęgniarki jeszcze nie jest tragiczny mogę się tylko domyślać ze hemoglobina spada . Zrobiłam sobie bhcg z ciekawości na jaki poziom już spadło jak jest dalej wysoko to zaraz mnie mdłości będą męczyć z zdwojoną siła moja chora głowa
-
Hej. Czytam caly czas watek, jestem po uag prenatalnym i teraz czekam na wynik i czekam na opis razem. Robilam badania krwi, cytomeg. Toxo. Rozyczka itp. Wszystko wyszlo dobrze. Plci nie znam. Zaczelam 13 tc. Brzuch niewielki,tylko ja go widze.
Karenira lubi tę wiadomość
Michałek 2019
Kubuś 2021
-
Skowronek wrote:A widzisz to może jest jakaś myśl. Jak dzisiaj się niedodzwonię to spróbuję iść jutro po pracy. Którym wejściem tam się wchodzi do tej poradni?