MAJ 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
mała_ruda wrote:Może Wy mi pomożecie.. w poprzednio używałam super wkladek laktacyjnych i teraz nie mogę sobie przypomnieć firmy. Na pewno były pojedynczo pakowane, złożone w pół (taki pieróg 😆) te pojedynczy folijki były albo fioletowe albo białe z fioletowymi napisami. Czy którejś z Was coś świeci w głowie co to mogła być za firma?🌸 ❤️ sierpień 2018
🐻❤️ maj 2021 -
liwi wrote:U nas tez wszytsko ok. Szyjka 3, 27 więc w miare ok. Wazne ze sie nie skróciła przez dwa tyg. Maluszek ma 540 gramów i jest zdrowiutki. Wyglada na wiekszego niz wychodzi z miesiaczki ale od poczatku tak jest. Wymiary ma na 23+5.
-
Kochane życzę wam szczęśliwego nowego roku, aby był lepszy niż ten 😁
Mój tata ma dzisiaj urodziny, więc idziemy do niego na tort 😜
Przez zakaz przemieszczania pewnie wrócę do domu koło 19 ale i tak bym się bała później wracać z dziećmi. Debile strzelają od tygodnia i Karolek trochę się boi jak jest huk 😠mother84 lubi tę wiadomość
-
Ja również życzę Wszystkim samych pomyślności w Nowego Roku! Niech ten 2021 będzie znacznie lepszy niż ten mijający, dużo zdrowia dla Wszystkich, no i szczęśliwego rozwiązania dla każdej z nas 😍
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Ja to szczerze nienawidzę wkładek laktacyjnych. Długo szukałam odpowiednich. W końcu trafiłam na całkiem fajne, cienkie (te grube jak podpaski mega mnie wkurzały), ale to już było przy ustabilizowanej laktacji, nie wiem jak by sobie poradziły z większymi wyciekami. W każdym bądź razie polecam Ebebe Ultraslim. Są białe, cieliste, czarne, fajnie można dopasować do bielizny.
Szczęśliwego Nowego Roku dla wszystkich!
Wisienka94, jak tam synek? Już zdrowy?mother84, wisienka94 lubią tę wiadomość
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
malami.91 wrote:Ja to szczerze nienawidzę wkładek laktacyjnych. Długo szukałam odpowiednich. W końcu trafiłam na całkiem fajne, cienkie (te grube jak podpaski mega mnie wkurzały), ale to już było przy ustabilizowanej laktacji, nie wiem jak by sobie poradziły z większymi wyciekami. W każdym bądź razie polecam Ebebe Ultraslim. Są białe, cieliste, czarne, fajnie można dopasować do bielizny.
Szczęśliwego Nowego Roku dla wszystkich!
Wisienka94, jak tam synek? Już zdrowy?
Mąż wczoraj się zgodził i naszą córeczka będzie miała Na imię Gabrysia ❤️AJrin, malami.91, liwi lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
CO do wkładek laktacyjnych ja używałam z medeli bo fajnie się przyklejały do stanika i się nie przemieszczały 🙂
Dla Was wszystkich wszystkiego dobrego na Nowy rok. My siedzimy w domu i jak nie prześpię tego sylwestra będzie dobrze 🤪 w Nl zakaz strzelania choć banda dzieciaków od rana puszcza jakieś małe świstki.Venice lubi tę wiadomość
-
Kochane my już w domu i kończymy rok z przytupem rozwierconym zamkiem ale też sprzedanym atutem 😂 chyba szykuje mi się Sylwester który prześpię więc za wczasu składam życzenia.
W nowym roku życzę wam przede wszystkim zdrowia ❤️
Dużo szczęścia 🤗😆 i miłości 🥰
Ale i też worka 💰 niby szczęścia się nie kupi ale spokoju już zapewnia 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2020, 15:39
mother84, Emimo lubią tę wiadomość
-
Kamasza przez przypadek polubiłam.
Czytam o wadze Waszych maluszków... u nas z kolei wymiary im dalej tym młodsze dziecko wychodzi. Ostatnio na połówkowych wyszło prawie tydzień różnicy. A na początku były 3 dni.
Brzuch mam jak balon, mam wrażenie, że to wszystko przez święta. Przez kilka dni urósł bardzo. We wcześniejszych miesiącach taki miałam dopiero w 7 miesiącu. A jeszcze tyle przed nami.
-
I ja Wam życzę szczęśliwego Nowego Roku,zdrowych maluszków abyśmy wszystkie dotrwały do terminu 🙂
U nas chyba będzie Tymon, chociaż mąż nie jest do końca przekonany.. ale chyba już nawet nie ma prawa głosu bo dziewczynki już mówią do brzuszka Tymek 😅😁
U mnie między terminem Om a usg jest 2tyg różnicy 🙂mother84 lubi tę wiadomość
-
Venice wrote:Kamasza przez przypadek polubiłam.
Czytam o wadze Waszych maluszków... u nas z kolei wymiary im dalej tym młodsze dziecko wychodzi. Ostatnio na połówkowych wyszło prawie tydzień różnicy. A na początku były 3 dni.
Brzuch mam jak balon, mam wrażenie, że to wszystko przez święta. Przez kilka dni urósł bardzo. We wcześniejszych miesiącach taki miałam dopiero w 7 miesiącu. A jeszcze tyle przed nami.
Venice to chyba Ty wrzucałaś kiedyś swoje zdjęcie na forum tutaj i byłaś taka mega szczuplutka ?? 🙂 jakoś nie wyobrażam sobie tego Twojego balona 😀 ja brzuch też mam większy na tym etapie niż w pierwszej ciąży. Wielkością brzucha to tak na oko jakby miesiąc do przodu. Ale wszystko już rozciągnięte po pierwszej ciąży więc pewnie dlatego szybciej wyskakuje 🙂
Co do rozbieżności między wielkością dziecka a terminem to norma jest chyba do 2 tyg. Ja narazie miałam na ostatnich badaniach 2 dni dziecko mniejsze niż OM. W poniedziałek mam połówkowe to zobaczę jak teraz 🙂
U nas ma być Staś. Mąż też nie do końca przekonany ale Helenka już mówi do brzucha Staś i wszystkim mówi że będzie braciszek Staś 😀Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2020, 19:13
🌸 ❤️ sierpień 2018
🐻❤️ maj 2021 -
Miałam wrócić przed 19 a byliśmy w domu po 21 😂😂 niby nie wolno się przemieszczać, a tyle było ludzi na osiedlu, że masakra 🙈😂😂
Niestety w domu pożarłam się z mężem bo mnie wkurwił i się do niego nie odzywam i jakoś nie jest mi przykro z tego powodu 😈