MAJ 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Ala_Ala wrote:Hej, ja się witam z rana mdłościami i biegunką...
Trzymajcie kciuki, dziś o 14:30 moja wyczekane wizyta!
powodzeniaAla_Ala lubi tę wiadomość
Mama Honoratki po 7 latach - 19.11.2019
Mama Natalki 27.04.2021
Mamo czuwaj nad nami [*] 21.10.2019 -
ALa_Ala powodzenia trzymamy kciuki.
Paulala93 jedyne co wiem na temat tego leku to, że dziewczyny biorą go na zatrzymanie laktacji. Powinnaś uzgodnić z lekarzem czy musisz kontynuować i jak odstawić jeśli jest to wskazane.Ala_Ala lubi tę wiadomość
-
Właśnie biorę go na obniżenie prolaktyny. Lekarz kazał nie odstawiać. Biorę 1/2 tabl rano i 1/2 rano. @Goldlemon badalas może poziom prolaktyny po pozytywnym teście? U mnie w 28dc prolaktyna wynosiła 49 mlU/l..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2020, 11:27
-
Ala_Ala wrote:Hej, ja się witam z rana mdłościami i biegunką...
Trzymajcie kciuki, dziś o 14:30 moja wyczekane wizyta!05.05.2021 TP chłopiec Piotruś ♥
28.08.2020 (17dpo)⏸️💚🍀
-
Paulala93 wrote:Właśnie biorę go na obniżenie prolaktyny. Lekarz kazał nie odstawiać. Biorę 1/2 tabl rano i 1/2 rano. @Goldlemon badalas może poziom prolaktyny po pozytywnym teście? U mnie w 28dc prolaktyna wynosiła 49 mlU/l..
Ale przecież to normalne że w ciąży prolaktyna rośnie czy się mylę???
Jeśli tak niech mnie ktoś poprawiMama Honoratki po 7 latach - 19.11.2019
Mama Natalki 27.04.2021
Paula ja brałam dostinex to teraz na prolaktyne. Po pozytywnym teście lekarz kazał bezwzględnie odstawić lek bo jest niebezpiecznh dla płodu. Nie wiem jak bromergon bo dostinex jest bardzo silnym lekiem który bierze się raz w tyg.Mama Honoratki po 7 latach - 19.11.2019
Mama Natalki 27.04.2021
Paulala93 wrote:Dziewczyny czy któraś z Was bierze bromergon?
Brałam przed pierwszą ciążą. Lekarz kazał odstawić jakoś na początku, stopniowo schodziłam z dawki.
Ala_Ala, powodzenia, też mam wizytę zaplanowaną na 5+6.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2020, 11:58
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Paulala93 wrote:Właśnie biorę go na obniżenie prolaktyny. Lekarz kazał nie odstawiać. Biorę 1/2 tabl rano i 1/2 rano. @Goldlemon badalas może poziom prolaktyny po pozytywnym teście? U mnie w 28dc prolaktyna wynosiła 49 mlU/l..Starania od marca 2018
-
Paulala93 wrote:Dziewczyny czy któraś z Was bierze bromergon?
Hej, ja z lutowego wątku mogę Ci napisać, że brałam przed ciążą i lekarz w ciązy kazał mi odstawić. Są dwie szkoły odstawiania podobno - albo z dnia na dzień albo stopniowo, wiec najlepiej skonsultować ze swoim lekarzem. W ciaży prolaktyna naturalnie rośnie, więc nie ma sensu jej zbijać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2020, 12:21
-
Gusia_ wrote:Hej, ja z lutowego wątku mogę Ci napisać, że brałam przed ciążą i lekarz w ciązy kazał mi odstawić. Są dwie szkoły odstawiania podobno - albo z dnia na dzień albo stopniowo, wiec najlepiej skonsultować ze swoim lekarzem. W ciaży prolaktyna naturalnie rośnie, więc nie ma sensu jej zbijać
W okolicach owulacji miałam 42 mlU/l -
Paulala93 wrote:Przed braniem bromergonu prolaktynę miałam na poziomie 345. Teraz po teście była 49 i właśnie zastanawiam się czY nie za mało. 😔 ale gin kazał nie odstawiać. Nie wiem co myśleć 😞
Paulala93 lubi tę wiadomość
Starania od marca 2018
-
A ja się zastanawiam czy nie iść do mojego ginekologa za tydzień nie wiem czy dotrwam do 9 października na usg a 28 dopiero mam wizytę u niego. Chyba chce sprawdzić z nim prędzej czy wszystko jest ok.