MAJ 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam normalne łóżeczko szczebelkowe i jak mały niebedzie chciał spac to wtedy ściągniemy jedna część i przystawimy do naszego łóżka tak jak to zrobiliśmy z córką i mój mąż przymocował pasami do naszego łóżka dla bezpieczeństwa.
-
Ja do tej pory miałam koloske na kółkach bardzo wysoką nie sprawdzała się jakoś super potem łóżeczko ze szczebelkami ale teraz planuje właśnie dostawke bo czasem chłopaki do nas przychodzą a ja kocham karmić na leżąco i nie chce mi się już wstawać wystarczy że ponad 2 lata ciągle wstawałam do łóżeczka teraz planuje sobie ułatwić zadanie choć M kręci głową na zakup kolejnego spania 🙈
Czereśniowa lubi tę wiadomość
-
Angelaaaa wrote:Ja ledwo daje radę z bólem kręgosłupa ☹️☹️ śpię z rogalem i nawet jak siedzę na kanapie to z rogale bo chociaż trochę lepiej
Ale jak mam stać i gotować to jest porażka ☹️ -
Dziewczyny, jestem po wizycie. Ogólnie wszytsko bardzo dobrze ale niestety wyszło mi za duże ciśnienie. Ponad 150.
Mam kupić ciśnieniomierz i mierzyć 4 razy dziennie.
Trochę się martwię i w ogóle się nie spodziewałam. Liczę,że to jakiś jednorazowy skok.
Czy ktoś miał z Was podobny problem? -
ZielonaHerbata wrote:Dziewczyny, jestem po wizycie. Ogólnie wszytsko bardzo dobrze ale niestety wyszło mi za duże ciśnienie. Ponad 150.
Mam kupić ciśnieniomierz i mierzyć 4 razy dziennie.
Trochę się martwię i w ogóle się nie spodziewałam. Liczę,że to jakiś jednorazowy skok.
Czy ktoś miał z Was podobny problem? -
Ja mam mierzone ciśnienie zawsze na wizycie i zawsze było ok, tylko teraz takie wysokie wyszło.
Mąż wlasnie pojechał kupić ciśnieniomierz i będę mierzyła. Mam nadzieję,że to takie jednorazowe.
Ale się teraz zestresowałam, teraz to aż strach mierzyć -
Chyba że masz nadciśnienie ciążowe. Nadciśnienie spowodowane ciążą zazwyczaj się pojawia w połowie ciąży.
Ja ze swoim ciśnieniem mam tak od zawsze u lekarza, więc tylko kontrolnie mierzę w domu i nie ma to u mnie związku z ciążą.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2021, 17:45
🌸 ❤️ sierpień 2018
🐻❤️ maj 2021 -
ZielonaHerbata wrote:Ja mam mierzone ciśnienie zawsze na wizycie i zawsze było ok, tylko teraz takie wysokie wyszło.
Mąż wlasnie pojechał kupić ciśnieniomierz i będę mierzyła. Mam nadzieję,że to takie jednorazowe.
Ale się teraz zestresowałam, teraz to aż strach mierzyć -
Mi też zawsze się zdaje, że przed wizytą się nie stresuję, a jednak chyba tak, bo ja to pierwsze mam zwykle poniżej 100, albo koło 100, a u lekarza 120-130, więc ja myślę, że jak ktoś ma w normie tak na co dzień to łatwo przed wizytą o przekroczenie. Kontroluj póki co, może nie będzie źle 😉
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Angelaaaa wrote:Ja ledwo daje radę z bólem kręgosłupa ☹️☹️ śpię z rogalem i nawet jak siedzę na kanapie to z rogale bo chociaż trochę lepiej
Ale jak mam stać i gotować to jest porażka ☹️