Maj 2022
-
WIADOMOŚĆ
-
Kindziukowa wrote:Czesc! Dołączam do Was majówki.
Test pokazuje 2 kreski. Ostatnia miesiączka 16 sierpnia 8 października mam lekarza, wiec czekam 😊 mój mały synek Antonio ma rok i 9 miesięcy wiec jak wszystko pójdzie ok to będzie 2 lata i 5 miesięcy różnicy
No witamy ❤️
U nas będzie równo 5 lat, córka tez z maja 2017
Malinka, jak wizyta?
Zosia, kciuki za dziś ✊✊✊Malinka2021 lubi tę wiadomość
👧 05.2017r.
👶 05.2022r. -
Kindziukowa wrote:Czesc! Dołączam do Was majówki.
Test pokazuje 2 kreski. Ostatnia miesiączka 16 sierpnia 8 października mam lekarza, wiec czekam 😊 mój mały synek Antonio ma rok i 9 miesięcy wiec jak wszystko pójdzie ok to będzie 2 lata i 5 miesięcy różnicy
U mnie między najstarszym będzie 11 lat różnicy ale cieszę się , bo wiem ze mogę liczyć na jego pomoc a między młodszym będzie 5 lat różnicy 😊 także spore różnice mamy ale ja tak chciałam 😊miissia lubi tę wiadomość
Tysia -
nick nieaktualny
-
Zdecydowanie będziecie mieć łatwiej moja siostra jest młodsza ode mnie o 12 lat i pamietam, ze tez duuuzo pomagałam
Tysia :) lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny!
Chciałabym się z Wami przywitać i mam nadzieję, że będziemy wspólnie oczekiwać na nasze majowe szczęścia
O mnie: to moja pierwsza ciąża po kilku latach starań, mam 36 lat. Nie ukrywam, że bardzo się stresuję i martwię każdego dnia i mam nadzieję, że z Wami będzie mi raźniej
Pozdrawiam Was serdecznie!Malinka2021 lubi tę wiadomość
-
krakowianka wrote:Cześć dziewczyny!
Chciałabym się z Wami przywitać i mam nadzieję, że będziemy wspólnie oczekiwać na nasze majowe szczęścia
O mnie: to moja pierwsza ciąża po kilku latach starań, mam 36 lat. Nie ukrywam, że bardzo się stresuję i martwię każdego dnia i mam nadzieję, że z Wami będzie mi raźniej
Pozdrawiam Was serdecznie!
Witaky serdecznie i zapraszamy do naszego grona 😊 czy jesteś już po wizycie potwierdzającej ciąże? 😊krakowianka lubi tę wiadomość
28.08 ⏸️ 10dpo
30.08 Bhcg 37.87 mIU/ml 12dpo
1.09 Bhcg 92.98 mIU/ml, prog. 22.04 ng/ml 14dpo
3.09 Bhcg 228.24 mIU/ml 16dpo
21.09 człowieczek 0.89 cm z ❤️
-
nick nieaktualny
-
Kiciaa wrote:Odebrałam wyniki BETA w 5 tygodniu ciąży 301.2. Dalej trochę plamie z rana. Wizyta dopiero piątek. Co myślicie bo ja się nie znam? Wydaje się niska
Nie jest niska, najważniejszy jest przyrost, żeby sprawdzić czy ciąża rozwija się prawidłowo, powtórz badanie po 48h28.08 ⏸️ 10dpo
-
Kiciaa wrote:Odebrałam wyniki BETA w 5 tygodniu ciąży 301.2. Dalej trochę plamie z rana. Wizyta dopiero piątek. Co myślicie bo ja się nie znam? Wydaje się niska
A co masz w normach od labo?
Patrząc na tabele w necie to 3-4 tydzień to beta 9-130 a 4-5 to 75-2600 a więc w normie pytanie jaki przyrost, czy po 48h będzie odpowiedni. Plamienie zawsze jest stresujące ale w wielu przypadkach nie oznacza niczego złego. Może masz możliwość jakieś szybkiej teleporady?07/2017 💕 Misia
07/2021 💔7tc Aniołek
04/2022💕Gaja 🌈 -
Dziewczyny pierwszy raz zdarzyło mi się zaspać do pracy. Wogole nie słyszałam budzika i męża którego zazwyczaj słyszę jak wychodzi do pracy.krakowianka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzięki dziewczyny jutro zrobię kolejne i dam znać jak przyrasta. Z OM powinien to być 5 tydzień a owulacje miałam w 19 dniu cyklu przy 30-31 cyklach. Ale kreska na testach faktycznie nie widoczna ciągle a różnica w teście 4 dni.w normach się mieszczę ale nie wiem na który tydzień mam patrzeć.
-
Kiciaa wrote:Dzięki dziewczyny jutro zrobię kolejne i dam znać jak przyrasta. Z OM powinien to być 5 tydzień a owulacje miałam w 19 dniu cyklu przy 30-31 cyklach. Ale kreska na testach faktycznie nie widoczna ciągle a różnica w teście 4 dni.w normach się mieszczę ale nie wiem na który tydzień mam patrzeć.
Może masz wadliwe testy, bo przy takiej Becie powinno być widać już kreskę. Nie sugeruj się testami i nie rób ich już bo to bez sensu skoro wyszła ci beta pozytywna , bo przez to się tylko stresujesz niepotrzebnie 😊 trzymam kciuki za jutrzejsze wyniki 🤞👍28.08 ⏸️ 10dpo
-
Kiciaa wrote:Dzięki dziewczyny jutro zrobię kolejne i dam znać jak przyrasta. Z OM powinien to być 5 tydzień a owulacje miałam w 19 dniu cyklu przy 30-31 cyklach. Ale kreska na testach faktycznie nie widoczna ciągle a różnica w teście 4 dni.w normach się mieszczę ale nie wiem na który tydzień mam patrzeć.
To faktycznie dziwne, bo testy zwykle są o czułości 10 lub 20 więc beta 300 powinna być widoczna na testach a jakie masz testy? Może wadliwe albo stare?
Zrobiłabym porównanie bety i skonsultowała się z lekarzem w sprawie dalszych skierowań/usg07/2017 💕 Misia
07/2021 💔7tc Aniołek
04/2022💕Gaja 🌈 -
Zosia1111 wrote:Witaky serdecznie i zapraszamy do naszego grona 😊 czy jesteś już po wizycie potwierdzającej ciąże? 😊
Dziękuję 😊
Tak, jestem już po wizycie, jest zarodek i serduszko bijące
Ze względu na wiek (36l) dostałam skierowanie na badania prenatalne.
Trochę zaczęłam świrować i nie mogę się na niczym skupić, myślę tylko o tym, żeby wszystko było dobrze...Malinka2021 lubi tę wiadomość
-
Lulu33 wrote:Dziewczyny pierwszy raz zdarzyło mi się zaspać do pracy. Wogole nie słyszałam budzika i męża którego zazwyczaj słyszę jak wychodzi do pracy.
U mnie jedynym jak dotąd objawem ciąży jest bardzo duża senność, właściwie mogłabym spać cały czas I nie mam w ogóle energii. Poza tym zero mdłości i tego typu objawów
Malinka2021 lubi tę wiadomość
-
Ja pierwszą wizytę mam w czwartek - beta przyrasta pięknie, mam nadzieję, że tym razem nasz drugi Skarb wije gniazdko w odpowiednim miejscu.
krakowianka, Malinka2021 lubią tę wiadomość
01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200 -
Jestem po wizycie 🙂 jest kropek 🙂 prawdopodobnie było 2, ale tylko jeden sie utrzymał 🥺 Prawdopodobnie z tej przyczyny mam plamienia. Ogólnie ciąża zagrożona. Za tydzień idę na zwolnienie lekarskie.
Za tydzień we wtorek następna wizyta. Dostałam leki, mają pomoc na plamienie.
Dzisiaj równo 5tc.
Jestem przerażona. Ale staram się myslec pozytywnie. Mam leżeć 🙂
Ogólnie jest dobrze, tylko te plamienia..PCOS, starania od 2018, klinika od 2021
08.21 4ta stymulacja (letrozol+bemfola+ ovitrelle)
12.05.22 👶Wojtuś💙 -
U nas też kilka lat starań i też 1 dziecko. Trzymam kciuki 🙂🙂🙂PCOS, starania od 2018, klinika od 2021
08.21 4ta stymulacja (letrozol+bemfola+ ovitrelle)
12.05.22 👶Wojtuś💙